Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
якщо в мене відкрито 3 картки, грн/дол/евро, по грн і дол є рух, а евро без руху, то по евро треба буде платити комісію? чи як? і коли?
Операції рахуються не за пакетом послуг, а за кожним рахунком в пакеті послуг окремо.
Якщо ви по картці в євро не буде проводити фін. операції протягом 180 днів, і на рахунку будуть власні кошти, то комісія за неактивний рахунок буде списана, якщо ж коштів немає списання в мінус не буде.
Ваша помічниця, Оля🧚‍♀️

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
У мене з цією комісією за неактивність була цікава ситуація.
Списали 1 копійку з Хамелеона 31 серпня десь в 20:00-20:30, але попередня операція була в перших числах березня.
Це означає, що списати гроші можуть не строго через 180 днів, а раніше.
photo_5280577035787429674_y.jpg
photo_5280577035787429675_y.jpg

Місто
kiev
якщо в мене відкрито 3 картки, грн/дол/евро, по грн і дол є рух, а евро без руху, то по евро треба буде платити комісію? чи як? і коли?
Операції рахуються не за пакетом послуг, а за кожним рахунком в пакеті послуг окремо.
Якщо ви по картці в євро не буде проводити фін. операції протягом 180 днів, і на рахунку будуть власні кошти, то комісія за неактивний рахунок буде списана, якщо ж коштів немає списання в мінус не буде.
Ваша помічниця, Оля🧚‍♀️
ок, а що краще щоб був 0 чи раз в півроку купити/продати евро (яку мінімальну суму потрібно робити)?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
якщо з доходного сейфу на карту сняти і назад на доходний послати, євро цікавіть, це буде "активність", Комісія за обслуговування неактивного поточного рахунку не буде стягуватись?
Якщо є ощадний рахунок, на якому є залишок в євро в такій сумі, що і 0,01 євро не нараховують в місяць, там буде Комісія за обслуговування неактивного поточного рахунку?
Так, якщо ви знімаєте кошти з ДС, то це рахується як фін. операція.
З приводу Ощадного рахунку, ви маєте на увазі депозит?
Ваша помічниця, Оля🧚‍♀️
Post automatically merged:

У мене з цією комісією за неактивність була цікава ситуація.
Списали 1 копійку з Хамелеона 31 серпня десь в 20:00-20:30, але попередня операція була в перших числах березня.
Це означає, що списати гроші можуть не строго через 180 днів, а раніше.
Хммм.. дуже цікаво, а ви в підтримку не писали для уточнення чому так відбулось?
Ваша помічниця, Оля🧚‍♀️

ок, а що краще щоб був 0 чи раз в півроку купити/продати евро (яку мінімальну суму потрібно робити)?
Це вже як ви забажаєте)
Мінімальною суми на яку має бути проведена операція немає, якщо говорити за валютообмін:
▪ продаєте валюту за гривню або гривню на валюту — 0,01 євро або долар;
▪ обмінюєте долар на євро або євро на долар — 0,01 євро або долар.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Хммм.. дуже цікаво, а ви в підтримку не писали для уточнення чому так відбулось?
Ваша помічниця, Оля🧚‍♀️
Так а толку за 1 копійку писати. Я її спеціально зашив, щоб не шкода було.
Просто і так операцій не було майже півроку. Дивно, чому до 2-3 вересня не дотерпіли.

Місто
Київ
Так, ощадний рахунок з вільним зняттям поповненням, депозитний. Вже більше 10 років маю, старий продукт

GAlexV

Добрый тролль, бєндєровєц
Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 8 Pro
Маю картки з кредитними лімітами: RED 2.0, АТБ, Caméléon. RED 2.0 отримана минулого тижня.
Між АТБ і Caméléon є можливість самостійно перерозподілити їх загальний кредитний ліміт. А RED 2.0 в цьому процесі участі не приймає.
Воно так задумано, чи то в мене глюк?

Місто
Одеса
Отрыгнула суперпупершмуперсекс и на айось и на андроиде
Все по плану ? Или это только у меня так ?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Отрыгнула суперпупершмуперсекс и на айось и на андроиде
Все по плану ? Или это только у меня так ?
Наш застосунок трошки стомився🥺Чекаємо на швидке відновлення роботи, як тільки все буде добре відпишу тут.
Вибачте за незручності😭

Ваша помічниця, Оля🧚‍♀️

Місто
Київ
якщо з доходного сейфу на карту сняти і назад на доходний послати, євро цікавіть, це буде "активність", Комісія за обслуговування неактивного поточного рахунку не буде стягуватись?
Якщо є ощадний рахунок, на якому є залишок в євро в такій сумі, що і 0,01 євро не нараховують в місяць, там буде Комісія за обслуговування неактивного поточного рахунку?
Так, якщо ви знімаєте кошти з ДС, то це рахується як фін. операція.
З приводу Ощадного рахунку, ви маєте на увазі депозит?
Ваша помічниця, Оля🧚‍♀️
Так, ощадний рахунок з вільним зняттям поповненням, депозитний. Вже більше 10 років маю, старий продукт

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Наш застосунок трошки стомився🥺Чекаємо на швидке відновлення роботи, як тільки все буде добре відпишу тут.
Вибачте за незручності😭

Ваша помічниця, Оля🧚‍♀️
Все полікували, застосунок вже працює без проблем💙
Ще раз вибачте за причинені незручності(

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Комісія списується з карткових та поточних рахунків, по депозитах немає такої комісії не хвилюйтесь)
Ваша помічниця, Оля🧚‍♀️

Точно? Мені здається, що нічого не працює...
Знову зламались...

1730744017098.png
Ваша помічниця, Оля🧚‍♀️

Місто
Одеса
В жодному банку так не лагає додаток як в вашому 🤦🏻
Спецом дуже талановитих програматорів ви позбирали виходить 😂

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Дохідний сейф -- це субрахунок, який закріплено до картки. На мою думку операції з Дохідним сейфом не є активністю. Тому краще робити перерахування з карткового рахунку на Ощадний рахунок і назад -- це будуть явні операції між рахунками. IMHO.

Знову зламались...
Зробили новий головний екран, а проблеми зі стабільністю як були, так і залишилися. Ну заходжу я в застосунок, хочу скористатися грошима, коли мені потрібно, а не можу. Ну й навіщо тоді редизайн робочого столу?..

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Дохідний сейф -- це субрахунок, який закріплено до картки. На мою думку операції з Дохідним сейфом не є активністю. Тому краще робити перерахування з карткового рахунку на Ощадний рахунок і назад -- це будуть явні операції між рахунками. IMHO.
Якщо ви перераховуєте кошти з дохідного сейфа на основний рахунок це також рахується, як фінансова операція, тому можете не хвилюватись😉

З приводу роботи застосунку, так зараз маємо проблему з входом і розуміємо, що цим створюємо незручності🥺
Редизайн робочого столу не впливає на цю проблему)

Ваша помічниця, Оля🧚‍♀️

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Роботу застосунку відновлено😍
Сподіваюсь вже точно і без повторної проблеми)
Ще раз вибачте за незручності🙌🏻
1730746492037.png

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Sense Bank, проблеми зі застосунком у вас виникають дуже багато разів. Клієнт із цими "хвилинками незручності", як їх назвав ваш колега в цій темі, стикається дуже й дуже часто. Краще редизайн вплинув позитивно на вирішення цих проблем... А так зі стабільністю ніяких змін...

Місто
Одеса
Howl, воно як глючило, так і буде глючити, але вже з новим, незручним робочим столом 😂
Одні плюси )))

Зверху