Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Ви так і не відповіли, яка там сума.
Был вопрос по сумме ко мне ?
Я из поста 17793 не понял что это был вопрос.
Сумма 1000. Не миллионы, могли и нашкрябать нормальными купюрами.
державні банки - вони такі

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Таке питання: в мене куплені доларові військові облігації через Сенс. Чи буде зніматись якась комісія Сенс-банком, коли закінчиться термін дії облігацій і я захочу вивести гроші в готівку?
Все по тарифам того счета куда упадут деньги за облигации. К примеру если это пакетная карта то 2 снятия в месяц без комиссии. Но есть ограничение Нбу - не более 100к грн. в эквиваленте. То есть если сумма достаточно большая то в 2 снятия можно и не вложится. Значит либо комис либо ждать следующий месяц, либо разместить на депо (деньги вернувшиеся с депо снимаются без комиса без ограничений по количеству снятий в месяц)
Post automatically merged:

У разі відмови від отримання коштів, операцію буде скасовано, а кошти повернуті на рахунок.
Вот эту ситуацию сотрудники толком не растолковали. Поэтому пришлось брать что дают.
Насмешили ;). Вот просто интересно, что по вашей логике кроме возврата на счет могло случиться с деньгами после того как написан отказ? По вашему банк мог взять их себе? Отправить на ЗСУ? Ваш вариант?

Останнє редагування:
Місто
Odesa-Romania
allaliu, девальвация тоже не очень. Чтобы депо в гривне держать
Flamingo, не знаю что могло произойти, поэтому и спрашиваю
В банке сказали что завтра послезавтра можно будет получить.
В банке был родственник, немолодой уже. Доверия к банкам, естественно на нуле. Ещё ж помнят самый надёжный банк сберкнижку и ТД. Поэтому и было принято решение брать что дают. Так как бывалый человек за жизнь ни раз что-то терял с нашей банковской системой.
Сотрудники не пояснили что после отказа деньги вернутся на счёт, а потом заново спишутся со счета и их выдадут в кассе уже нормальными купюрами.
Представьте своих мам/бабушек в такой ситуации и все встанет на свои места.
Это понятно что нас такими вещами не особо удивить или запугать, потому что можно во всем разобраться, а тут пенсионер, который вмиг не может разобраться деньги вернулись ему на счёт или нет.
Ладно, проехали.
Просто от своего отделения, и от сенса такой шляпы не ожидал. Они бы ещё пятерками выдали...

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Таке питання: в мене куплені доларові військові облігації через Сенс. Чи буде зніматись якась комісія Сенс-банком, коли закінчиться термін дії облігацій і я захочу вивести гроші в готівку?
За виплату ОВДП на рахунок, при погашенні ми не беремо додаткову комісію 😇
Коли кошти вже будуть безпосередньо на рахунку, та ви захочете зняти їх - будуть діяти тарифи вашої картки)

Тарифи можна переглянути в застосунку: потрібно знайти цікаву вам картку => натиснути на неї =>у меню яке відкрилося, у правому верхньому кутку, зліва від значку шестерні буде потрібна вам кнопочка (важливо уточнити, застосунок має бути оновлений до останньої версії)

Так, наприклад, за деякими картками ви можете знімати кошти в касі банку 2 рази на місяць безкоштовно 🙏

Ваша турботлива чарівниця, Валерія 🫧

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Значит либо комис либо ждать следующий месяц, либо разместить на депо (деньги вернувшиеся с депо снимаются без комиса без ограничений по количеству снятий в месяц)
Дякую. А ще таке питання: депозит "Ощадний", який дозволяє вільно знімати кошти підійде для цієї мети? Перевести кошти на нього, а через 14 днів зняти, щоб без комісії. Спрацює такий варіант?
Post automatically merged:

За виплату ОВДП на рахунок, при погашенні ми не беремо додаткову комісію 😇
Коли кошти вже будуть безпосередньо на рахунку, та ви захочете зняти їх - будуть діяти тарифи вашої картки)

Тарифи можна переглянути в застосунку: потрібно знайти цікаву вам картку => натиснути на неї =>у меню яке відкрилося, у правому верхньому кутку, зліва від значку шестерні буде потрібна вам кнопочка (важливо уточнити, застосунок має бути оновлений до останньої версії)

Так, наприклад, за деякими картками ви можете знімати кошти в касі банку 2 рази на місяць безкоштовно 🙏

Ваша турботлива чарівниця, Валерія 🫧
Дякую, Валерія. Підкажіть, будь ласка, як найпростіше зняти кошти, після виплати облігацій, без комісії. Мова йде про 10К доларів.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Если без схем с депозитом, то без комиса можно снять 2 раза в месяц по 100к грн в эквиваленте, т.е. на сегодня всего примерно 4600 баксов в месяц.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Если без схем с депозитом, то без комиса можно снять 2 раза в месяц по 100к грн в эквиваленте, т.е. на сегодня всего примерно 4600 баксов в месяц.
В мене є пакет White та просто валютний рахунок в банку. Підкажіть, будь ласка, вони підходять для зняття хоча б по 100К без комісії?

Місто
Київ
Пакет White - там ИМХО только меньше всех других пакетов сумма снятия через банкомат, что к долларам фактически неприменимо, по крайней мере в Сенсе. А через кассу 100к грн в эквиваленте в день - реально сегодня 2300-2350 баксов. Но всего 2 раза в месяц без комиса. Пакет подходит. Только еще за 2 рабочих дня заказывать надо.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Пакет White - там ИМХО только меньше всех других пакетов сумма снятия через банкомат, что к долларам фактически неприменимо, по крайней мере в Сенсе. А через кассу 100к грн в эквиваленте в день - реально сегодня 2300-2350 баксов. Но всего 2 раза в месяц без комиса. Пакет подходит. Только еще за 2 рабочих дня заказывать надо.
А замовлення в них як робиться: дзвонити / писати / через застосунок?

Зверху