Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Місто
Київ
вгорі буде кнопка (крайня ліворуч) лімітів 👌🏻
Який вигляд вона має? Бо я не бачу такої "кнопки".
Додаю скриншот із застосунку 👌🏻
Переглянути вкладення 67974
Тут можна переглянути усі ліміти 💙

З повагою, Володимир 💎
На андроїд такого немає.
Де подивитися?

Вкладення

• IMG_20250504_101834.jpg
    IMG_20250504_101834.jpg
    151.6 КБ · Перегляди: 21

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
вгорі буде кнопка (крайня ліворуч) лімітів 👌🏻
Який вигляд вона має? Бо я не бачу такої "кнопки".
Додаю скриншот із застосунку 👌🏻
Переглянути вкладення 67974
Тут можна переглянути усі ліміти 💙

З повагою, Володимир 💎
На андроїд такого немає.
Де подивитися?
Можна також переглянути у розділі "Продукти", в блоці "Швидкі дії та функції" — кнопка "Ліміти картки", обираєте будь-яку картку і зверху буде ліміт відповідно до Меморандуму 👌🏻

З повагою, Володимир 💎

Місто
Хмельницький
кнопка "Ліміти картки"
Так це саме ліміт окремої картки чи?

Як можна використати ліміт 500к на "Перекази за номером рахунку в будь-який банк України" при наявному ліміті 150к на всі рахунки?
Screenshot_2025-05-04-15-38-40-888-edit_ua.alfabank.mobile.android.jpgScreenshot_2025-05-04-15-38-15-135-edit_ua.alfabank.mobile.android.jpg

Останнє редагування:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
кнопка "Ліміти картки"
Так це саме ліміт окремої картки чи?
Від 01.05.2025 у цьому розділі, окрім звичайних карткових лімітів окремої картки, також зазначається загальний ліміт відповідно до Меморандуму. Він загальний на всі ваші рахунки.

Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Як можна використати ліміт 500к на "Перекази за номером рахунку в будь-який банк України" при наявному ліміті 150к на всі рахунки?
Предоставить подтверждающие документы вашего дохода, например, договор купли-продажи недвижимости.
А вот за какие деньги эта недвижимость была ранее приобретена никого не интересует.
Зато меморандум соблюден, дебилизм.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Останнє редагування:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Місто
Куликовка
Підкажіть будь ласка чи хамелеон має якісь підводні камені при користуванні? І чи дають зараз кредитний ліміт?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Toma, пільговий період хоч і немає строків, але фактично він дорівнює місяць (бо при наявності заборгованості від 20 ₴ банк спише РКО в дату підписання договору); кредитний ліміт дають, якщо відомості в анкеті не мають ризикових факторів (наприклад, якщо адреса реєстрації/декларації в зоні можливих бойових дій чи там працюєш, то кредитний ліміт можна навіть і не мріяти + інші фактори).

• Like
Реакції: Toma
Місто
Куликовка
спише РКО в дату підписання договору
Щоб цієї прикрості не було я повинна до дати підписання договору погасити всю заборгованість за картою? А вже потім знову користуватися лімітом. Так я розумію?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Щоб цієї прикрості не було я повинна до дати підписання договору погасити всю заборгованість за картою? А вже потім знову користуватися лімітом. Так я розумію?
Так. Комісія стягується лише тоді, коли сума боргу на розрахункову дату складає 20 грн та більше. Якщо на цю дату немає боргу за карткою (не враховуючи заборгованість за розстрочками) або сума боргу менша за 20 грн, РКО списано не буде.

*Андрій

• Like
Реакції: Toma
Зверху