Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
щось додаток не працює зараз

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Sense Bank, Андрій, відповіді на мої запитання будуть?

Прийшло "пакращєння вже зараз".
Видача готівки з ощадного буде вже не 1%, а 1,5%. Для безкомісійної видачі потрібно маринувати суму видачі вже не 15 днів, а 30 днів.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Прийшло "пакращєння вже зараз".
Видача готівки з ощадного буде вже не 1%, а 1,5%. Для безкомісійної видачі потрібно маринувати суму видачі вже не 15 днів, а 30 днів.
Все змінюється, і депозити не є виключенням 🤷‍♂️ Тому очікуємо на ці зміни з 06.11

відповіді на мої запитання будуть?
Звісно. Тільки, будь ласка, підкажіть про які саме питання мова ?

*Андрій

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Наприклад ось це

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Наприклад ось це

Бачу, що стосовно цього у неділю Володимир просив приклад в особисті ,так як він займається цим питанням 🤷‍♂️1759842226146.png
*Андрій

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не плутайте мене і Карманника. Я про інше питав. Ну і про кількість рахунків Ред 2.0.
Post automatically merged:

Щодо мого питання, перейдіть по посиланню. Прев'ю некоректно працює.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Не плутайте мене і Карманника. Я про інше питав. Ну і про кількість рахунків Ред 2.0.

Щодо мого питання, перейдіть по посиланню. Прев'ю некоректно працює.
Питання пана Карманника було розв'язане ще у неділю 👌🏻

Стосовно зняття євро з картки у валюті євро, то це аналогічно зняттю гривні з картки у гривні — конвертація відсутня, а отже і буде списано рівно стільки, скільки ви знімаєте в банкоматі.
Достатньо лише слідкувати за лімітом на безкоштовне зняття у банкоматах по картці Black 😊

А щодо кількості рахунків, то питання в роботі, узгоджую деталі й повернусь з відповіддю найближчим часом 💙

З повагою, Володимир 💎

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Як знімається валюта третіх країн з єврової/доларової картки?
Раніше було без комісії за курсом платіжної системи.
Зараз як?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Як знімається валюта третіх країн з єврової/доларової картки?
Раніше було без комісії за курсом платіжної системи.
Зараз як?
При знятті з єврової/доларової картки валюти третіх країн відбувається конвертація. Наш банк працює через валюту долар, тому всі операції проходять через нього.
Наприклад, ви хочете зняти 100 злотих з єврової картки, конвертація буде проходити таким чином:
1. із валюти операції злоті в долар за курсом МПС
2. з отриманої суми в доларах в євро по крос-курсом купівлі євро від банку
Детальніше із логікою можна ознайомитись тут https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/360014652800

З повагою, Володимир 💎

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Це про оплату. А я питав про зняття готівки. Чи будуть якісь комісії саме за зняття готівки в іноземних банкоматах?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Sense Bank, якщо закрити пакет White, то які банк пропонує продукти для онлайн обміну валют?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Це про оплату. А я питав про зняття готівки. Чи будуть якісь комісії саме за зняття готівки в іноземних банкоматах?
При знятті готівки аналогічна логіка конвертації ✅
По картці Black доступно знімати до 50 000 грн на місяць без комісії (або сума в еквіваленті). Цей ліміт діє на всі банкомати світу, окремої комісії за зняття саме в іноземних банкоматах немає.

З повагою, Володимир 💎

Sense Bank, якщо закрити пакет White, то які банк пропонує продукти для онлайн обміну валют?
Ви можете оформити поточний рахунок у потрібній валюті й проводити валютообмін ✅
Інструкція з оформлення тут https://help.sensebank.com.ua/360004730879/4405883466514

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
из еще довоенного опыта путешествий помню что в третьих странах получалось вполне кошерно снимать местную валюту с долларовой пакетки сенса - но только небольшие суммы. Как правило поменять наличную валюту в аэропорту получалось почти всегда дороже из-за обычно невыгодных курсов аэропортовых обменок. В адекватных обменках подальше от аэропорта выгода использования тогда еще альфовских пакеток часто нивелировалась. Плюс надо помнить что алла/сеня для трансграничных операций где-то с 2021 года использует хитрый грабительский комис OIF - 1.2-1.3 % - который может триггернуть когда не ждешь и значительно ухудшить вам настроение. Во многом именно из-за него использовать за границей гривневые карты сени не выгодно в принципе, но долларовые полагаю еще иногда можно, но осторожно

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Скільки карток Ред 2:0 можна мати?

Себто скільки різних рахунків, а не додаткових карток?
Існує обмеження на клієнта — 1 продукт, тому може бути оформлений лише 1 рахунок RED 2.0 💙

З повагою, Володимир 💎

Місто
Київ
Підкажіть, будь ласка, по карті Хамелеон перший обов'язковий мінімальний платіж треба платити у найближчу розрахункову дату, чи після неї? Думав, що в найближчу, але розмір мінімального платежу не з'являється

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Підкажіть, будь ласка, по карті Хамелеон перший обов'язковий мінімальний платіж треба платити у найближчу розрахункову дату, чи після неї? Думав, що в найближчу, але розмір мінімального платежу не з'являється
У розрахункову дату формується мінімальний платіж (після 20 години), який треба внести до наступної розрахункової дати 👌🏻

З повагою, Володимир 💎

• Like
Реакції: Gord
Зверху