Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

fnm

Місто
π-сіty
Пакетные карты с нулевыми остатками дадут закрыть до начисления абонплаты месячной октябрьской?
А до когда нужно закрыть, чтобы не влететь на абонку?
кто у кого спрашивает? :) я хз .
может надо было 29 сентября :)

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Пакетные карты с нулевыми остатками дадут закрыть до начисления абонплаты месячной октябрьской?
Подати запит на закриття рахунку можна у будь-який момент, після цього рахунок переходить у статус "Заморожений" — списання плати за обслуговування не відбувається.

З повагою, Володимир 💎

fnm

Місто
π-сіty
Подати запит на закриття рахунку можна у будь-який момент, після цього рахунок переходить у статус "Заморожений" — списання плати за обслуговування не відбува
Ещё раз: если подать условно сегодя - за октябрь уже не спишется?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Подати запит на закриття рахунку можна у будь-який момент, після цього рахунок переходить у статус "Заморожений" — списання плати за обслуговування не відбува
Ещё раз: если подать условно сегодя - за октябрь уже не спишется?
Ні, плата за жовтень не спишеться, оскільки рахунок буде вже "Заморожений" — з такого рахунку списання не відбуваються.

З повагою, Володимир 💎

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
це дуже жахливе рішення банку через яке мені доведеться припинити співпрацю.
В мене є валютний депозит на чималу суму, раніше користувався і ОВДП і іноді купував валют онлайн, є Хамелеон, на якому постійний рух коштів, але постійно змінювати картки, бо вони просто лежать, це якийсь маразм...

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
це дуже жахливе рішення банку через яке мені доведеться припинити співпрацю.
В мене є валютний депозит на чималу суму, раніше користувався і ОВДП і іноді купував валют онлайн, є Хамелеон, на якому постійний рух коштів, але постійно змінювати картки це якийсь маразм...
Зміни в логіці списання та розмірі комісії за неактивний рахунок почали діяти 5 грудня 2024 року, останнім часом жодних оновлень не було 🤔
Можливо ви маєте на увазі зміни в умовах для безкоштовного користування пакетом послуг?

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Sense Bank, ні я маю на увазі ситуацію як в мене: рік валютна картка пролежала без руху. Скоро мало б бути зарахування із валютних ОВДП, але нема куди...

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank, ні я маю на увазі ситуацію як в мене: рік валютна картка пролежала без руху. Скоро мало б бути зарахування із валютних ОВДП, але нема куди...
Щоб рахунок знову став активним — достатньо зробити валютообмін на мінімальну суму, й наступні 6 місяців не перейматись з цього приводу 👌🏻

З повагою, Володимир 💎

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank, а картки (пластик) теж "оживе"?
При неактивності рахунку — картка не обов'язково анулюється. Але якщо ж картка була анульована, то виконати операцію по ній буде недоступно. Якщо ви виконаєте будь-яку іншу операцію, яка знову зробить ваш рахунок активним — картка від цього не стане знову активною 🤔

З повагою, Володимир 💎

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Я такого маразму не бачив в жодного банку. Навпаки: банки намагаються продовжити життя карток навіть після завершення їх терміну дії.
Можливо Ваш принцип підходить для клієнтів з іншим профілем використання послуг, але не для мене. З моєї точки зору дуже не логічно деактивовувати пакетні рахунки для яких виконані умови для їх безкоштовності або сплачена комісія. Тому я припиню користуватись всіма продуктами крім Хамелеону. А банк витратить зайві кошти на перевипуск пакетних карток, які будуть швидко деактивовані.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Сенс, конечно, приколисты, но разве в правилах не написано черным по белому, что раз в 180 дней нужен движ по любой карте? У меня в семье карточек штук 50, запомнить когда где кого шуршать невозможно, поэтому веду тетрадку.
А уж раз в полгода совершить платное действие не вставая с дивана, это легко.
Тем более надо отслеживать когда многие хитросделанные жадные банчики еще и дерут комис за неактивность!

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ДмитроВас, Радий за Вас. Я сам винуватий, що не правильно прочитав умови (вважав, що всі три картки пакету мають спільний рахунок, по якому достатньо руху гривні). Для мене простіше обмежити користування послугами банку ніж "вести зошит", але тут вибір кожного.
Коли був молодий то теж вів всякі зошити. Зараз мені простіше за Хамелеон 100 грн комісії заплатити...

Зверху