Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Постом выше пишут, что Вы не правы.
Так залежить, як трактувати перше питання.
Якщо під терміном "не Gpay і АРay" мається на увазі фізична карта, то праві, а якщо ж інший сервіс, що теж генерує токен, як Mipay, то ні.

Місто
київ
Телефон
honor 20 pro
Nickolay, я зрозумів питання як оплату безконтактно картою.

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Постом выше пишут, что Вы не правы.
Так залежить, як трактувати перше питання.
Якщо під терміном "не Gpay і АРay" мається на увазі фізична карта, то праві, а якщо ж інший сервіс, що теж генерує токен, як Mipay, то ні.
Я ж в сообщении написал про мипэй. ;)

В любом случае, спасибо всем за ответы.

Місто
Киев
Доброго дня. Підскажіть, каси Альфабанку мають приймати іноземні металеві гроші? Зокрема євроценти? ( З посиланням на їх регламент)

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Отвечать на редфоруме стадо всё труднее. Ответ нужно подкрепить ссылкой на док, печатью, подписью, копиями и оригиналами паспорта и ИНН.

П.С. просто сарказм. ;)

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL

Альфа-Банк Україна запустив сервіс безкоштовного поповнення рахунків у терміналах Приватбанку

Гроші зараховуються миттєво у разі внесення до 19:00 в робочий день. Якщо ж клієнт внесе кошти після 19:00 або у вихідний день, зарахування відбудеться на початку наступного робочого дня.
Новий сервіс від Альфа-Банку у терміналах Приватбанку також дозволяє погашати кредит з комісією у розмірі 1,5% від суми внеску. Для оплати кредиту необхідно ввести свій персональний номер IBAN.

ТЕКСТ НОВОСТИ НА САЙТЕ

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
По идее, в Приват24 должен появиться шаблон оплат карт и счетов Альфа-Банка. Пока его не нашёл...

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
По идее, в Приват24 должен появиться шаблон оплат карт и счетов Альфа-Банка. Пока его не нашёл...

При попытке создания платежа выдает ошибку "Одержувач не приймає платежі через даний канал. Будь ласка, спробуйте створити платіж через інший канал прийому платежів!"

• Like
Реакції: Howl
Місто
Киев
Отвечать на редфоруме стадо всё труднее. Ответ нужно подкрепить ссылкой на док, печатью, подписью, копиями и оригиналами паспорта и ИНН.

П.С. просто сарказм. ;)
Розізлив альфа. пять років лежало 760 євро на комфорт дебіт. Процентів майже 0 річних. але просто шоб було ( чи в європу їхати- як резервна, і за одно за комфорт гривневий не платив, бо сума на рахунках більша 20000). В 18 вересня перевів єври в гривни. До 0. А 30 вересня прилетіло -0,25Є "Плата за користування Альфа чек". Тепер борг 25 євроцентів. На гривневій є кілька тисяч. Поповнити в маб не можу. Служба підтримки каже, що " якщо пройшло списання по тарифам, а на балансі не було коштів. мо картка йде в мінус та блокується, поповнити можна тільки через касу або свіфт переказом через почту чи відділення". А до каси пертись годину. От я й хотів насипати в касу 25 центів. І в мене питання, якщо погашу борг, то в кінці місяця знов спишуть за альфачек?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
DeHuC, этот шаблон вытянул после того, как создал пополнение через тумбу? Через поиск найти шаблон не получается у меня.

ps Зачем было закрывать использовать этот шаблон для других каналов, можно было просто поставить другую комиссию.
Думал готовый шаблончик создать, чтобы меньше тыкать на экране терминала.

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
DeHuC, этот шаблон вытянул после того, как создал пополнение через тумбу? Через поиск найти шаблон не получается у меня.

ps Зачем было закрывать использовать этот шаблон для других каналов, можно было просто поставить другую комиссию.
Думал готовый шаблончик создать, чтобы меньше тыкать на экране терминала.
Не, нашел в нексте через меню (самый последний) http://prntscr.com/ur6hl1

• Like
Реакції: Howl

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

П.С. просто сарказм. ;)
Розізлив альфа. пять років лежало 760 євро на комфорт дебіт. Процентів майже 0 річних. але просто шоб було ( чи в європу їхати- як резервна, і за одно за комфорт гривневий не платив, бо сума на рахунках більша 20000). В 18 вересня перевів єври в гривни. До 0. А 30 вересня прилетіло -0,25Є "Плата за користування Альфа чек". Тепер борг 25 євроцентів. На гривневій є кілька тисяч. Поповнити в маб не можу. Служба підтримки каже, що " якщо пройшло списання по тарифам, а на балансі не було коштів. мо картка йде в мінус та блокується, поповнити можна тільки через касу або свіфт переказом через почту чи відділення". А до каси пертись годину. От я й хотів насипати в касу 25 центів. І в мене питання, якщо погашу борг, то в кінці місяця знов спишуть за альфачек?
Доброго дня. Плата за послугу Альфа-Чек списується щомісячно. Але ви через мобільний додаток можете перейти з смс на пуш (після погашення заборгованості та розблокування картки) - ці повідомлення безкоштовні.

Місто
Киев
Доброго дня. Плата за послугу Альфа-Чек списується щомісячно. Але ви через мобільний додаток можете перейти з смс на пуш (після погашення заборгованості та розблокування картки) - ці повідомлення безкоштовні.

Дякую, що відповіли. Хоч і не на те, що я запитував.
Питання: Як погасити 25 євроцентів, щоб заплатити лише 25 євроцентів, а не 5 євро? Щоб не їхати світ за очі і не робити свіфт переказ. просто. 25 центів.
ЗИ каса центи приймає?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

Дякую, що відповіли. Хоч і не на те, що я запитував.
Питання: Як погасити 25 євроцентів, щоб заплатити лише 25 євроцентів, а не 5 євро? Щоб не їхати світ за очі і не робити свіфт переказ. просто. 25 центів.
ЗИ каса центи приймає?
Мінімальна сума внесення на рахунок в касі - 5 євро. Менше, на жаль, внести не зможете. При виникненні несанкціонованої заборгованості на валютному рахунку, погасити можливо лише переказом з іншого свого єврового рахунку або в касі банку.

Зверху