Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
mrfrimen, ну, наприклад, якщо у вас реєстрація в прифронтових районах, до яких, як вариант, відноситься м. Харків, то питання збільшення ліміту буде вирішуватися після війни.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Тиждень крутих новин — саме час додати ще одну. Запускаємо акцію, участь в якій візьмуть…усі💪

Цифровізуватися і допомагати іншим — наша основна мета. Тож і подарунки відповідні: одразу десять iPhone 13 (Sense з коробки там немає, але ж можна одразу поставити😎), а для головного переможця плюс 200 літрів бензину, 100 з яких буде передано на благодійність⛽️
9 смартфонів📱віддамо просто за транзакції: хто платить карткою💳, той бере участь. Переможців визначаємо рандомним чином.
А для найбільшого поціновувача безпеки, який замість кешу використовує тільки картку, підготували особливий приз🎁 Власник максимальної кількості транзакцій отримає і iPhone, і 200 літрів палива: 100 для себе, а ще 100 ми передамо в обраний переможцем благодійний фонд🙌
📆Акція триватиме з 25 серпня до 30 вересня, розіграш проведемо 15 жовтня.
Не забувати вірити в свою удачу — це і є Україна.💙💛

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Тиждень крутих новин — саме час додати ще одну.

Українські хакери влаштували "сюрприз" банкам Росії, зламавши компанію, яка розробляла для них програмне забезпечення. Відбулася подія в День Державного Прапора України, 23 серпня.
Йдеться про організацію, яка була заснована в 2017 році й входить до групи компаній Edna. Її спеціалізація – розробка програмного забезпечення в сфері fintech. Right Line співпрацювала зокрема з "Тинькофф Банком", "Альфа-Банком" і "Газпромбанком".
Загалом у мережу потрапило близько 600 гігабайтів інформації про банки країни-агресора.

Місто
Хмельницький
"Українські хакери влаштували "сюрприз" банкам Росії"

"Власник максимальної кількості транзакцій"

Я от думаю, якщо проводити щодня по 1к транзакцій для виграшу в акції і "зламати компанію", мене теж зарахують до "українськіх хакерів"?
Чи заблочать раніше?
Які ліміти Алла ставить на кількість транзакцій по картці/рахунку/всіх рахунках клієнта? Чи можна їх змінити? Як і до якої кількості?

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Тиждень крутих новин — саме час додати ще одну. Запускаємо акцію, участь в якій візьмуть…усі💪

Цифровізуватися і допомагати іншим — наша основна мета. Тож і подарунки відповідні: одразу десять iPhone 13 (Sense з коробки там немає, але ж можна одразу поставити😎), а для головного переможця плюс 200 літрів бензину, 100 з яких буде передано на благодійність⛽️
9 смартфонів📱віддамо просто за транзакції: хто платить карткою💳, той бере участь. Переможців визначаємо рандомним чином.
А для найбільшого поціновувача безпеки, який замість кешу використовує тільки картку, підготували особливий приз🎁 Власник максимальної кількості транзакцій отримає і iPhone, і 200 літрів палива: 100 для себе, а ще 100 ми передамо в обраний переможцем благодійний фонд🙌
📆Акція триватиме з 25 серпня до 30 вересня, розіграш проведемо 15 жовтня.
Не забувати вірити в свою удачу — це і є Україна.💙💛
Как раз акция для лени голубкова и иже с ним
Я не халявщик. Я партнёр!
Post automatically merged:

Абонплата по дебеткам возвращается.
Да, мощный у них юридический отдел
Інформуємо Вас, що з 01.10.2022 р. змінюються тарифи за платіжними дебетними картками АТ «Альфа-Банк» (Україна) для фізичних осіб:

Звертаємо Вашу увагу, що перше списання щомісячної плати з рахунку при невиконанні заданих тарифами умов буде саме з 01.10 2022, тобто при розрахунку плати до уваги будуть взяті кількість, сума операцій та залишок коштів клієнта у Банку за період з 01.09.2022р.
человек еще не родилса, а деньги уже гони ...

Останнє редагування:
Місто
Киев
Альфа стремительно скатился в сраное говно, даже не ожидал что так быстро. Делал покупку на одном букинг-сайте, платеж с Альфы не проходит со странной ошибкой, платеж с А-Банки идет на ура. Пишу в поддержку - у нас все хорошо, пишите туда🤡 Клоуны альфовские.
Чего єто я буду писать им если с других украинских банков платежи идут норм, только у вас какие-то проблемы? причем єто не первый случай.
Дождусь когда обнулится мой 200К лимит первого числа, вывожу все деньги нафиг, и фоп закрываю. Цей корабль идет на дно.

Місто
Киев
Телефон
iPhone XS
Альфа стремительно скатился в сраное говно, даже не ожидал что так быстро. Делал покупку на одном букинг-сайте, платеж с Альфы не проходит со странной ошибкой, платеж с А-Банки идет на ура. Пишу в поддержку - у нас все хорошо, пишите туда🤡 Клоуны альфовские.
Чего єто я буду писать им если с других украинских банков платежи идут норм, только у вас какие-то проблемы? причем єто не первый случай.
Дождусь когда обнулится мой 200К лимит первого числа, вывожу все деньги нафиг, и фоп закрываю. Цей корабль идет на дно.
Я не то, чтобы поклонник альфы, но твой пост напоминает вброс какашек. Ни фактов, ни пруфов, ни названий - ничего. Одни эмоции.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
країнські хакери влаштували "сюрприз" банкам Росії, зламавши компанію, яка розробляла для них програмне забезпечення. Відбулася подія в День Державного Прапора України, 23 серпня.
Йдеться про організацію, яка була заснована в 2017 році й входить до групи компаній Edna. Її спеціалізація – розробка програмного забезпечення в сфері fintech. Right Line співпрацювала зокрема з "Тинькофф Банком", "Альфа-Банком" і "Газпромбанком".
Загалом у мережу потрапило близько 600 гігабайтів інформації про банки країни-агресора.
А як це відноситься до української Альфи?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
1. Торгові, однак поповнення мобільного, також торгова.
2. Так, забуваєш до того часу, поки умова не зміниться.

Місто
Киев
Я не то, чтобы поклонник альфы, но твой пост напоминает вброс какашек. Ни фактов, ни пруфов, ни названий - ничего
Я сам был большой поклонник Альфы, но все изменилось.
В последнее время в Европе у меня платежи много где не проходят, мне как клиенту абсолютно неважно чи это ограничения европейских платежных гейтов или алкины забабоны, меньше всего мне интересно пререкаться с саппортом на эту тему, я просто выведу деньги в другой банк. Курсы к европейских валютам у Альфы тоже хуже, чем у того же А-Банка, уже несколько раз по карточным транзакциям замечал.
Я никого не убеждаю, просто предупреждаю тех, кто собирается вступить в Альфу внимательно изучить ограничения, установленные Альфой. А их немало.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
тех, кто собирается вступить в Альфу
Сейчас у алки всего одно преимущество: процент на остаток баланса на карте и мобильный депозит.
Прокачать кешбеки для новичков без бонуса за кеш-ин - весьма сложно и долго, кред. лимиты - не дают.

Місто
Січ
Курсы к европейских валютам у Альфы тоже хуже, чем у того же А-Банка
Минфин с вами не согласен
Наличие 0,5% КБ орехами как минимум на основные оплаты, а то и больше , за кредитные добавляет смысла использовать в первую очередь Альфу.

m.ksy

Пасивний користувач
Місто
RV
Я не то, чтобы поклонник альфы, но твой пост напоминает вброс какашек. Ни фактов, ни пруфов, ни названий - ничего
Я сам был большой поклонник Альфы, но все изменилось.
В последнее время в Европе у меня платежи много где не проходят, мне как клиенту абсолютно неважно чи это ограничения европейских платежных гейтов или алкины забабоны, меньше всего мне интересно пререкаться с саппортом на эту тему, я просто выведу деньги в другой банк. Курсы к европейских валютам у Альфы тоже хуже, чем у того же А-Банка, уже несколько раз по карточным транзакциям замечал.
Я никого не убеждаю, просто предупреждаю тех, кто собирается вступить в Альфу внимательно изучить ограничения, установленные Альфой. А их немало.
кста, платив за хостинг іноземний і платіж хамелеоном не пройшов, хостинг відповів, що не може прийняти цю карту, а в підтримці банку сказали, що навіть запиту ніякого не приходило на авторизацію платежу чи списання. Тоді на це не звернув увагу, просто заплатив монькою, але схоже, європейчики не дуже звертають увагу, коли забраковують карту, під санкціями українська альфа чи російська 😒

Зверху