Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Flamingo, поки що у нас немає таких повноважень, щоб прибрати той чи інший продукт. Тому Ярослав точно не приклав руку до закриття "Швидкого" в доларах. Та і на фінансах мова була трішки про інше, а в кінці вже почали про "Швидкий". Я впевнений, що і без цього повідомлення про "схематозик" банк давно знав про це 😉

*Андрій
Андрей так пусть банк теперь будет последовательным до конца - если убирается швыдкий по валюте убирайте и дебильнейшее правило заказа валюты за 5 дней до получения но только после того как деньги упали на карточный счет!!! Раньше ваши коллеги как бы приводили пример - что деньги то не просто так лежат - а на швыдком под прОцент. А теперь швыдкого нет - и деньги после окончания депо еще 5 дней будут лежать просто так выходит? что мешает банку поменять концепцию и если вопросы действительно в логистике (хотя я как специалист в области денежного обращения уверен что логистика тут не при чем) и банку реально надо 5 дней на подготовку нала - то почему не же принимать заявки за 5 дней до окончания депо? Что на это скажете?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
На финансах пишут что Сеня убирает долларовый швыдкый. Дают ссылку на сообщение "лорда" где он пишет про "схематозик" с этим депо. Ну что можно еще сказать местной "звизданутой" поддержке - кроме как большое спасибо. Блин а были же времена когда сотрудник поддержки - была одна и она реально помогала очень многим и решала вопросы...
Я звісно намагаюся надати зоряну підтримку, але не маю таких повноважень, як людина, яка приймає безпосередню участь у змінах в банківських продуктах ;)
А порівнювати той "схематозик", хоча він ним і не був, із закриттям депозиту "Швидкий" - нелогічно.
Якби проблема була в тому, що за час броні готівки можна оформити депозит, то я думаю могли б зробити обмеження в цьому напрямку, а ніяк не прибирати повністю "Швидкий".

А підтримка і зараз допомагає, вирішуючи складні кейси. На жаль, не всі відбуваються у полі зору фінансових форумів :(

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Андрей так пусть банк теперь будет последовательным до конца - если убирается швыдкий по валюте убирайте и дебильнейшее правило заказа валюты за 5 дней до получения но только после того как деньги упали на карточный счет!!! Раньше ваши коллеги как бы приводили пример - что деньги то не просто так лежат - а на швыдком под прОцент.
А як логістика може бути пов'язана із депозитом "Швидкий"? На жаль, так, депозит не буде на оформлення, але ж проблеми із логістикою та доставкою готівки залишається, так само як із тим, що залишається попит на готівку, тому ми завжди завчасно попереджуємо про дні броні та скільки очікувати.
Або за наявністю долара/євро у касі, можна отримати там.

Місто
Дніпро
Sense Bank, чи можна замовити валюту під готівковий валютообмін? Тобто хочу придбати, наприклад, 2000 долл. і щоб вони на момент візиту гарантовано були в касі. І якщо можна, то регламент замовлення теж за 5 днів до візиту?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
чи можна замовити валюту під готівковий валютообмін? Тобто хочу придбати, наприклад, 2000 долл. і щоб вони на момент візиту гарантовано були в касі. І якщо можна, то регламент замовлення теж за 5 днів до візиту?
На жаль, неможливе замовлення готівки для обміну валюти в касі банку. Як варіант, це тільки купувати онлайн (в межах 50 000 грн / міс) і робити бронь на ту суму. Це якщо валюта потрібна на найближчий час. Або звернутися додатково у відділення банку і при наявності валюти придбати її там.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Андрей так пусть банк теперь будет последовательным до конца - если убирается швыдкий по валюте убирайте и дебильнейшее правило заказа валюты за 5 дней до получения но только после того как деньги упали на карточный счет!!! Раньше ваши коллеги как бы приводили пример - что деньги то не просто так лежат - а на швыдком под прОцент.
А як логістика може бути пов'язана із депозитом "Швидкий"? На жаль, так, депозит не буде на оформлення, але ж проблеми із логістикою та доставкою готівки залишається, так само як із тим, що залишається попит на готівку, тому ми завжди завчасно попереджуємо про дні броні та скільки очікувати.
Або за наявністю долара/євро у касі, можна отримати там.

Ярослав - Вы юлите, а это как минимум не красиво. Еще раз - если проблемы с логистикой существуют и банку действительно надо неимоверных 5 рабочих дней для доставки налички - ЧТО МЕШАЕТ БАНКУ ПРИНИМАТЬ ЗАЯВКИ ЗА 5 РАБОЧИХ ДНЕЙ ДО ОКОНЧАНИЯ ДЕПОЗИТА? У банка будут те самые 5 рабочих дней на доставку. Но банк как упрямый осел силами своей "звездной поддержки" пытается на черное говорить белое и ставить лошадь позади телеги. Прекращайте "пороть чушь" - просто признайте что банку извините наcpaть на клиентов и единственной целью правила 5 дней тупо является стремление еще хоть немножечко но попользоваться клиентскими денежками. Тут практически все взрослые люди и отлично понимают как оно работает.

Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
Скажіть будь-ласка закінчується термін дії картки.Чи можна замовити заміну в додатку а також щоб відправили поштою.Наскільки це безпечно...

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Скажіть будь-ласка закінчується термін дії картки.Чи можна замовити заміну в додатку а також щоб відправили поштою.Наскільки це безпечно...
Усі картки, у яких закінчився термін дії, під час воєнного стану, автоматично пролонговані на 180 днів.. Користуватись ними можна всюди, де немає додаткової перевірки (термін дії картки).
Якщо хочете перевипуск, то можна замовити в Сенс:
1. Зайти в розділ Продукти
2. Вибрати потрібну картку
3. Натиснути на її зоображення
4. У меню Керування оберіть "Мені потрібна нова картка"

Доволі безпечно, картку ви активуєте самі після отримання її на Новій пошті. Вам надійде пуш-сповіщення в застосунок. До того часу пластик буде неактивним.
Ваша Анастасія

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Прошла неделя, какой-то есть эффект от звездных разбирательств? :)
В Полтаве в кассе Sense банка качество выдаваемых долларовых сотенных купюр еще более ухудшилось,
И в основном замученные жизнью 1996,1999, и плесень, пятна, надписи почти на каждой другой. И вариантов забрать нет: "заменять нечем". Зато есть оптовая валютообменка рядом с отделением, в которой есть всё отличного качества. :) Совпадение?Неду
Вітаю!
Так, питання з приводу валюти підняли. Маємо скоро вийти з комунікацією по цьому питанню.

З приводу цвіллі - вона з'являється при зберіганні купюр в неправильних умовах. Цвіль добре передається на інші купюри, тому це була б масова проблема.
Знаючи, що в нашому банку є спеціальні умови для зберігання коштів, то ваше повідомлення мене здивувало.
Хотіли б отримати від вас якісь нюанси (яке відділення, коли ви отримали такі купюри, фото/відео)

Якщо коротко, то була постанова Національного банку України, який скасував визначення “незначного зношення банкнот”, уточнив перелік ознак зношеності, та заборонив фінустановам відмовляти клієнтам в обміні валюти, якщо детектор на касі підтвердив справжність грошей.

Яку валюту ми отримуємо, таку і видаємо клієнтам.

Зазначу також, що АТ "СЕНС БАНК" не приймає банкноти іноземної валюти на інкасо, оскільки немає підписаного Договору з банком-кореспондентом, тому ця валюта є в обігу та видається клієнтам.

Валюта, яку ми приймаємо не є з цвіллю чи зовсім в жахливому стані, але не є новою, тому така валюта може потрапити до вас після її обміну чи видачі.

Якщо розглядати конкретні приклади, як ви вище писали про цвіль, чи розписані купюри - напишіть мені, ми розберемось в конкретному кейсі.

Ваша Анастасія.

Місто
Львів
sanyo,
Усі картки, у яких закінчився термін дії, під час воєнного стану, автоматично пролонговані на 180 днів.. Користуватись ними можна всюди, де немає додаткової перевірки (термін дії картки).
Якщо хочете перевипуск, то можна замовити в Сенс:
1. Зайти в розділ Продукти
2. Вибрати потрібну картку
3. Натиснути на її зоображення
4. У меню Керування оберіть "Мені потрібна нова картка"

Доволі безпечно, картку ви активуєте самі після отримання її на Новій пошті. Вам надійде пуш-сповіщення в застосунок. До того часу пластик буде неактивним.
Ваша Анастасія
До Польщі також відправляєте?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Зараз працюємо над цим, поки що картка буде пролонгована. Не зможете тільки оплачувати через сайти де є додаткова перевірка
Анастасія, ваша помічниця

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Зараз працюємо над цим, поки що картка буде пролонгована. Не зможете тільки оплачувати через сайти де є додаткова перевірка
Анастасія, ваша помічниця
Непогано б доставку по всій мережі Нової пошти Європи, як у Моно

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Вам надійде пуш-сповіщення в застосунок. До того часу пластик буде неактивним.
Ваша Анастасія
Якщо я не помиляюсь, до фізичної активації замовленого пластику віртуалку не можна додати в Google Pay.
У мене так було з "Хамелеоном" - 1 вересня 2021 р. активував віртуальну картку і в Google Pay зміг додати тільки 5 чи 6 числа, коли отримав саму картку на Новій Пошті.
А цікаво - при перевипуску номер картки зміниться на інший чи ні?

Місто
Харків
Вам надійде пуш-сповіщення в застосунок. До того часу пластик буде неактивним.
Ваша Анастасія
Якщо я не помиляюсь, до фізичної активації замовленого пластику віртуалку не можна додати в Google Pay.
У мене так було з "Хамелеоном" - 1 вересня 2021 р. активував віртуальну картку і в Google Pay зміг додати тільки 5 чи 6 числа, коли отримав саму картку на Новій Пошті.
А цікаво - при перевипуску номер картки зміниться на інший чи ні?
У меня сразу добавило и работало.
Номер был тот же.

Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
Єдине що не зрозумів.(Зараз працюємо над цим, поки що картка буде пролонгована. Не зможете тільки оплачувати через сайти де є додаткова перевірка)..Я не розумію але ж при заміні картки в сенс ап вже буде нова віртуальна картка з новим терміном дії..І при покупці на маркетплейсах її і вводити дані...Не розумію до чого тут пластик і покупка в маркетплейсах.Це щоб зразу добавити картку і не вводити вручну дані?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Єдине що не зрозумів.(Зараз працюємо над цим, поки що картка буде пролонгована. Не зможете тільки оплачувати через сайти де є додаткова перевірка)..Я не розумію але ж при заміні картки в сенс ап вже буде нова віртуальна картка з новим терміном дії..І при покупці на маркетплейсах її і вводити дані...Не розумію до чого тут пластик і покупка в маркетплейсах.Це щоб зразу добавити картку і не вводити вручну дані?
Якщо картку не перевипускати на нову в додатку, а далі користуватись старою пролонгованою на 180 днів, то на ресурсах ,де треба вказувати термін дії, операцію виконати не вийде. Але якщо перевипустити її на нову віртуальну, то просто вказуєте дані віртуальної і все буде працювати.

Це щоб зразу добавити картку і не вводити вручну дані?
Це варіант, але я не впевнений, що якщо термін дії картки скінчився, то чи не запитає маркетплейс актуальні дані картки 🤔

*Андрій

Місто
Київ
Телефон
Huawei Nova 5T (KS & Vf)
Flamingo, поки що у нас немає таких повноважень, щоб прибрати той чи інший продукт. Тому Ярослав точно не приклав руку до закриття "Швидкого" в доларах. Та і на фінансах мова була трішки про інше, а в кінці вже почали про "Швидкий". Я впевнений, що і без цього повідомлення про "схематозик" банк давно знав про це 😉

*Андрій
Андрей так пусть банк теперь будет последовательным до конца - если убирается швыдкий по валюте убирайте и дебильнейшее правило заказа валюты за 5 дней до получения но только после того как деньги упали на карточный счет!!! Раньше ваши коллеги как бы приводили пример - что деньги то не просто так лежат - а на швыдком под прОцент. А теперь швыдкого нет - и деньги после окончания депо еще 5 дней будут лежать просто так выходит? что мешает банку поменять концепцию и если вопросы действительно в логистике (хотя я как специалист в области денежного обращения уверен что логистика тут не при чем) и банку реально надо 5 дней на подготовку нала - то почему не же принимать заявки за 5 дней до окончания депо? Что на это скажете?
Ви ж начебто обізнані в банківській діяльності і маєте розуміти що банки зменшили і будуть зменшувати в подальшому дохідність за коштами в ІВ через нормативи обов'язкового резервування.
Далі буде, вже є банки які вводять комісії за зберігання коштів в ІВ.
Стосовно строків 5 днів на видачу, з Вами згоден, це забагато, але ми ж розуміємо причину чому ця норма була введена.
Стосовно вимог як у банку все має бути, то совок скінчився. Це бізнес. Бізнес пропонує умови. Подобається - користуйся, не подобається - "всего хорошего".

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
den_lg, то о чем я писал в сообщении на которое вы отвечали было обусловлено исключительно тем что сотрудники Сенса говорили о своих продуктах. И увязка 5 дней что мол банк не бесплатно вашими деньгами пользуется - ведь есть же швыдкый - это все взято у них - сотрудников Альфы. Поэтому все что я делаю это вожу "их же салом по их же морже". И да совок... Он то как раз в банке присутствует и очень глубок - так что никуда он не делся. Тут на месте. В принципе тупые отмазки о логистике по сути тут же оттуда. Мой последний комментарий (это про заявку за пять дне ДО окончание депо а не ПОСЛЕ) так никто из звёздной команды не прокоментил - потому как понимают - написана правда - банк поступает алогично и крыть тут особо нечем. Да логика нарвится бери - не нравится проходи - имеет право существовать. На базаре. Для разовых покупок. И то там продаваны стараются заиметь постоянных клиентов - даже делают им скидки потому как один постоянный лояльный клиент стоит дороже чем 3-5 разовых случайных. И как раз не при совке при нормальной бизнес модели - банки это понимают и клиентов стараются удерживать. Так что базарная логика не всегда применима к бОльшим бизнеса. По крайней мере мне это видится именно так

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Ярослав - Вы юлите, а это как минимум не красиво. Еще раз - если проблемы с логистикой существуют и банку действительно надо неимоверных 5 рабочих дней для доставки налички - ЧТО МЕШАЕТ БАНКУ ПРИНИМАТЬ ЗАЯВКИ ЗА 5 РАБОЧИХ ДНЕЙ ДО ОКОНЧАНИЯ ДЕПОЗИТА? У банка будут те самые 5 рабочих дней на доставку.
Вітаю і відповідаю. При броні, ваші кошти мають бути на рахунки, і в тому випадку відбувається бронь. Якщо вони у вас зараз є, ви звертаєтесь у Чат, наприклад, де вам бронюють їх. Коли був (поки що він звісно є) депозит "Швидкий", відразу після броні, ви могли його оформити і вже як раз, під кінець його дії, забрати готівку у відділенні.
По депозиту, який ще діє, він не на рахунку, тому бронь можлива до його закінчення, але рахується саме (бронь) з дня його закінчення (коли він має бути на рахунку).

Зверху