Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Чернігів
Kayano, якщо ви відкрили її як додаткову до вашої білої картки, то так, рахунок буде спільний 👌

*Андрій
не розумію як це у вас працює. Сьогодні активував картку Вигода. Написано кредит 40000 грн.Мені не потрібен кредит і вище писали ,що рахунок з білою карткою спільний. У Епіцентрі розрахувався карткою Вигода на 4400 грн. В додатку бачу,що ці 4400 знялися з кредиту. Кошти на білій картці так залишилися. Це як?

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Kayano У Сенса картку АТБ можна відкрити як окрему або як додаткову (до пакету White).
Вам це скаже система на етапі оформлення. І запропонує, якщо додаткова - то до якої картки.
Я відкрив як окрему і там був ліміт 0, тобто вона працювала як дебетна.
А потім я розподілив загальний ліміт і виділив 1000 грн на АТБшку.
Ця картка має окремий IBAN і на неї розповсюджуються всі правила банку типу плата за неактивність (якщо 180 днів не було операцій).
На крайняк можете просто зменшити ліміт, наприклад до 1000 грн.

Місто
Чернігів
Kayano У Сенса картку АТБ можна відкрити як окрему або як додаткову (до пакету White).
Вам це скаже система на етапі оформлення. І запропонує, якщо додаткова - то до якої картки.
Я відкрив як окрему і там був ліміт 0, тобто вона працювала як дебетна.
А потім я розподілив загальний ліміт і виділив 1000 грн на АТБшку.
Ця картка має окремий IBAN і на неї розповсюджуються всі правила банку типу плата за неактивність (якщо 180 днів не було операцій).
На крайняк можете просто зменшити ліміт, наприклад до 1000 грн.
Дякую, але питання про Вигода Епіцентр від Сенсу

Місто
Чернігів
відключив і видалив к бісам цю Вигоду від сенсу. Не має вона спільного рахунку з білою карткою.Там 2 варіанти-1. розрахунки з картки Вигода,гроши списуються з кредиту на тій же Вигода. Потім поповнюєшь з білої. 2. Окремий рахунок на Вигода,кидаешь туди гроші і їми розраховуешься.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
відключив і видалив к бісам цю Вигоду від сенсу. Не має вона спільного рахунку з білою карткою.Там 2 варіанти-1. розрахунки з картки Вигода,гроши списуються з кредиту на тій же Вигода. Потім поповнюєшь з білої. 2. Окремий рахунок на Вигода,кидаешь туди гроші і їми розраховуешься.
Картку ВИГОДА можна оформити у застосунку Sense SuperApp як з окремим рахунком, так і у вигляді додаткової картки до іншого рахунку, при оформленні ви самостійно обираєте це.
Додаю інструкцію як це можна зробити:

У вашому випадку можу припустити, що ви оформили ВИГОДУ з окремим рахунком, без прив'язки до іншого рахунку.

З повагою, Володимир 💎

Останнє редагування:
Місто
Чернігів
Картку ВИГОДА можна оформити у застосунку Sense SuperApp як з окремим рахунком, так і у вигляді додаткової картки до іншого рахунку, при оформленні ви самостійно обираєте це.
Додаю інструкцію як це можна зробити:

У вашому випадку можу припустити, що ви оформили ВИГОДУ з окремим рахунком, без прив'язки до рахунку White.

З повагою, Володимир 💎
не дивився поки що вашу інструкцію. Але ходив у відділення банку- мати спільний рахунок з білою карткою неможливо. Як додатково до іншого рахунку можливо, але всерівно Вигода буде з кредитом і розраховуватися необхідно кредитними коштами

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
є карта ред з додатковою картою атб. Якщо закрити вигоду,то можна її зробити додатковою до реда? Треба чекати 30днів? Бонуси вигода згорять?
Так, можна закрити "Вигоду" та одразу оформити її як додаткову. Чекати 30 днів не потрібно. Щодо бонусів анулювання бонусів, то вони анулюються тільки якщо закриті всі картки, що приймають участь у програмі і з дати їх закриття пройшло більше 30 (тридцяти) днів.
Тому якщо ви одразу оформите картку, то анулювання не має бути.
1732000826466.png

*Андрій

Місто
Київ
Сегодня день погашения военных облигаций. Из кабинета исчезла вся инфа про них, как будто их и не было никогда, деньги на счете не появились. Это нормальная ситуация?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Сегодня день погашения военных облигаций. Из кабинета исчезла вся инфа про них, как будто их и не было никогда, деньги на счете не появились. Это нормальная ситуация?
Так, це нормальна ситуація, в день погашення зникає інформація про дану облігацію і залишається лише чекати виплату, завжди виплата приходить після 17:00 але сьогодні є навантаження на систему депозитарної установи, то можливо треба буде почекати трішки більше ніж зазвичай але сьогодні кошти будуть зараховані
*Ваш вартовий підтримки, Денис :labayu_na_gitare:

kvv

Місто
Ровно
Сенс іде на рекорд.
минулого разу овдп виплатили о 18:36.

upd на пумб/укрсиб зайшло о 19:00

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Скорше всі сили кинуті на новий дезігн ССА.

Не зарахував на свою картку навіть від КІНТО.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Виплатили ОВДП що куплялися через Сенс.

Sense Bank, а що це у вас за лохотрон в ССА.
Тапаю по нагадуванню сплатити кредит (по кредитці). Відкривається вікно, де пропонується гаситися з іншої кредитки. Ок, я уважний, обираю пакет Balck. А мені пише, що погашення кредитки з Black з комісією 20 грн. Ви адекватні???

Loh.jpg

Зверху