Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Melo4ek, на днях читал в тг-канале посвященном ССА сообщение поддержки Сенса что ближайшие пару недель без загранника в дие получить КЭП в ССА будет временно не возможно, что-то "улучшают". Поэтому пока вам поддержка вряд ли поможет - надо только ждать

Tabarik

Без ГМО
Місто
Germany
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
КК Red кеш цікава для використання в якості дебетки?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Ще таке питання: пенсу 69 років, є куплені облігації в Сенс, створеному КЕПу виповнився рік, потрібно оновити, просить дію та закордонний паспорт, в нього, звісно, немає, не може купити нових облігацій, підтримка - в ступорті, як можна розрулити цю ситуацію?
Для вирішення даного питання, зверніться, будь ласка, до нашої чат-підтримки, колеги зможуть допомогти з перевипуском КЕП іншим чином 😉

Кирило 🥷🏻

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank,
щось сьогодні кошти за папірці зайшли беззвучно на єПідтримку.
Це спецом так робите?
Sense Bank,
ви всі на вакаціях? чи як
На жаль, з технічних причин не надходили сповіщення щодо нових повідомлень на форумі, через що виникли такі затримки, перепрошуємо( Щодо вакацій - щойно повернувся з відпустки і одразу до вас)

Якщо вірно зрозумів суть питання, то кошти 04.06 за ОВДП надійшли без сповіщень? Перевірили, але жодних збоїв/поломок в функціоналі інформування не було виявлено. Якщо по картці підключені сповіщення - то все мало б відпрацювати нормально.
Будь ласка, зверніться до нас в ПП або ж у чат-підтримку з детальним описом ситуації, а також зазначте: дата та час надходження коштів, ваші ПІБ та фінансовий номер телефону

Кирило 🥷🏻

Місто
Киев
Оновили умови, при яких ліміт не поширюється:
Ясности мало.
Имею и Выгоду, и Ред,
но имею лимит 100к, хотя по методичке должно быть или 50к, или 150к.
Я ужк молчу про мои инвестиции через Сенс и на балансе поболее, кратно, чем эти доступные лимиты.
В общем, прозрачности нет.

Місто
Киев
хотя по методичке должно быть или 50к, или 150к.
По методичке 50 чи 100.
Ну, там в первом абзаце одно, далее уточнения, и в целом по тексту употребляют "може", " від певних критеріїв".
Ясности нет 🙂 или не согласны?

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Я не розумію про які саме Ви абзаци, і навіть нащо Ви про них говорите мені взагалі, зате я точно бачу що у Вас в методичці фігурує цифра 150, яка с 1.06 змінилася на 100.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung Galaxy A54 5G

kvv

Місто
Ровно
newbe, навіщо перераховувати?
при переказі на свої рахунки він залишиться незмінним.

Місто
Дніпро
Бо частину ліміту з'їли перекази на свій рахунок. А так можна використати з більшим ефектом.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung Galaxy A54 5G
newbe, навіщо перераховувати?
при переказі на свої рахунки він залишиться незмінним.
Вони знилили ліміт зі 150к до 100к і вже відмінусували від нього перекази які я зробив на свої рахунки з початку цього місяця.

kvv

Місто
Ровно
вже відмінусували від нього перекази які я зробив на свої рахунки з початку цього місяця.
аа...ви ще й хотіли щоб вернули взад ті ліміти, які встигли спалити до послаблення?
цьому не бувати бо так ДРС не досягнути🙂

Зверху