Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank, а зачем вы задним числом сроки акции "Sense Bank, Visa та Bolt" меняете с 31 липня на 30 червня?
Акцію дійсно було достроково завершено нашим партнером, та безпосереднім організатором - Bolt :(
На наших ресурсах інформацію оновили, але щодо загального інформування - раджу звертатися безпосередньо до колег-партнерів, рішення приймав не наш банк

Окремо перепрошую за завдані незручності, бо розумію, що неочікувано, та може вплинути на ваші плани ❤️🩹

Валерія 🫧

Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Sense Bank, ага, то не ми, то хтось інший(n).
Але якби "не ви", то ви б не правили новину про акцію, а випустили нову зі всіма поясненнями, щоб не псувати свою репутацію. А так для мене це виглядає як кидок на рівному місці з метою приховати початкові умови.

Довіра до Сенсу від того майже на нулю. З наперсточниками справу не дуже хочеться мати.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank, ага, то не ми, то хтось інший(n).
Але якби "не ви", то ви б не правили новину про акцію, а випустили нову зі всіма поясненнями, щоб не псувати свою репутацію. А так для мене це виглядає як кидок на рівному місці з метою приховати початкові умови.

Довіра до Сенсу від того майже на нулю. З наперсточниками справу не дуже хочеться мати.
Правда розумію ваші емоції, та розумію вашу думку :(
Згодна, що акція була класна, та було б чудово, якщо б вона і надалі діяла до 31.07, проте, на жаль, не можемо на це вплинути, адже організатором виступає саме Bolt.
Ми, як партнер надали клієнтам інструмент для оплати

В будь-якому випадку, я вдячна за ваш фідбек, та вже передала його далі для аналізу 🙏
Валерія 🫧

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
У кого ще немає продуктів в доступних категоріях кешбеку?
Поставте реакцію під моїм повідомленням, якщо у вас "продуктів" також немає
Цього місяця знову немає категорії "продукти"

Місто
Київ
Чи може хтось підказати, що це за
"FC IBC LLC" було в мене в меню керування пристроями однієї з карток? По всім іншим карткам лише одна графа "GPAY" і модель мого телефону.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Sense Bank, сьогодні побачив "акцію". Але не зміг зрозуміти, скільки днів діяла "акція"? Бо вчора її ще не було, а сьогодні за 24 години мине три дні.
Screenshot_20250703_190437_Sense SuperApp.jpg

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank, сьогодні побачив "акцію". Але не зміг зрозуміти, скільки днів діяла "акція"? Бо вчора її ще не було, а сьогодні за 24 години мине три дні.
Переглянути вкладення 68964
На початку місяця банк розсилає нагадування з термінами дії цієї персональної пропозиції, у якій вказано дати, у які буде нараховуватись додатковий кешбек. А в дату початку цієї пропозиції — додатково надходять такі сповіщення, це означає, що ця пропозиція почала діяти для вас, і діє вона 3 дні з моменту відображення (якщо вчора у вас її ще не було, то вона діє відсьогодні й протягом 3 днів), щодо часу, то це період акції у розрізі доби, завтра він буде аналогічним 😉

Наприклад, я на початку червня (2 числа у понеділок) отримав ось таку пропозицію (у ній зазначено, що акція розпочнеться 21 червня):
1000017152.jpg
А у дату початку дії акції (тобто 21 червня) я отримав ще одне нагадування, яке означає, що акція для мене розпочалась і додатковий кешбек вже нараховується, ось такого формату:
1000017153.jpg
Тому для вас акція ще діятиме, і не закінчиться сьогодні — отже у вас ще є можливість заробити додатковий кешбек 💙
Сподіваюсь, що стало зрозуміліше 😏

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ні на початку місяця, ні зараз ніяких нагадувань я не отримав. Серед всього спаму в сповіщеннях такого також немає.
Але минулого місяця в умовах "період акції" чітко було зазначено дату початку і закінчення акції.
І нічого зрозумілим не стало. Тобто я міг побачити "акцію" завтра і вона відзавтра діяла б три дні?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Ні на початку місяця, ні зараз ніяких нагадувань я не отримав. Серед всього спаму в сповіщеннях такого також немає.
Але минулого місяця в умовах "період акції" чітко було зазначено дату початку і закінчення акції.
І нічого зрозумілим не стало. Тобто я міг побачити "акцію" завтра і вона відзавтра діяла б три дні?
Якщо ви раніше фіксували відмову від маркетингових сповіщень від банку, то подібні push з нагадуваннями про початок акції не надходитимуть 😔
У такому разі вам самостійно потрібно відслідковувати появу акції в розділі Cash`U Club. Вона з'являється у конкретний день (в дату початку персональної пропозиції), і діє 3 дні з моменту появи 📅

Ми не аналізуємо момент, коли ви очима побачили акцію 😃 Вона діє і без цього)
Я лише навів приклад по вашому кейсу, якщо вчора банера з акцією не було — отже вчора вона ще не діяла, сьогодні банер з'явився, отже вона сьогодні розпочалась і діятиме 3 дні, як в ній і зазначено (щодня з 00:00 до 23:59) ⌚

Якщо банер з акцією з'явився тільки сьогодні, то вона діє 3, 4 та 5 липня 🙌🏻

З повагою, Володимир 💎

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Відмови від маркетингових сповіщень не було.
Отже, як взнати початок "акції"?
Якщо банер з акцією у розділі Cash`U Club з'явився сьогодні, то акція діє сьогодні 3 липня, завтра 4 липня та післязавтра 5 липня.
Стосовно відмови від комунікації з банком, впевнені, що не звертались до нас з цього питання? Якщо бажаєте підключити їх, то напишіть нам в особисті, будь ласка 🙌🏻

З повагою, Володимир 💎

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Якщо банер з акцією у розділі Cash`U Club з'явився сьогодні, то акція діє сьогодні 3 липня, завтра 4 липня та післязавтра 5 липня.
А якщо його зранку не було, а з'явився лише після обіду?

Стосовно відмови від комунікації з банком, впевнені, що не звертались до нас з цього питання?
Впевнений.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
А якщо його зранку не було, а з'явився лише після обіду?

Стосовно відмови від комунікації з банком, впевнені, що не звертались до нас з цього питання?
Впевнений.
Все одно акція починає діяти в день появи банера в розділі Cash`U Club 👌🏻
Бажаєте підключити всю комунікацію з банком?

З повагою, Володимир 💎

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Бажаєте підключити всю комунікацію з банком?
Ну підключіть ще раз те що вже підключено.
Post automatically merged:

акція починає діяти в день появи банера в розділі Cash`U Club 👌🏻
Навіщо тоді писати, що акція починається в 0.00? Ви просто хочете надурити клієнтів?

Зверху