Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
У мене є номер карти сенс, треба перевірити кому вона належить (що пише додаток при створенні переказу). Хтось може допомогти? Скину в особисті.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Помилився та закинув кошти на Red2, чи можливо є якісь стежки щоб їх без сплати комісії, або сплати в першому розміру, перекинути на інші рахунки в Сенсі, або іншому банку?

kvv

Місто
Рівне
Помилився та закинув кошти на Red2, чи можливо є якісь стежки щоб їх без сплати комісії, або сплати в першому розміру, перекинути на інші рахунки в Сенсі, або іншому банку?
купити овдп лазурне в самому сенсі і через днів 10 продати.

Місто
Киев
купити овдп лазурне в самому сенсі і через днів 10 продати.
Давайте, паліть цю стежку. Хіба не хватає розуму, що самі ж постраждаєте, нє? Й так вже половину позакривали.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Карманник, от я не розумію чому, але в мене в Сенсі не купуються ОВДП вже понад 2 місяці. Показує "оплата успішна", але гроші не знімає і в історії жодного сліду операції.

Останнє редагування:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Карманник, от я не розумію чому, але в мене в Сенсі не купуються ОВДП вже понад 2 місяці. Показує "оплата успішна", але гроші не знімає і в історії жодного сліду операції.
У випадку, якщо така історія продовжується - раджу одразу зробити запис екрану та звернутися до чат-підтримки, щоб колеги змогли "по гарячому" переглянути можливі причини неуспішності угоди

Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Sense Bank, Сьогодні надійшов PUSHик - "переведіть інформування по карті на безкоштовні пушики, щоби не платити". Подивився, це карта еПідтримка. Відколи по ній інформування шляхом смс стане платним?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank, Сьогодні надійшов PUSHик - "переведіть інформування по карті на безкоштовні пушики, щоби не платити". Подивився, це карта еПідтримка. Відколи по ній інформування шляхом смс стане платним?
По картці єПідтримка SMS-інформування безкоштовне, змін в умовах обслуговування не було 👌🏻
Система надсилає подібні push-сповіщення, якщо є картки зі способом інформування — SMS, при цьому тарифи конкретного продукту не аналізуються, внаслідок чого може виникати така ситуація, проте повторюсь, що по єПідтримці SMS-інформування безкоштовне.

З повагою, Володимир 💎

Зверху