Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
я б радив розглянути обидві картки
ви спочатку приберіть щомісячну комісію в 100₴ при користуванні кредитним лімітом, а потім рекомендуйте хоч 10 карток. Інакше по кожній доведеться сплатити 100₴ за умови "мінуса" більше ніж у 20₴. Тому краще мовчіть про пільговий період, його у вас нема взагалі

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
я б радив розглянути обидві картки
ви спочатку приберіть щомісячну комісію в 100₴ при користуванні кредитним лімітом, а потім рекомендуйте хоч 10 карток. Інакше по кожній доведеться сплатити 100₴ за умови "мінуса" більше ніж у 20₴. Тому краще мовчіть про пільговий період, його у вас нема взагалі
Комісія РКО списується лише за умови наявності заборгованості від 50 грн на розрахункову дату, якщо ж вся заборгованість на умовах розстрочки — то вона взагалі не списується 😉

З повагою, Володимир 💎

Місто
Дніпро
Sense Bank, підкажіть, будь ласка, від якої суми потрібно робити замовлення готівки для отримання у касі банку коштів у гривні?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank, підкажіть, будь ласка, від якої суми потрібно робити замовлення готівки для отримання у касі банку коштів у гривні?
Від 2000 грн, щоб ви могли гарантовано отримати кошти ✅
Без бронювання видача коштів можлива лише в крайніх випадках та за умови наявності вільної готівки в касі.

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Комісія РКО списується лише за умови наявності заборгованості від 50 грн на розрахункову дату, якщо ж вся заборгованість на умовах розстрочки — то вона взагалі не списується
А я про що кажу. Іншими словами сенсу жодного нема користуватись вашими картками, бо у них немає обіцяного пільгового періоду, краще скористатись продуктом конкурента в якого нема цієї комісії, а є чесний пільговий період.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Sense Bank, відкрив RED 2.0 днів два тому
коли по ній буде кред лім ?
на Хамелеоні і Вигоді є ліміт ,а на реді чомусь немає

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Sense Bank, відкрив RED 2.0 днів два тому
коли по ній буде кред лім ?
на Хамелеоні і Вигоді є ліміт ,а на реді чомусь немає
Ви ж можете розподілити наявний ліміт.
Я так і зробив: на Хамелеоні було 3352 грн (після початку війни зрізали до суми боргу) і я зменшив до 1000 грн.

Місто
Київ
Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Вітаю Володимир!

Так сталось, що виникло питання повернення коштів, оплата була і карткою Приватбанку і Сенсбанку.

Заяву на повернення коштів позавчора відправив і в Приватбанк і в Сенсбанк.

ПриватБанк відразу взяв заявку в роботу і у відповідь, в той же день, надіслав мені листа:
"Шановний клієнте!
Ми отримали Ваш лист, починаємо готувати документи для подання диспуту на Платіжну Систему. Нагадуємо, що терміни розгляду згідно правил зазвичай становлять 45-120 днів. Дякуємо за звернення!"
З повагою, АТ КБ "ПриватБанк".

Від СенсБанку я не отримав ніякого зворотнього зв'язку.🙁

Як я можу дізнатися статус моєї заявки?

Зверху