Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Уточнила, це індивідуальна пропозиція. "Свято" Сенс не всім влаштовує👎
Там таке "свято". Кожна пропозиція кешбеку на три дні по 3%. Хоча книжки в мене на цей місяць вдвічі більші.
Добре, хоч не треба півгодини грати, як в Сільпі чи Водафоні і Київстарі.
Ну 3% це якщо за кредитні... У дружини ліміту нема - тому їй ті самі пропозиції під 1,5 % за свої - знайти кращі пропозиції в інших банках взагалі не проблема. Правда учора з барського плеча за лояльність дали аж 5 грн. горіхами. Чекаємо тепер 7й день. З досвіду моїх попередніх "стирачок" - скоріш за все буде або 5% кешбеку типу на все, що розповсюджується програма кишью на 3 дні (за свої відповідно 2,5%) - або просто 100 горіхів "за лояльність" (що безумовно було б краще ніж 2,5%) - втім подивимось

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Выиграл по скретч-карте кешбек 1,5 %. А у меня было 2,5 %.
Sense Bank, такие 1,5% и 2,5% суммируются?
Так, вони сумуються ✅

З повагою, Володимир 💎
Post automatically merged:

Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Вітаю Володимир!

Так сталось, що виникло питання повернення коштів, оплата була і карткою Приватбанку і Сенсбанку.

Заяву на повернення коштів позавчора відправив і в Приватбанк і в Сенсбанк.

ПриватБанк відразу взяв заявку в роботу і у відповідь, в той же день, надіслав мені листа:
"Шановний клієнте!
Ми отримали Ваш лист, починаємо готувати документи для подання диспуту на Платіжну Систему. Нагадуємо, що терміни розгляду згідно правил зазвичай становлять 45-120 днів. Дякуємо за звернення!"
З повагою, АТ КБ "ПриватБанк".

Від СенсБанку я не отримав ніякого зворотнього зв'язку.🙁

Як я можу дізнатися статус моєї заявки?
Відпишу вам в особисті повідомлення з приводу цього питання.

З повагою, Володимир 💎

Останнє редагування:
  • Love
Реакції: fnm
Зверху