Kritik
Имею мнение...
- Місто
- Odessa <--> Berlin
Вот тутДе можна замовити
В Google ещё поискал - пишут, что в приложении для компа можно аналогично заказать, но я не проверял.
Вот тутДе можна замовити
Кто-то ещё пробовал копию заказать? Чем ее смотреть?
Прибрали. Передумали закривати?вже й плашку повісили (
З мобільної версіі на Андроїд дійсно зникла. У версії для Віндовс висить.Прибрали. Передумали закривати?
Удалите эту версию с телефона и переустановите предыдущую - пока работает (подсмотрено на другом форуме).Вночі на телефон прийшло оновлення з заглушкою. На ПК поки все працює.
зі свого досвіду можу сказати, що скайп був поширеним корпоративним месенджером в українських IT-компаніях невеликого і середнього розміру. В основному, тому що альтернативи були платні, а безкоштовні версії (як-то слаку) були гіршими за скайп. Компанія, де зараз працюю, перейшла зі скайпу на тімс (як частину корпоративної підписки) лише в минулому(!) році.Трохи моєї історії взаємодії зі Скайпом.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Ну не сказал бы: в Скайпе переписка (с медиа) за 8 лет спокойно просматривается, после установки Teams на телефон и синхронизации, в чатах Тимса мало того что мусор (куча удаленных сообщений и файлов) так и историю чата часто не посмотришь - показывает только сообщения за последний месяц (и только иногда получается медленно загрузить весь чат)Мені Тімс більше подобається. Скайп жахливо тупить.
Чи є інформація щодо обмежень Майкрософтом за строком дії скайп балансу перенесеного до teams?
В мене на всіх смартах, та й в моїй бульбашці спілкування, повідомлення може прийти завтра, а коли ти відкриваєш скайп, то він нещадно щось онолює і тупить. В Тімс поки надходять повідомлення миттєво.Ну не сказал бы: в Скайпе переписка
Наразі обіцяють до того часу, поки гроші не скінчаться. Але не забуваємо продовжувати активність грошей.Чи є інформація щодо обмежень Майкрософтом за строком дії скайп балансу перенесеного до teams?