SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Кто-то ещё пробовал копию заказать? Чем ее смотреть?
  • After the command completes, you will see your extracted messages file named messages.json file in the directory. We recommend downloading the file viewer to make is easier to read your conversation history.
  • After downloading the viewer , open it by selecting the index.html file from the skype-parser folder.
  • Browse to the messages.json file and then click the Load button.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Контакти Skype всі переїхали в Тімс. Побачив це, отримуючи повідомлення одразу і в Скайп і в Тімс.
Спитало, який акк обрати? Майкрософта чи Скайпу. Я обрав Скайпівський.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung Galaxy A54 5G
Прибрали. Передумали закривати?
З мобільної версіі на Андроїд дійсно зникла. У версії для Віндовс висить.
І в мене сьогодні переїхали контакти та історія в Тімс, то все ж таки рогортають міграцію поступово.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Встановив тімс на смартфон. Залогінився під скайповим акаунтом (не віндозним) і вуаля, працює швидше ніж скайп. Повідомлення надходять миттєво.

Місто
Львів
Це якийсь цирк. Skype під W10 тільки що оновився з Microsoft Store на версію 15.138.3214.0.
Плашка про закриття з травня відсутня, хоча на якихось попередніх версіях бачив.

Перед тим оновлялося десь тиждень тому, на андроїді теж.

Питання, нахіба воно робиться? Розроби таким чином спішать надолужити "план" з виходу версій?

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
magodzec, це ж майкрософт, у них все перректально.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Теж вже підтягнуло в Teams історію переписок і групові чати зі Skype. Для групових з >20 учасників дзвінки недоступні. Ще вчора не було, лише контакти. По дорозі пропала аватарка і підтягнуло стару назву користувача, є не всі проставлені нестандартні реакції і ще деякі дрібні косяки.
Можна вважати, що Скайп як той Ленін, завжди живий, хоч і помер.
Ось тільки на Windows 7 тепер його не буде, хіба що через веб, і то не факт, бо там вже застарілі версії браузерів.

Чебурашка

Активный пользователь
Місто
Киев
Вночі на телефон прийшло оновлення з заглушкою. На ПК поки все працює.
Удалите эту версию с телефона и переустановите предыдущую - пока работает (подсмотрено на другом форуме).

Останнє редагування:

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Трохи моєї історії взаємодії зі Скайпом.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
зі свого досвіду можу сказати, що скайп був поширеним корпоративним месенджером в українських IT-компаніях невеликого і середнього розміру. В основному, тому що альтернативи були платні, а безкоштовні версії (як-то слаку) були гіршими за скайп. Компанія, де зараз працюю, перейшла зі скайпу на тімс (як частину корпоративної підписки) лише в минулому(!) році.

Чебурашка

Активный пользователь
Місто
Киев
Мені Тімс більше подобається. Скайп жахливо тупить.
Ну не сказал бы: в Скайпе переписка (с медиа) за 8 лет спокойно просматривается, после установки Teams на телефон и синхронизации, в чатах Тимса мало того что мусор (куча удаленных сообщений и файлов) так и историю чата часто не посмотришь - показывает только сообщения за последний месяц (и только иногда получается медленно загрузить весь чат)

Місто
Київська обл.
Хтось в курсі, залишок коштів всьо?
Заходиш сюди і відображається твій баланс.

Skype web ca

Хтось в курсі, залишок коштів всьо?
Заходиш сюди і відображається твій баланс.

Skype web calling
Чи є інформація щодо обмежень Майкрософтом за строком дії скайп балансу перенесеного до teams?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ну не сказал бы: в Скайпе переписка
В мене на всіх смартах, та й в моїй бульбашці спілкування, повідомлення може прийти завтра, а коли ти відкриваєш скайп, то він нещадно щось онолює і тупить. В Тімс поки надходять повідомлення миттєво.
Чи є інформація щодо обмежень Майкрософтом за строком дії скайп балансу перенесеного до teams?
Наразі обіцяють до того часу, поки гроші не скінчаться. Але не забуваємо продовжувати активність грошей.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
А остаток средств на счете автоматом переносится в тимс или надо что-то делать?

Зверху