Smart SIM (перелік послуг для додаткових SIM-карт і стартовий пакет)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Smart SIM

Перелік послуг, що дозволяє підключити додаткові SIM-карти, щоб використовувати їх одночасно з основною картою. Перевага цього рішення – єдині пакет послуг та номер для основної та додаткової SIM-карт.

Smart SIM включає декілька SIM-карт, кожна з яких підключається окремо:

• SIM для пристроїв. Використовуйте SIM-картку в датчиках, сигналізаціях та інших пристроях. Послуга «SIM для пристроїв» дозволяє підключити ще один номер на тарифному плані «SIM для пристроїв» на той самий особовий рахунок, що й ваш головний номер, та не платити за пакет послуг.
  • SIM для планшета. Використовуйте мегабайти з вашого тарифу одночасно в телефоні та планшеті. Ви отримуєте ще одну SIM-карту для інтернету й можете використовувати її в планшеті чи ноутбуці. При цьому номер та рахунок для основної та додаткової карт єдині.
  • SIM для другого телефона. Використовуйте мегабайти, хвилини та SMS з вашого тарифу одночасно в другому телефоні з тим самим номером. Більше не потрібно переставляти SIM-карту з одного мобільного пристрою в інший! «SIM для другого телефона» – це унікальна послуга, що дозволяє користуватися двома SIM-картами з одним абонентським номером та однаковим набором послуг мобільного зв’язку одночасно.
«Smart SIM» не є окремою єдиною послугою та не передбачає підключення, відключення або перевірки статусу, та є виключно маркетинговою назвою переліку послуг, що передбачають можливість підключення додаткових SIM-карт: послуга «SIM для планшета», послуга «SIM для другого телефона» надають можливість користування одним абонентським номером та одним набором обсягів послуг мобільного зв’язку та послуга «SIM для пристроїв» надає можливість не сплачувати плату за пакет послуг за один номер, який обслуговується на тарифному плані «SIM для пристроїв».

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Активував тариф SIM для пристроїв.
В кабінеті пише, що необхідне перше поповнення на 100 грв, на владиші стартпакету вказано 50 грв.
На яку мінімальну суму можна поповнити для активації тарифу?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Активував тариф SIM для пристроїв.
В кабінеті пише, що необхідне перше поповнення на 100 грв, на владиші стартпакету вказано 50 грв.
На яку мінімальну суму можна поповнити для активації тарифу?
На яку б ти суму не поповнив, ця плашка не зникне.
На теплій лінії тобі будуть казати поповнити на "50", ти поповниш на 50, плашка не зникне, потім тобі скажуть поповнити на "100", плашка не зникне. Потім виявиться що це глюк, і тобі його будуть ремонтувати залежно від рівня твоєї мужності протистояти кретинизму: від 2-3 днів до безкінечності.
А потім на тебе "снізайде" прозріння і ти купиш ВФ або ЛС з відповідним тарифом.

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
во блін, ще помітив такий глюк: не можу додати номер в МійКС до мого основного номеру - На жаль, цей номер не можна додати до вашого профілю. Зайдіть у додаток за цим номером, щоб ним керувати.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
во блін, ще помітив такий глюк: не можу додати номер в МійКС до мого основного номеру - На жаль, цей номер не можна додати до вашого профілю. Зайдіть у додаток за цим номером, щоб ним керувати.
1660416404198.png

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Поповнив на 100, тариф запрацював (1 грв в день)
Але не можу додати номер в кабінет де у мене всі номери кс
Є смисл писати підтримці по цьому питанню?

Вкладення

• Screenshot_20220901-202958.png
    Screenshot_20220901-202958.png
    183.9 КБ · Перегляди: 20
Місто
Киев
Є стартовий пакет "Smart SIM" з терміном дії до 31.12.2023. Думаю активувати його в найближчі дні і встановити тарифний план "SIM для пристроїв", але чи можна це зробити без USSD? У інструкції згадується тільки один способ - *929*206#

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Є стартовий пакет "Smart SIM" з терміном дії до 31.12.2023. Думаю активувати його в найближчі дні і встановити тарифний план "SIM для пристроїв", але чи можна це зробити без USSD? У інструкції згадується тільки один способ - *929*206#
Других вариантов нет. Только через запрос

Місто
Киев
У меня, по совету кошечки, позавчера активировался через звонок 466 Смарт сим до 25.12.24, теперь жду когда включат юссд для подключения сим для пристроїв

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

romrom

телеграм@romrom_777
Місто
Харьков
Поставить сим в телефон, набрать 466, номер продлится на год,
номер продлевается не исходящим, а входящим звонком
и исходящим тоже!
да, но не на 466 или 477