Себастьян Перейро, я питав про ваші особисті враження. Які налаштування вам особисто сподобалися?
(Про SLIMBOX я читав).
(Про SLIMBOX я читав).
Останнє редагування:
мені все сподобалось, що в описі -- АФР, налаштування статус бару - темп процесора і т. п., розширене меню живлення, налаштування днс, блокування реклами та іншеСебастьян Перейро, я питав про ваші особисті враження. Які налаштування вам особисто сподобалися?
(Про SLIMBOX я читав).
Здебільшого ті процесори розраховані на таку температуру, якщо ми говоримо не про найдешевший Китай. Iptv взагалі не розігріє ту приставку.температура процесора
Так воно і є. Але спочатку стежив за температурою процесора. Тепер мені це смішноЗдебільшого ті процесори розраховані на таку температуру, якщо ми говоримо не про найдешевший Китай. Iptv взагалі не розігріє ту приставку.
Та боже, до біса той плеймаркет потрібен, є купа альтернативних сторів, можливість ставити додатки з apk і альтернативні клієнти youtube.Где-то на просторах интернета читал, что с 2026 гуглятина будет не только просмотр Ютюба блочить на "не сертифицированных" смартбоксах, а и пользование на них РlayMarket-oм ?
Дик я ще рік назад радився тут із такою проблемою https://red-forum.com/threads/Служби-від-google.16740/post-2088693Где-то на просторах интернета читал, что с 2026 гуглятина будет не только просмотр Ютюба блочить на "не сертифицированных" смартбоксах, а и пользование на них РlayMarket-oм ?
Пенсионерам 75+ сложновато удаленно пояснять процесс установки чего-то не из плеймаркетаТа боже, до біса той плеймаркет потрібен, є купа альтернативних сторів, можливість ставити додатки з apk і альтернативні клієнти youtube.Где-то на просторах интернета читал, что с 2026 гуглятина будет не только просмотр Ютюба блочить на "не сертифицированных" смартбоксах, а и пользование на них РlayMarket-oм ?
Им отдается настроенный боксПенсионерам 75+
Якщо вони можуть встановлювати програми з Google Play, то з флешки встановлять. І поряд із пенсіонерами є люди, які можуть допомогти.Пенсионерам 75+ сложновато удаленно пояснять процесс установки чего-то не из плеймаркета
В старой приставке перестает работать то одно, то другое софтовое. В телефонном режиме налаживал с горем пополам путем установки "костылей".Якщо вони можуть встановлювати програми з Google Play, то з флешки встановлять. І поряд із пенсіонерами є люди, які можуть допомогти.
Он с мышкой и клавой, и с большим экраном был самое простое и дешевое устройство и для интернет-серфинга (таблетки итд )Та не так багато треба пенсіонеру. Додаток з фільмами, додаток з тв й практично все.
Тоді залишається подарувати пенсіонерові нову приставку ТБ. Встановити всі необхідні програми та подарувати. Якщо стара буде зовсім непридатна для використання.В старой приставке перестает работать то одно, то другое софтовое. В телефонном режиме налаживал с горем пополам путем установки "костылей".
Так это всё понятно.Тоді залишається подарувати пенсіонерові нову приставку ТБ. Встановити всі необхідні програми та подарувати