Smart TV приставки

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Себастьян Перейро, я питав про ваші особисті враження. Які налаштування вам особисто сподобалися?
(Про SLIMBOX я читав).
мені все сподобалось, що в описі -- АФР, налаштування статус бару - темп процесора і т. п., розширене меню живлення, налаштування днс, блокування реклами та інше

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Коли в мене з'явилася перша ТБ приставка, то мене цікавила температура процесора, AFR та інше.
Минуло два - три роки і тепер мене більше цікавлять недорогі платні плейлисти, які самі оновлюються, в яких є потрібні мені спортивні канали з високим бітрейтом. А також цікавлять застосунки для приставок (маю куплені та безкоштовні) для зручного налаштування та перегляду цих плейлистів. Така "еволюція".
Встановив Projectivy Launcher та налаштував головний екран так, як мені хочеться. Думав купити, але зрозумів, що безплатної версії вистачає для налаштувань. Не знаю, хто автор програми, але у кого є сумніви, то можна не користуватися.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
температура процесора
Здебільшого ті процесори розраховані на таку температуру, якщо ми говоримо не про найдешевший Китай. Iptv взагалі не розігріє ту приставку.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Здебільшого ті процесори розраховані на таку температуру, якщо ми говоримо не про найдешевший Китай. Iptv взагалі не розігріє ту приставку.
Так воно і є. Але спочатку стежив за температурою процесора. Тепер мені це смішно :)

fnm

Місто
π-сіty
Где-то на просторах интернета читал, что с 2026 гуглятина будет не только просмотр Ютюба блочить на "не сертифицированных" смартбоксах, а и пользование на них РlayMarket-oм ?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Где-то на просторах интернета читал, что с 2026 гуглятина будет не только просмотр Ютюба блочить на "не сертифицированных" смартбоксах, а и пользование на них РlayMarket-oм ?
Та боже, до біса той плеймаркет потрібен, є купа альтернативних сторів, можливість ставити додатки з apk і альтернативні клієнти youtube.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
fnm, така новина дійсно була, але поки існують АПК, глобально нічого не змінется. В мене є мої програми на флешці

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Дик я ще рік назад радився тут із такою проблемою https://red-forum.com/threads/Служби-від-google.16740/post-2088693

• Like
Реакції: fnm

fnm

Місто
π-сіty
Та боже, до біса той плеймаркет потрібен, є купа альтернативних сторів, можливість ставити додатки з apk і альтернативні клієнти youtube.
Пенсионерам 75+ сложновато удаленно пояснять процесс установки чего-то не из плеймаркета

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Сподіваюся, що на Homatics Box R 4K Plus не буде проблем із сертифікацією.

Користуюсь купленим Навігатор OTT. Його немає у Google Play. При цьому програма оновлюється без проблем. SmartTube (ex. SmartTubeNext) теж встановлена з флешки та оновлюється.
Інші програми можу оновити на сайтах авторів цих програм. Якщо треба буде.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Пенсионерам 75+ сложновато удаленно пояснять процесс установки чего-то не из плеймаркета
Якщо вони можуть встановлювати програми з Google Play, то з флешки встановлять. І поряд із пенсіонерами є люди, які можуть допомогти.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Та не так багато треба пенсіонеру. Додаток з фільмами, додаток з тв й практично все.

fnm

Місто
π-сіty
Якщо вони можуть встановлювати програми з Google Play, то з флешки встановлять. І поряд із пенсіонерами є люди, які можуть допомогти.
В старой приставке перестает работать то одно, то другое софтовое. В телефонном режиме налаживал с горем пополам путем установки "костылей".
Поряд люди? нету таких.
Post automatically merged:

Та не так багато треба пенсіонеру. Додаток з фільмами, додаток з тв й практично все.
Он с мышкой и клавой, и с большим экраном был самое простое и дешевое устройство и для интернет-серфинга (таблетки итд )

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
В старой приставке перестает работать то одно, то другое софтовое. В телефонном режиме налаживал с горем пополам путем установки "костылей".
Тоді залишається подарувати пенсіонерові нову приставку ТБ. Встановити всі необхідні програми та подарувати. Якщо стара буде зовсім непридатна для використання.

fnm

Місто
π-сіty
Тоді залишається подарувати пенсіонерові нову приставку ТБ. Встановити всі необхідні програми та подарувати
Так это всё понятно.
Но всё равно там что-то менять надо будет...

Например, NewРipe теперь в какой актуальной версии около трети кириллических заголовков в общем перечне не показывает в английском переводе? Или это из-за включенных запретов отслеживаний для Гуглесервисов?...

Останнє редагування:
Зверху