sportbank (зі 17 квітня проєкт закритий)

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
sportbank
Довідка від НБУ: ОКСІ Банк » ТАСкомбанк
sportbank.com.ua
0 (800) 753-555 по Україні, +380 (44) 353-8000 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ТАСКОМБАНК припинити розвиток та подальшу роботу проекту sportbank:
  • зі 17 квітня 2024 року залучення нових клієнтів та оформлення нових продуктів через застосунок sportbank припинено;
  • з 12 травня 2024 року застосунок sportbank буде недоступний для подальшого використання.
Нові умови продуктів для колишніх клієнтів sportbank.

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Місто
Хмельницький
В тарифах на рюкзак есть:

"Безготівкові перекази
- На рахунки, відкриті в АТ «ТАСКОМБАНК» - для переказів на рахунки, відкриті в межах Проекту «Sportbank» не тарифікується; перекази на інші рахунки — до 10 000 грн в місяць не тарифікується; перекази на інші рахунки — від 10 000 грн в місяць — 0,75%
- На рахунки, відкриті в інших банках - до 10 000 грн на місяць не тарифікується, від 10 000 грн на місяць — 0,75%"

Как реализовать эти "перекази на інші рахунки" и "На рахунки, відкриті в інших банках"?

Місто
Тернопіль
Може хтось стикався з оплатою онлайн в Мегаспорті. КБ 10% наливають без проблем чи ТОВ, через які проходять операції, мають інший МСС? Дякую!

Останнє редагування:

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Може хтось стикався з оплатою онлайн в Мегаспорті. КБ 10% наливають без проблем чи ТОВ через, які проходять операції, мають інший МСС? Дякую!
Даже если не нальют - всегда можно предъявить чек покупки в СП и КБ должны налить за 1-2 дня... ;) Важно чтобы в чеке была инфа, что это магазин спортивных товаров... :)

Місто
Хмельницький
В тарифах на рюкзак есть:

"Безготівкові перекази
- На рахунки, відкриті в АТ «ТАСКОМБАНК» - для переказів на рахунки, відкриті в межах Проекту «Sportbank» не тарифікується; перекази на інші рахунки — до 10 000 грн в місяць не тарифікується; перекази на інші рахунки — від 10 000 грн в місяць — 0,75%
- На рахунки, відкриті в інших банках - до 10 000 грн на місяць не тарифікується, від 10 000 грн на місяць — 0,75%"

Как реализовать эти "перекази на інші рахунки" и "На рахунки, відкриті в інших банках"?
Сам и отвечу. Пообщался в чате:
001_2021-11-18_02-45-11.jpg002_2021-11-18_02-45-11.jpg003_2021-11-18_02-45-11.jpg004_2021-11-18_02-45-10.jpg

Місто
Місто Сонця
Хтось знає, який спосіб оплати обрати для оплати онлайн на Горганах, novapay чи platon щоби отримати кешбек за спорт? Раніше робив у них покупки 2 рази, були MCC 5651 і 5941 але тоді за Горгани був партнерський кешбек.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Я платив через Платон, був промах з партнеркою. Нарахували чистий спорт.
П.с. горгани вже анонсували чорну п'ятницю? Чи її не буде цього року?

Місто
Місто Сонця
Я платив через Платон, був промах з партнеркою. Нарахували чистий спорт.
П.с. горгани вже анонсували чорну п'ятницю? Чи її не буде цього року?
В мене теж раніше бував промах, але при зверненні на гарячу лінію дораховували. В них до сьогодні є гарний розпродаж + промокод 10%. За той товар за яким я давно слідкую виходить найнижча ціна за останній рік

Місто
Киев
всплыла подлянка для грейсовиков: sportbank "ошибочно" показывает в убки весь долг как просроченный :mad:
что делать? я так понимаю, оспаривать в убки бесперспективно, надежнее будет сразу все погасить?

Останнє редагування:
Місто
Днепр
всплыла подлянка для грейсовиков: sportbank "ошибочно" показывает в убки весь долг как просроченный :mad:
что делать? я так понимаю, оспаривать в убки бесперспективно, надежнее будет сразу все погасить?
Ага, есть такая лажа :( С рейтинга ушло 100 одним махом.

• Like
Реакції: webb
Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8

это актуально для тех, кто переходил с грейсом ОКСИ на ТАС?

По Тасе все норм, только что проверил

• Like
Реакції: webb
Місто
Киев
По Тасе все норм, только что проверил
Просрочка светится по договору с ОКСИ.

То есть, погасив долг, я не смогу убрать эту просрочку. Остается только оспаривать КИ.

Останнє редагування:
Зверху