sportbank (зі 17 квітня проєкт закритий)

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
sportbank
Довідка від НБУ: ОКСІ Банк » ТАСкомбанк
sportbank.com.ua
0 (800) 753-555 по Україні, +380 (44) 353-8000 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ТАСКОМБАНК припинити розвиток та подальшу роботу проекту sportbank:
  • зі 17 квітня 2024 року залучення нових клієнтів та оформлення нових продуктів через застосунок sportbank припинено;
  • з 12 травня 2024 року застосунок sportbank буде недоступний для подальшого використання.
Нові умови продуктів для колишніх клієнтів sportbank.

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
ingeniero,
домофона в спорті немає.
Добавте, напишите в поддержку через один из месенджеров, скрин что нет вашего поставщика услуг, второй фото квитанции это поставщика, добавят, потом оплатите

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Nickolay,
кб тільки за оплату через додаток спорта, тому нічого не донарахують і будуть праві.

я платив не заради кб, а щоб було оплачено, ну і заодно провітрити картку.
в смысле будут правы? Оплачена комуналка, оплачена через аппу. Где именно будут правы?

:oops:
Ти не сплатив комуналку, а зробив платіж за реквізитами.

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
Nickolay,
кб тільки за оплату через додаток спорта, тому нічого не донарахують і будуть праві.

Из грейса вывалился за это, очень болезненно, на теплую линию звоните

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Nickolay,

в смысле будут правы? Оплачена комуналка, оплачена через аппу. Где именно будут правы?

:oops:
Ти не сплатив комуналку, а зробив платіж за реквізитами.
любая оплата коммуналки это и есть платёж по реквизитам.

тыщу раз уже тут обсуждали и делились опытом, что если КБ у спорта не начислен, то можно доказать (квитанции, чеки и т.д.) что он положен потому что платёж совершён в соответствующей категории КБ. В таком случае КБ начисляют в ручной режиме.

Місто
Kyiv
Квитанції тут, чесно кажучи, ... мало інформативні (підібрав літературний вислів).

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Вы правы. Техподдержка сказала, что не будет КБ если будет оплата по реквизитам предприятия предоставляющего коммунальные услуги, но не входящего в реестр таковых в базе банка...

Хрень, надо сказать - по факту провёл оплату в КБ-категории, а КБ не получил... У спорта такого раньше не помню...

Отакэ...

kvv

Місто
Ровно
Після оплати за домофон через некст випав з грейсу, хоча мсс 4900.
Процитую свій допис для неуважних.

Я не платив по реквізитами через спорт, я не платив по реквізитам через некст, а оплатив послугу яка знаходиться по єдрпоу в нексті.

Місто
Kyiv
Як таке можливо?

Що не так із пільговим періодом у sportbank

Читачка «Мінфіну» під ніком Varpaliyas поділилася, як вперше вирішила скористатися кредитним лімітом у sportbank і що з того вийшло.

«Карту sportbank навязали полгода назад с текстом, что льготный период 62 дня. Рассчиталась в магазине картой 22 февраля и через 19 дней все до копейки пополнила (13 марта). Позже захожу в приложение, а там пишет у вас долг. Я опять пополнила, вошла в плюс. Но захожу через 2 недели и вижу опять минус», — пише авторка відгуку.

За її словами, Таскомбанк, на базі якого працює мобільний банк, списав кошти відразу в день поповнення картки. «Сегодня я снова пополнила, не понимая за что я плачу. Написала в поддержку текст возмущения и получила ответ, мол, с первого дня использования средств оказывается есть начисления 0,22% в день. И про льготный период получается ложь», — скаржиться Varpaliyas.

Місто
Харьков
Як таке можливо?

Що не так із пільговим періодом у sportbank

Читачка «Мінфіну» під ніком Varpaliyas поділилася, як вперше вирішила скористатися кредитним лімітом у sportbank і що з того вийшло.

«Карту sportbank навязали полгода назад с текстом, что льготный период 62 дня. Рассчиталась в магазине картой 22 февраля и через 19 дней все до копейки пополнила (13 марта). Позже захожу в приложение, а там пишет у вас долг. Я опять пополнила, вошла в плюс. Но захожу через 2 недели и вижу опять минус», — пише авторка відгуку.

За її словами, Таскомбанк, на базі якого працює мобільний банк, списав кошти відразу в день поповнення картки. «Сегодня я снова пополнила, не понимая за что я плачу. Написала в поддержку текст возмущения и получила ответ, мол, с первого дня использования средств оказывается есть начисления 0,22% в день. И про льготный период получается ложь», — скаржиться Varpaliyas.
можливо це "готівка на касі" або "оплата через qr-код Ашан".

Місто
Харьков
Я надеюсь это в грейсе, как у нормальных банок, а не как у форварда (было)?
Після оплати за домофон через некст випав з грейсу, хоча мсс 4900.
Спорт не показує копійки залишку коштів за замовчанням. Не могло бути недопогашених копійок з попередніх періодів?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Скажите пожалуйста, в этом банке шоб начать рубить кешбек на комуналке - надо ли где то включать этот кешбек? ну как в том же моно, выставлять тумблеры не нужно нигде?

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне

Вкладення

• Screenshot_2022-05-06-12-38-50-086_com.viber.voip.png
    Screenshot_2022-05-06-12-38-50-086_com.viber.voip.png
    546.5 КБ · Перегляди: 54
  • Screenshot_2022-05-06-12-39-13-604_com.viber.voip.png
    Screenshot_2022-05-06-12-39-13-604_com.viber.voip.png
    535.3 КБ · Перегляди: 54

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
вот ещё было бы неплохо показать где этот пункт меню искать то, в котором надо поставить в красный кружок галку...
У меня в акке нет такого :(
2.jpg

Місто
Киев

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
вот ещё было бы неплохо показать где этот пункт меню искать то, в котором надо поставить в красный кружок галку...
У меня в акке нет такого :(
Переглянути вкладення 47850
Вы читать умеете?
Он у вас уже подключен.
Я читать умею. Вопрос остался вот какой - кто включил мне его? :Olen:

kvv

Місто
Ровно
Спорт не показує копійки залишку коштів за замовчанням. Не могло бути недопогашених копійок з попередніх періодів?
Картка була на полиці з листопада минулого року, тому ні - не могло.
(копійки в мене включені)

Доречі - яка тут кількість/сума поповнення телефону без комісії?

upd сам і відповім - 10 разів на місяць без комісу, далі 2%....якась шляпа)

Останнє редагування:
Зверху