Цена вопроса, если не секрет?Купил Samsung 860 Evo 500 Gb
Цена вопроса, если не секрет?Купил Samsung 860 Evo 500 Gb
2000 грн в Фокстрот.Цена вопроса, если не секрет?
Цена вопроса, если не секрет?
В мене реально різниця між SSD помітна тільки в 2 кейсах:Спробуй антивірусне сканування диска запустити, торрент на 100+ Мбітах, папку з фотками 10 Гб скопіювати, видалити 3-4 фільми з компа.
1. При старті ноута виконується швидке сканування антивірусом, оновлення вайбера та інших програм. Дехто ще в ігри грає і там різниця в швидкості завантаження рівнів в рази.В мене реально різниця між SSD помітна тільки в 2 кейсах:Спробуй антивірусне сканування диска запустити, торрент на 100+ Мбітах, папку з фотками 10 Гб скопіювати, видалити 3-4 фільми з компа.
1. Встановлюється/оновлюється важка програма/гра
2. На віртуальці веб сервер інтенсивно з БД працює
и что будет быстрее чем просто sata ssd?м2-sata адаптер
свинорильніше. Діти зможуть диск м2 окремо використовувати, коли папкин комп з сата нарешті здохне.и что будет быстрее чем просто sata ssd?м2-sata адаптер
но в таком адаптере будет работать только m.2 sata, m2 nvme ж не заработает?свинорильніше. Діти зможуть диск м2 окремо використовувати, коли папкин комп з сата нарешті здохне.и что будет быстрее чем просто sata ssd?м2-sata адаптер
обязательно нужно смотреть на сам вид порта (m.2 или pci-e), а также на поддержку протоколов (sata или nvme). смысла брать m.2 sata нет никакого – ибо 750 МБ/с это теоретический потолок сата-3 (у сата-2 вообще 375 МБ/с).но в таком адаптере будет работать только m.2 sata, m2 nvme ж не заработает?свинорильніше. Діти зможуть диск м2 окремо використовувати, коли папкин комп з сата нарешті здохне.и что будет быстрее чем просто sata ssd?м2-sata адаптер
Разве на 300 Мб/с? У меня на ноутбуке с поддержкой SATA II, скорость Samsung 860 Evo 500 Gb -(у сата-2 вообще 375 МБ/с).
Якщо є х16, то має бути і х1, в який теж стане адаптер. Інша справа, що старі материнки не завжди можуть з такого ссд завантажитись.та я вот задумался, предлагают хороший ssd nvme, на матери у меня нет m.2.
Но ssd nvme нужноподключать в PCI-e x16 кторый у меня занят видеокартой.
І ще обмеження по швидкості буде, нормальний m.2 nvme на 1х не "розкриється" на повну швидкість, навіть sata програвати буде.має бути і х1, в який теж стане адаптер
Сейчас Розетка 860 sata 500гб скидывает по акции, 1888 грнв Фокстроте 860 и 870 стоят одинаково - 1999
Круто, но я купил в Фокстроте за 1500 грн (с бонусами).Сейчас Розетка 860 sata 500гб скидывает по акции, 1888 грн
Якщо материнка без м2, то там швидше в проц упреться "не розкриється", чим в х1І ще обмеження по швидкості буде, нормальний m.2 nvme на 1х не "розкриється" на повну швидкість, навіть sata програвати буде.має бути і х1, в який теж стане адаптер
Post automatically merged:
Сейчас Розетка 860 sata 500гб скидывает по акции, 1888 грнв Фокстроте 860 и 870 стоят одинаково - 1999
Особенно если кишки одинаковые.Якщо кращий 250гб ссд на 300 грн дорожчий за дешевий, то сенсу брати дешевий немає.
Мне на днях один из уважаемых форумчан дал добрый совет: на мусорку.Ситуація така: в системі зараз 2 диски, один HDD 3.5 другий SSD 128, придбав ще один SSD, так як в материнській платі лише 2 виходи на носії памяті, треба кудись подіти HDD (512ГБ). Порадьте варіанти будь ласка, дякую
А файлы куда? Я другой SSD купил для малого, карман внешний для HDD это вариант?Мне на днях один из уважаемых форумчан дал добрый совет: на мусорку.Ситуація така: в системі зараз 2 диски, один HDD 3.5 другий SSD 128, придбав ще один SSD, так як в материнській платі лише 2 виходи на носії памяті, треба кудись подіти HDD (512ГБ). Порадьте варіанти будь ласка, дякую
Почему нет? Очень даже вариант..карман внешний для HDD это вариант?