Странный бизнесплан... А в чём выгода то?Останні 4 роки купую залізо тільки для перепродажу ніщебродам.
Як в тому анекдоті про варені яйця за ціною сирих: "и юшка мне - и я при деле")))А в чём выгода то?
Нє ну колись ціни обов'язково впадуть. Але не факт, що на той час воно тобі буде потрібно)) Принаймні жодних передумов до зниження цін найближчим часом не видно.а що буде ще гірше? я наоборот думав перечекати цю лихоманку)
та це ж було вже @Нє ну колись ціни обов'язково впадуть. Але не факт, що на той час воно тобі буде потрібно
Поясню для тех кто не догнал. Во всей это фразе всё ок, кроме последнего слова. Ну вот хоть убей не понимаю - зачем акцентировать внимание на продаже именно нищебродам? Ведь они как раз таки не платят нихрена. Не лучше ли продавать людям при деньгах???Останні 4 роки купую залізо тільки для перепродажу ніщебродам.
Офігенський користувацький досвід - купити дешманський звичайний планшет на алі, і загнати його дорожче на олусі - як пафосно звичайне перекупство називаєш...Розширяю користувацький досвід
Цей акцент зроблено не просто так, це навмисно показати, що дописувач має всіх інших за лайно))зачем акцентировать внимание на продаже именно нищебродам?
Це не дописувач, це підприємецьдописувач
Це все умовно, алі, амазон або ібей не має значення. Не в тому сенс.Дешман на Алі беруть ті, хто бідний головою. На Ібей можна купити Самсунг по ціні Редмі
Как это не в том??? Чел хочет показать всему рэду что он умеет в ИБЕЙ!Не в тому сенс.