Start SIM (стартовий пакет Київстар)

Місто
Київ
Этот пакет все еще активируется с тарифом LOVE UA На максимум?

Місто
Запорожье
Активуєтся на Тариф LOVE UA. Контракт. Чому та як саме та цей таріф це питання до Київстар. Є можливість переходу на LOVE UA На максимум, але мабуть оплата за місяць згорить. Зараз залишаєтся на умовах компенсації за збій в системі Київстар, як буде далі час покаже

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Активуєтся на Тариф LOVE UA. Контракт. Чому та як саме та цей таріф це питання до Київстар. Є можливість переходу на LOVE UA На максимум, але мабуть оплата за місяць згорить. Зараз залишаєтся на умовах компенсації за збій в системі Київстар, як буде далі час покаже
Ви щось плутаєте. Не може стартовий пакет активуватися на умовах контрактного тарифу.

Місто
Запорожье
Ще як може, в мене саме так і було. У додатку (кабінеті) саме слова "Контракт" нема в назві тільки LOVE UA але умови пакету саме за таріфом LOVE UA. Контракт. Як буде потім незрозуміло тому я пеперівся на LOVE UA На максимум. Може зараз якось по іньшому бо то після збою мережи було. До речі ціна Start SIM у "Сільпо" 150 грн

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Якщо умови контракту, то пакет на місяць, а передплата на 28 днів. То так можно було перевірити що саме було.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Ще як може, в мене саме так і було. У додатку (кабінеті) саме слова "Контракт" нема в назві тільки LOVE UA але умови пакету саме за таріфом LOVE UA. Контракт. Як буде потім незрозуміло тому я пеперівся на LOVE UA На максимум. Може зараз якось по іньшому бо то після збою мережи було. До речі ціна Start SIM у "Сільпо" 150 грн
Значить у вас була передплата.
Post automatically merged:

Ех, вже хотів скріншот, але раз на максимум, то не потрібно скріншоту

Зверху