Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC
7 місяців користувався і продав на OLX. А так робота приставки була нормальною. В основному використовував для перегляду фільмів, ігри, і прослуховування радіо,

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Місто
Слов'янськ
Телефон
Infinix Note 10 Pro
может был опыт использования до войны. Сейчас то понятно что год не выдержит....
в целом годиться , для просмотра того же ютуба в 720\1080 или киношки.
для неприхотливого пользователя, более чем.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Що це за акція? Вона до чогось додаткового зобов'язує? (в кабінет вже залогінений, користувач не новий)Screenshot_1672.png

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
LiquidStrm, я це розумію, але деякі фільми в оренду за 149 грн, а деякі по акції 1 грн. Ось і думаю чи немає якихось підводних каменів після такої купівлі?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Купил на олх бокс, подключил к Вафле, сигнал хороший, подключение видит, жму на кнопку телевидение сообщение нет подключение к. Жму личный кабинет нет подключения к. Радио играет. Что я не так делаю? Как его к Свит подключать? Вопрос наверное странный, просто раньше с боксами не работал

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Купил на олх бокс, подключил к Вафле, сигнал хороший, подключение видит, жму на кнопку телевидение сообщение нет подключение к. Жму личный кабинет нет подключения к. Радио играет. Что я не так делаю? Как его к Свит подключать? Вопрос наверное странный, просто раньше с боксами не работал
ТБ Бокс від sweet TV? Яка версія, перша чи друга?

Зверху