Місто
Киев
Телефон
iPhone XS
Stargazer, якщо підписка активна- докатуєте до кінця місяця підписки (не обов'язково календарного). Якщо не активна- ТГ-бот, введення нової Візи :rolleyes:
Підписка активна. Я так розумію, що потрібно виконати умови на наступний місяц (5к), а потім можна звертатися в тг-бот візи і там змінити на нову, вірно?

Місто
Львів
Я так розумію, що потрібно виконати умови на наступний місяц (5к), а потім можна звертатися в тг-бот візи і там змінити на нову, вірно?
Так.
KolSer , не завжди, краще своє повідомлення приховайте під спойлер для зареєстрованих користувачів ;)

Місто
Луцьк
Промокод (разова активація) пакету L (максимальний) на SWEET.TV за 1 грн:

на 1 міс. FLTNXT497, EJLLTH749
на 3 міс. EVXFJY379,

Активувати промокод можна до 30.06.2025
Сьогодні активував 3 місяці. Потрібна карта і 1грн на балансі. Дякую.

Місто
Хмельницький
А мені не допомогло активувати навіть з прив'язуванням картки з гривнею. Як я гадаю, діючий ваучер "Кіно" не дає активовувати такі промокоди.

Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
Фільм "Зодіак" на сервісі - ніби як на якомусь рандомному сайті в мережі дивишся. Озвучка українською то є, то немає. А цей фільм - ще й платний.

Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
Якість звуку це одне, але коли дорожка з дубляжем просто відсутня відрізками разів 20 за фільм (ще й на платному фільмі), то це не норм...

VAS

Місто
Херсон
На ТВ LG не работает от Виза. Написано, что действует до 06.10 , но требует деньги. Со смартфона и на китайском тв работает.

Місто
Київ
На ТВ LG не работает от Виза. Написано, что действует до 06.10 , но требует деньги. Со смартфона и на китайском тв работает.
порада: перезайдіть в додатку тв використовуючи авторизацію зі смартфона.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
На одному аккаунті пропав тариф Visa.Перезаходив, нічого не допомогло

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
Мабуть, халява цього року уже закінчиться...

Зверху