Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Підскажіть може хтось стикався, в мене на телевізорі lg світ тв вже пару днів скаче якість, приграє з 360р на фул хд. На усіх каналах. З інтернетом все норм, швидкість 200Mbps. Дивлюсь 4к на ютубі все норм. київстар ТВ теж працює без проблем. А світ тв скаче якість. Що можна зробити. Все було норм почалось пару днів назад. Роутер перезагружав і підключав ТВ кабелем напряму, не допомагає.
Підскажіть може хтось стикався, в мене на телевізорі lg світ тв вже пару днів скаче якість, приграє з 360р на фул хд. На усіх каналах. З інтернетом все норм, швидкість 200Mbps. Дивлюсь 4к на ютубі все норм. київстар ТВ теж працює без проблем. А світ тв скаче якість. Що можна зробити. Все було норм почалось пару днів назад. Роутер перезагружав і підключав ТВ кабелем напряму, не допомагає.
дякую за ідеї. але в мене план на 5 пристроїв - для використання в сторонньому акаунті це перебір.. В ідеалі би знайти промокод аля -75%, але таких схоже не буває, а при +/- повній сумі вже задумуєшся про мегого де лч і тп без проблемні.
View hidden content is available for registered users!
Post automatically merged:
хм, знайшов таке на сторінці візи в фб (2 дні назад) - це так завжди писало чи до 31 грудня продовжили?
Пориньте у захопливі кіновсесвіти зі SWEET.TV та Visa
Підключайте пакет Visa Premium безоплатно, аби цілий рік мати доступ до:
225 телеканалів.
Бібліотеки найрейтинговіших фільмів.
Серіалів від HBO, Showtime, BBC.
Як скористатися пропозицією?
Зареєструйтеся у чат-боті VisaUkraine у Telegram або Viber.
Оберіть у меню пункт «Передплата SWEET.TV».
Збережіть картку Visa як спосіб оплати.
Натисніть «Отримати підписку».
Перейдіть на сайт SWEET.TV та авторизуйтеся.
Пропозиція діє до 31 грудня 2025 для всіх держателів карток Visa.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.