Місто
kyiv

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Луцьк
Ну нема там особливо цікавих каналів, навіть безкоштовно.
Згоден. 2 роки як користуюсь передплатою від Visa і якби не пару фільмів, які були "куплені" по промокоду, та 2х каналів Сетанти, де час від часу переглядаю цікаві мені матчі АПЛ, то я б взагалі забув би про цей сервіс.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
а хто підкаже, скільки чекати на відправку? як взагалі відбувається замовлення?
Сплачуєте за посиланням, підключається тариф М, вводите дані куди доставляти на Нову Пошту, перетелефонує прецтавник Sweet TV щоб підтвердити замовлення, і куди відправляти, і все. Через 3 дні, приставка вже на відділенні, за відправлення оплачуєте ви при отриманні. Це як в мене було.
Post automatically merged:

її прошити/відв'язати від світтв можна?
На приставку постійно оновлення ПЗ прилітають, тому sweet TV швидко фіксить любі маніпуляції із блокуванням. Зараз в мене заблокована приставка, але sweet TV запускається, і працює без проблем, промокоди активуються і все норм, но вийти з додатку sweet TV не вийде. Ну і кожну годину прилітає банер про оплату тарифу, який через 30с можна закрити. Прошити нові приставки не можливо поки що, виходить у всіх цеглина.

Останнє редагування:
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
думав DNS хоча-б спрацює
Я теж так думав. Блокував навіть IP адреси серверів у роутері sweet TV, і Inext. Не допомогло. Приставка не запускається, пише що немає інтернету. Навіть на головний екран не хоче заходити. Колись роки 4 назад, на перших версіях приставок, блокування серверів sweet TV, і Inext допомагало.

але щось не дуже швидко телефонують/відправляють
Напишіть в підтримку їм у telegram. Відповідають, але треба було трохи почекати.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
хто підкаже, скільки чекати на відправку
Приблизно тиждень. Там все прописано: авторизуєшся сплачеш тариф на сторінці, чекаєш доставку

Мені відправили без дзвінка

Саня-068, заблокувати і дивитися тільки Світ.... Ну ви цікаві:)

Останнє редагування:
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
заблокувати і дивитися тільки Світ.... Ну ви цікаві:)
Ну да, коли прилітає блокування, при ввімкненні приставки автоматично відкривається sweet tv, і все. Усі функції Android не працюють, вийти з додатку sweet TV теж немає можливості вийти, ну і при перегляді sweet TV раз в годину вискакує банер нагадування щоб оплатили підписку, який можна закрити через 30 секунд очікування (на банері таймер). Я приставку замовляв за 150грн (якщо не помиляюся), за ці гроші переглядати sweet TV на шару мені підходить, вже 3 місяці користуюся промокодами. Промокоди не знімають блокування.

IMG_20251007_172532.jpg
Ось щойно вискочив банер, ну для комфортного перегляду, він не заважає, це щось подібне на рекламу 30 секунд.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Раніше я сплачував кабельне ТВ, гроші практично однакові, поки мене влаштовує без всіляких танців. Умовні 150 гривень за користування всіма функціями то не гроші. Тільки одне питання скільки вона протягне, бо гарантійний талон не зоповнений.

Місто
Дніпро
Телефон
Nokia G22
Саня-068, три питання цікавлять.

Чи можна буде на цій приставці переглядати Youtube?

Чи достатньо буде підключення найдешевшого тарифу S, щоб приставка не блокувалася?

І взагалі, чи можливо буде перейти з М на S?

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
veles7, 1) На заблокованій приставці, взагалі нічого не доступне! Лише sweet tv доступний. На заблокованій приставці ви навіть в налаштування Android не знайдете. Про Youtube можете забути.

2) Ні, лише тариф М з відгуків користувачів в інтернеті, особисто сам не перевіряв.

3) Перейти можна, але блокування лишається, навіть промокоди на тариф М не знімають блокування. Знімає блокування лише платна підписка на тариф М.

Місто
Львів
Саня-068, а яка модель вашого боксу? На 4пда бачу окремі версії для залочених загрузчиків і нарід там пише що перепрошившися можна розблокувати.

"Sweet_Tv_Nexon_X1_atv_Secure"
"Sweet_Tv_Nexon_X3_atv_Secure"
"sbx_sweet_tv_tanix_tx1_atv_secure"
"Sweet_Tv_TX1_S_Secure_Orig"
"Sweet_Tv_iATV_M5_Secure"
"Sweet_Tv_Q1_atv_Secure"
"Sweet_Tv_X96Q_atv_secure"

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
а яка модель вашого боксу?
А як перевірити модель боксу не розбираючи її? Розбирати не хочу. Знаю лише що в мене бокс Sweet TV Inext tv5 ultra, це друга версія найновіша. І читав що ці другі версії боксів не прошиваються. Ще помітив що навіть на заблокованій приставці оновлення прилітають регулярно, раз в місяць.

Зверху