Місто
Львів
В мене пакет віза преміум продовжився до 09.11.2025. Було до 10.10.2025.
аналогічно,без будь-яких маніпуляцій з моєї сторони. застосунок так і вякає при запуску - "купи підписку,пробний період всьо" :LOL:
якщо скрок дії карточки не закінчується чи не реєсруєте іншої картки за іншим телефоном то так і буду як у вас

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Саня-068, думаю, по dns можна залочити.
Коли приставка не отримує доступ до серверів Sweet tv, і Inext, не хоче запускатися. В першій версії приставок все гаразд було. Друга версія приставок просто не запускається, вискакує напис що немає підключення до інтернету, і все, доступні лишаються налаштування лише до wi-fi, більш ні до чого. Залочили вони другу версію приставок добряче.

Місто
Черновцы
Телефон
Xiaomi Redmi 9
У мене теж виникала така помилка в боті — писало, що «доступно», але коли підключив УПС, щось пішло не так. Потім я зареєструвався в боті на інший номер і прив’язав іншу картку — Visa Signature від Сенс Банку. Підписка підключилась, але не знаю, чи будуть перевіряти обороти — це вже побачу згодом.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
  • Передплата M — 199 грн/міс (раніше 149 грн)
  • Передплата L — 299 грн/міс (раніше 249 грн)
Ви можете зафіксувати поточну ціну, оформивши передплату на 12 або 24 місяці — і залишатися з улюбленим контентом без змін вартості 💫

Дякуємо, що ви з нами
З 1 листопада

Останнє редагування:
Місто
Дубно
У кого є актуальні промокоди? Бо ввожу ті що є тут на форумі і жоден не працює. Пише що Термін дії промокоду скінчився.

Місто
Киев
Щось злупило сьогодні 300 грн за підписку visa premium. Раніше такого не було. Віза бот сказав що якщо оборота достатнього немає то буде списувати, якщо є - то ні. Думаю, може іншу картку спробувати. Чи то все танці з бубном?

Solar_simfi

Il Gatto Vitruviano
Місто
Kyiv (ex. Simferopol)
Телефон
Samsung S24
Щось злупило сьогодні 300 грн за підписку visa premium. Раніше такого не було. Віза бот сказав що якщо оборота достатнього немає то буде списувати, якщо є - то ні. Думаю, може іншу картку спробувати. Чи то все танці з бубном?
Болт-картка від А-банку дає безкоштовне світ-тб без будь-яких додаткових умов по витратах.

Місто
Холонів
Телефон
Poco M4 PRO
Болт-картка від А-банку дає безкоштовне світ-тб без будь-яких додаткових умов по витратах.
якщо зараз є активна підписка по безкоштовних промокодах, по visa не пропускає?

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
В мене на отаке змінилося, тільки помітив, бо майже не користуюся. Фільмів немає, тільки канали без преміальних. Віза Преміум був на місяць і кожен раз подовжувався, а цей одразу на рік

Скриншот 19-10-2025 213035.jpg

Зверху