Місто
Кривий ріг
Телефон
xiaomi 13 pro 5g
Roman_UA, ну 300 грн це не великі гроші, можна ризикнути. На ці гроші раз пива в генделі попити :)
А щоб не ризикувати я ще знайшов один спосіб за 200грн +70 нова пошта на пів року, та ще й пів року youtv >>>>ТЫЦURL]
То ж ще приставку треба прибрати?

А, точно, не дочитав умови o_O
Ну як варіант може кому буде актуально і приставку купити/обновити.

та хотя б тим, що нема сортування каналів, накидав в обране, а воно впереміш каша чорт зна шо. А київстар тв ще якось задумливо перемикає канали+предзагрузка крутиться, багато каналів в записі, і кожні 2-3 хвилини Київстар-пауза (реклама). Фільми 90% просто запис з каналів. Короче кс тв для мене самий гірший поки що хоч і коштує всього 50грн в моєму пакеті послуг. Але це звісно суб'єктивно.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
polikpower, я дивлюсь не більше чотирьох каналів, а ось зникнення "Настоящее Время" у sweet, для мене як раз жирнючий мінус, тим більше що у конкурентів він є. Поки мене оця приставка тримає - ліньки купувати іншу. Для фільмів існують інші додатки. Взагалі не розумію цієї гонитви за кіно промокодами.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Kladoff, Я свою приставку sweet tv продав, щей продав за 400грн, яка обійшлася мені в 250грн. Не бачу я сенсу платити sweet tv, не має контенту який мені потрібен. Реально усвідомив що я плачу за те чого не переглядаю, а якщо і переглядаю то 3-4 канали від сили. Придбав супутникового тюнер, і задоволений, є канали які мені потрібні, ті які повністю покривають мої потреби, багато радіоканалів на любий смак. Не має тупих каналів типу: "Супер Мама" і подібних, аби забити список каналів непотрібом. А якщо хочу подивитися якийсь фільм на вечір, не проблема скачати фільм на вибір з інтернету на флешку, і підключити до тюнера. Ютуб і на планшеті є. Моя думка: немає за що там платити на sweet tv!

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Kladoff, Я свою приставку sweet tv продав, щей продав за 400грн, яка обійшлася мені в 250грн. Не бачу я сенсу платити sweet tv, не має контенту який мені потрібен. Реально усвідомив що я плачу за те чого не переглядаю, а якщо і переглядаю то 3-4 канали від сили. Придбав супутникового тюнер, і задоволений, є канали які мені потрібні, ті які повністю покривають мої потреби, багато радіоканалів на любий смак. Не має тупих каналів типу: "Супер Мама" і подібних, аби забити список каналів непотрібом. А якщо хочу подивитися якийсь фільм на вечір, не проблема скачати фільм на вибір з інтернету на флешку, і підключити до тюнера. Ютуб і на планшеті є. Моя думка: немає за що там платити на sweet tv!
даремно супутник взяв, краще б андроїд приставку - там і ютуб, і фільми онлайн, а тв - іптв і ніякого гемору з антеною та якістю сигналу

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
даремно супутник взяв
Мені той ресівер обійшовся в 300грн (не критично), і антена вісить без діла. Плюс я не такий завзятий користувач ТБ. Максимум під вечір якісь канали цікаві поклацати, подивитися іноземні новини що у світі відбувається, а не наш "телемарафон". Є цікаві польські канали +15шт, чого не вистачало мені у sweet tv.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
даремно супутник взяв, краще б андроїд приставку - там і ютуб, і фільми онлайн, а тв - іптв і ніякого гемору з антеною та якістю сигналу
Ще помітив: коли хтось з рідних переглядає Sweet tv у максимальній якості, в мене в онлайн іграх на ноутбуці пінг починає стрибати як скажений. Тому такий вибір вийшов. Стосовно якості сигналу на супутнику, нарікань немає, не сезон злив...

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Ще помітив: коли хтось з рідних переглядає Sweet tv у максимальній якості, в мене в онлайн іграх на ноутбуці пінг починає стрибати як скажений. Тому такий вибір вийшов. Стосовно якості сигналу на супутнику, нарікань немає, не сезон злив...
качати, потім носитися з флешкою від компа до тюнера - переглядати перехочеться
. і ютуб на тв з великим екраном приємніше дивитися

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
НП зрозуміла що краще замовити в світ.тв один промік на всіх
Розвію теорію змови.
Тільки що активував тариф L за допомогою обговорюваного на цій сторінці трохи вище промокоду. Оплатив 1 грн.
У розділі Керування акаунтом можна видалити банківську картку.

Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
Kladoff, не те щоб новий, використовується періодично за допомогою промокодів. Був як запасний, напевно пів року точно не заходив в нього. Сьогодні увійшов, там на вибір тариф М або безкоштовний на тиждень. Обрав безкоштовний і далі активував промокод L.

Місто
Холонів
Телефон
Poco M4 PRO
polikpower, також іншими користувався,за 2 роки звик до світТВ. Вчора на ОЛХ за 300 грн на рік підключила людина до свого акккаунту мій ТВ. Влаштовує
дуже гарна ціна. актуальна 600 в рік.

Світтв не приймає промокоди від нової пошти, з visa незрозуміло - умови виконуються, а тариф не підключено (техпідримка відправляє друг до друга). Розчарування. Перейшов на ютв. Треба трохи звикнути до керування та інтерфейсу. Але по вартості - за річну суму підписки на світтв отримав 4 (чотирі) роки ютв максимальний+ і на 10 (десять) пристроїв.
підключив за 400 на рік (місця ще є), але ніяк не можу звикнути до меню і каналів ЮТВ (світ зручніший для мене)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
sashaleon, а мені інтерфейс ютв більш подобається. Якийсь більш сучасний. Може тому що я дивлюся обмежену кількість каналів й не перемикай багато

Зверху