мені геть не сподобалось. добре що 1грн))nickprosto, а стрічка цікава?
мені геть не сподобалось. добре що 1грн))nickprosto, а стрічка цікава?
забрали на деякі премєри метод введеннчч промокоду (мені геть не сподобалось. добре що 1грн))nickprosto, а стрічка цікава?
а обов'язково розраховуватися карткою на 5к в місяць?Як в багатьох на форумі власників карт системи Visa, пару місяців тому, тариф з Visa Premium змінився на Visa S. Пільговий тариф надавався у зв'язку з відкриттям у свій час кобрендингової карти Visa Bolt, рівень у неї був Classic. Вдалося повернути попередній тариф Visa Premium. Для цього від'єднав через чат-бот Visa карту Bolt, через чат підтримки в додатку Sweet.tv видалив тариф Visa S і заново під'єднав через чат-бот Visa карту Chameleon від Sence банку (вона рівня Platinum). Після цього в додатку Sweet.tv підтягнувся тариф Premium на рік. Без звернення в підтримку Sweet.tv, маніпуляції зі зміною карт в чат-боті Visa результату не давали. Може, комусь допоможе.
Как активировать скидку 99% на тариф L? Сработало только как промокод при покупке премьерыЗнижка 99% на тариф L 1 місяць та безкоштовний перегляд кінопрем'єри
До 31.01.2026
UFB89DNX1
снова слетела Visa Premium.не только у вас. Озадачил консьерж сервис. Те передали в тех отдА чого в мене злетіла акція Visa?
Передаю запит у роботу технічного відділу. Ми повернемося до вас із відповіддю протягом 3-х робочих днів.
Тільки для нових акаунтів? Після "7 днів/безкоштовно + 14 днів/1 грн." спрацює?Промокод від Нової Пошти за Лютий.2026:
...
(1 місяць L за 1 грн або Прем'єра)
З початком лютого злетів тариф Visa Premium. Напевно, умова щомісячного розрахунку картою стосується поточного місяця, бо в січні оплата на необхідну суму була. Довелось заново перепідключити карту через чат-бот Visa, підключав вже після того, як по карті цього місяця провелась необхідна сума. В когось подібна ситуація була?Як в багатьох на форумі власників карт системи Visa, пару місяців тому, тариф з Visa Premium змінився на Visa S. Пільговий тариф надавався у зв'язку з відкриттям у свій час кобрендингової карти Visa Bolt, рівень у неї був Classic. Вдалося повернути попередній тариф Visa Premium. Для цього від'єднав через чат-бот Visa карту Bolt, через чат підтримки в додатку Sweet.tv видалив тариф Visa S і заново під'єднав через чат-бот Visa карту Chameleon від Sence банку (вона рівня Platinum). Після цього в додатку Sweet.tv підтягнувся тариф Premium на рік. Без звернення в підтримку Sweet.tv, маніпуляції зі зміною карт в чат-боті Visa результату не давали. Може, комусь допоможе.
В мене таке теж. Так я тою картою, яка visa premium, не дуже користуюсь, відключив її. Та підключив тариф S. Не такі великі гроші, і не треба цього гемора потім спілкуватися з підтримкою, чому тариф змінили, чому гроші зняли.З початком лютого злетів тариф Visa Premium. Напевно, умова щомісячного розрахунку картою стосується поточного місяця, бо в січні оплата на необхідну суму була. Довелось заново перепідключити карту через чат-бот Visa, підключав вже після того, як по карті цього місяця провелась необхідна сума. В когось подібна ситуація була?Як в багатьох на форумі власників карт системи Visa, пару місяців тому, тариф з Visa Premium змінився на Visa S. Пільговий тариф надавався у зв'язку з відкриттям у свій час кобрендингової карти Visa Bolt, рівень у неї був Classic. Вдалося повернути попередній тариф Visa Premium. Для цього від'єднав через чат-бот Visa карту Bolt, через чат підтримки в додатку Sweet.tv видалив тариф Visa S і заново під'єднав через чат-бот Visa карту Chameleon від Sence банку (вона рівня Platinum). Після цього в додатку Sweet.tv підтягнувся тариф Premium на рік. Без звернення в підтримку Sweet.tv, маніпуляції зі зміною карт в чат-боті Visa результату не давали. Може, комусь допоможе.
Тариф L за 1 грні що він дає?Методом нехитрої дедукції, визначив що промокод від IZIBANK знову активний. Тільки забув точно як пишеться (вгадував).
Пробуйте
IZIBANK26
IZIBANK2026
IZIBANKTV26
IZIBANKTV2026
1грн L на міс IZIBANK2026 все таки)Методом нехитрої дедукції, визначив що промокод від IZIBANK знову активний. Тільки забув точно як пишеться (вгадував).
Пробуйте
IZIBANK26
IZIBANK2026
IZIBANKTV26
IZIBANKTV2026
щедрість аж занадтаdimonchik, що тобі не подобається?
Дякую! Спочатку з активним тарифом L не давало примінити, але по завершенню тарифу коли випало виберіть тариф на оплату дало примінити на 60 днів за 1 грн.BQ1SBK192 видала Нова пошта за відриття комірок.
2 місяці L тарифу за 1 грн. Збалансу, там є 5 грн не зняло. Вводив номер картки. Зняло 1 гривню. Акаунт у мене давно.
Потім карту видалив.