Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
Кто пользуется их приставкой?Как по функционалу, прошита под оператора?Другие приложения можно устанавливать?
подивіться ТТХ приставки і подумай, потрібно тобі знати відповіді? І шо з пробілами, кнопка знищилась?

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Кто пользуется их приставкой?Как по функционалу, прошита под оператора?Другие приложения можно устанавливать?
Как раз купил на телик в детскую такую. Прошивка операторская, но это не очень заметно, все устанавливается без проблем. Единственное, что не нашел как вырубить — автозапуск Свита при включении приставки, и невозможно поменять функцию кнопки «звездочка» на пульте, она намертво под Свит тоже прошита. В остальном — самая обычная TV5, большинство нетребовательных задач закрывает с головой.

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Звідси тільки починався шлях до підключення акційного тарифу, а тепер переходити нікуди:
1. Перейдіть за посиланням: sweet.tv/promo_visa_premium

Місто
Львів
Телефон
Redmi 9
Sweet tv зараз не відображається в підписках в sense , і карта в особистому кабінеті sweet не відображається . У всіх так ?

Місто
Ковель
Телефон
Xiaomi MI Note 3
у мене відображається і сьогодні 2 гривні зняло за користування

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
Місто
Черновцы
Телефон
Xiaomi Redmi 9
В кінці грудня десь 29-30 підключив на мій акаунт яким не користуюсь на даний момент тариф Visa Premium зняли 1 грн, сьогодні заходжу в кабінет по тому номеру тариф демо. Що умова щоб були витрати по карті стосується і тих хто підключився в кінці 2021?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
В кінці грудня десь 29-30 підключив на мій акаунт яким не користуюсь на даний момент тариф Visa Premium зняли 1 грн, сьогодні заходжу в кабінет по тому номеру тариф демо. Що умова щоб були витрати по карті стосується і тих хто підключився в кінці 2021?
А 1 грн було для наступної абонки?

Місто
Черновцы
Телефон
Xiaomi Redmi 9
А 1 грн було для наступної абонки?
На карті гроші були. А ще на рахунку свит тв теж 50 грн було. Написав їм в фейзбуці побачу яку відповідь дадуть.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
У меня было так же - https://red-forum.com/threads/sweet-tv-trinity-tv-net.32964/post-1808976

Місто
Івано-Франківськ
Переписувався вчора з підтримкою Visa - підтвердили, що зміни вводяться для всіх користувачів, незалежно від дати підключення підписки.

Вкладення

• Screenshot_20220130-131009.png
    Screenshot_20220130-131009.png
    414.2 КБ · Перегляди: 74
Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Переписувався вчора з підтримкою Visa - підтвердили, що зміни вводяться для всіх користувачів, незалежно від дати підключення підписки.
Пусть тогда в чат-боте запилят счётчик для учёта трат, чтобы потом не писать им письма счастья.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Самсунг
Какая сумма расходов должна быть?

Місто
Киев
А у вас какая ситуация с аккаунтом sweet.tv?
Когда создавали, когда подвязывали карту?

Місто
Івано-Франківськ
Пусть тогда в чат-боте запилят счётчик для учёта трат, чтобы потом не писать им письма счастья.
Так зараз там і є можливість перевірити доступність послуги

Вкладення

• Screenshot_20220130-162259.png
    Screenshot_20220130-162259.png
    443.1 КБ · Перегляди: 61
Місто
Івано-Франківськ
А у вас какая ситуация с аккаунтом sweet.tv?
Когда создавали, когда подвязывали карту?
Маю 2 аккаунти, перший активований в березні 2021. Останній раз продовжило підписку 18.01, хоча витрат 5000 попередні 30 днів не було. По другому активував 30.12.21 і 28.01 тариф поміняли на Демо вже згідно нових правил. Зараз перекинув усі розрахунки картою на Visa Platinum і планую набивати необхідну суму.

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
Зверху