Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Себастьян Перейро набрав дружину, вона підняла аудіо дзвінком, стала активна кнопка відео. Включив, поговорили не погано, але завершити дзвінок нормально не вийшло. Тобто він завершився, але хвилини продовжувало рахувати і фронталка відмовлялася заїжджати. Довелося вивантажити телегу примусово. Чи це баг телегм, чи кастомної прошивки, чи взагалі того, що у мене така фронталка не відомо

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
В мене все ок було, але якість поки так собі. Значок відеодзвінка є в профілі контакта біля іконки аудіодзвінка звісно в тих, хто оновився.
В будь-якому разі в світлі новин про те, що Гугл вб‘є Дуо заради Meet, це добре. Допилять і можна буде прощатись з Дуо, хоча зараз ним і задоволений.
До речі, вчора, коли прийшла обнова на андроїд, а на іОС ще не було, в офіційному повідомленні написали таке:
1597479102895.png
Зараз звісно цього вже нема)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Себастьян Перейро набрав дружину, вона підняла аудіо дзвінком, стала активна кнопка відео. Включив, поговорили не погано, але завершити дзвінок нормально не вийшло. Тобто він завершився, але хвилини продовжувало рахувати і фронталка відмовлялася заїжджати. Довелося вивантажити телегу примусово. Чи це баг телегм, чи кастомної прошивки, чи взагалі того, що у мене така фронталка не відомо
Если обновлено на 2х устройствах, то сразу активна кнопка видеозвонка

Місто
Киев
А групповые видеоале не влепили еще, никто не тестил?

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Місто
Одесса
По мобильной связи - и голос не слышно визави и картинка сыпется.
Попробовав раз, люди возвращаться не захотят (многие...)

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Я попробовал по LTE - качество видео значительно лучше, чем у Вайбера (других мессенджеров для сравнения нет).

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Я попробовал по LTE - качество видео значительно лучше, чем у Вайбера (других мессенджеров для сравнения нет).

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Я тоже пробовал - отстой полный .

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
Тестировал, порадовало скоростью соединения, картинка четкая, жду когда запилят шумоподавление для микрофона.

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
У мене гірше, аніж в Дуо. Зазвичай телефоную з айпеда на андроїд-смартфони - і гіршу якість видно і там і там. Скажімо так: терпиму, але гіршу, коли порівнюєш. Також відеодзвінок ніяк не реагує на альбомну орієнтацію.
Виправдовує їх лиш те, що вони пишуть, що це альфа-версія відеодзвінків. Хочеться вірити, що поки Дуо не прикриють, вони таки допилять нормально тут все.

Місто
Bielsko-Biała, PL | Нікополь | Цумань
Телефон
Poco X3 Pro
У мене гірше, аніж в Дуо.
дуо, як на мене, найкращий за якістю. хіба що скайп може порівнятися.

поки Дуо не прикриють
а звідки інфа про прикриття дуо? все таки, гугл значно покращив сервіс останнім часом

Місто
Bielsko-Biała, PL | Нікополь | Цумань
Телефон
Poco X3 Pro
в цій статті говориться, що вилами по воді це все, принаймні, покищо. хіба що об'єднають, бо закрити повністю - дивно якось. аудиторії то різні.
так що лишається чекати, поки телеграм нормальні дзвінки зробить, в тому числі групові.

• Like
Реакції: Lorn
Зверху