Місто
Львів
Доброго дня, панове. перестав працювати Telegram через провідний інтернет Vodafone. Це якесь блокування?
а хіба не було вказівок для держорганів, військових і т.д. зменьшити/відмовитись від використання ТГ? недавно ж шось про таке трубили, якщо ви на спецобєкті то може крім ВФ є ще якісь налаштування файрвола.
Щось таке було, в службових цілях. В приватних ніхто не забороняв.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
якщо користуватись секретники чатами, то телеграм не прослуховується
Це прям як у Київстар. Антивизначник номера (приховайте свій номер, коли телефонуєте) та Супервизначник номера (дізнайтеся, хто телефонує - навіть якщо номер приховано).
а може є суперприховувач номера, коли не видно ативизначником номеру?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Жовті Води
Зламали аккаунт, по телефону не можна зайти, писали у підтримку, щоб заблокували, але шахраї так і розсилають повідомлення про позич гроші. Як ще можна заблокувати аккаунт?

Місто
Одеса
Зламали аккаунт, по телефону не можна зайти, писали у підтримку, щоб заблокували, але шахраї так і розсилають повідомлення про позич гроші. Як ще можна заблокувати аккаунт?
Або аккаунт автоматично заблокують за спам, або спробувати взагалі видалити аккаунт.

Місто
Жовті Води
Або аккаунт автоматично заблокують за спам, або спробувати взагалі видалити аккаунт.
Зайшли в аккаунт, прийшла смс , встановили двоетапну перевірку. До цього два дні не могли зайти, і аккаунт не заблокували.

Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
В позаминулий четвер, вже 12 діб, мене викинуло з додатку телеграм для Андроїд. Веб версія і телеграм х працюють.
Отже, з 5 лютого не було можливості увійти в акаунт з додатку для Андроїд, одразу починалось завершення сесії. Безліч скарг в підтримку залишилась ігнорованою.
Дочекався оновлення версії додатку з 11.7.ххх до 11.8.3, яке вийшло 16 березня.
Вже після цього оновлення через декілька спроб почав працювати стабільно (ці перші декілька спроб дозволяли перегляд, до поки активна сесія, при закритті додатку знов викидало).

• Sad
Реакції: drmz
Місто
Одеса
видалити аккаунт
Код підтвердження приходить в акаунт, а до нього немає доступу.
Для видалення акаунта заходити в нього не потрібно Зайти сюди https://my.telegram.org/auth
Запитати код у вигляді СМС, там його ввести.

Місто
Одеса
Запитати код у вигляді СМС, там його ввести.
Код отправляется в другое активное приложение телеграм, а не в смс.
Можно все таки спробувати
пункт 2.2.3

Місто
kiev

Вкладення

• Screenshot_20250323_022852.jpg
    Screenshot_20250323_022852.jpg
    178.1 КБ · Перегляди: 97
Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
дуже дивна ситуація в мене сталась, на поличковий номер лайфселл хтось зареєстрував телеграм, при тому що сімка у мене.
номер не деактивовано
Може оператор впарив комусь цей номер як додатковий віртуальний?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
дуже дивна ситуація в мене сталась, на поличковий номер лайфселл хтось зареєстрував телеграм, при тому що сімка у мене.
номер не деактивовано
Може оператор впарив комусь цей номер як додатковий віртуальний?
ні, бо цей номер активний.
тай телеграму на ньому не було, він в мене записаний у контактах і тут бац, "ваш контакт встановив телеграм"
Post automatically merged:

намагаюсь авторизуватись, смс не надходить, дзвінок з кодом також не приходить на цей номер,
при тому що смс номер приймає, вхідні також, та й номер дійсний до кінця цього року

UPD
дзвінок таки надійшов з ios версії, а там хмарний пароль :LOL:

Останнє редагування:
  • Like

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
номер не деактивовано
Підтверджую - те ж саме. На днях номер зареєструвався в тг. Поличковий лежить в коробці.

Валентин Д, не ліфчиковий номер?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
drmz, ліф
перейшов на https://my.telegram.org/auth?to=delete щоб видалити аккаунт, а смс не приходить

номер не деактивовано
Підтверджую - те ж саме. На днях номер зареєструвався в тг. Поличковий лежить в коробці.
це здається мутять працівники lifecell

• Like
Зверху