Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
Список полезных ботов

Як видалики акаунт Тєлєгі? Знайшов лише вилогін з пристрою і автовидалення через місяць.

Перейдіть за посиланням: https://my.telegram.org/auth?to=delete.
Введіть номер телефону, до якого прив’язаний ваш Telegram-акаунт.
Отримайте код підтвердження у додатку.
Оберіть із запропонованих дій “Видалення облікового запису”.
Виберіть причину, через яку ви вирішили видалити обліковий запис.
Натисніть «Видалити мій обліковий запис» і підтвердіть ваше рішення.

Останнє редагування модератором:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Тобто один додаток, треба виходити з одного акку і перезаходити в інший?
А як з повідомленнями в неактивні в поточний момент акки? Повідомлення про них приходять?
нікуди виходити непотрібно, 2а аккаунта онлайн

Місто
Zaporizhzhia
На сяомі можна встановити чотири телеграма (по три акки в кожному).
Перший - з гуглплей
Другий - його клон
Третій - на офіційному сайті https://telegram.org/apps
Четвертий - його клон
(Застосунки з гуглплей та з офіційного сайту різні, між собою не конфліктують)

Місто
Хмельницький
Перший - з гуглплей
Другий - його клон
Третій - на офіційному сайті https://telegram.org/apps
Перший є давно (телефон 1).
Другий-клон віднедавна (телефон 3).
Третій от зараз поставив з оф.сайту і після введення номеру телефону знову зразу "На жаль
Забагато спроб, спробуйте пізніше".
Десь заблочили. В підтримку писав десь пару днів тому з прив'язаної пошти. Відповіді поки немає. Ніби і немає особливої потреби для телеги саме на цій номер. Начитався про ліві встановлення на юзерські сімки, вирішив першим застовбити свій номер, зробив навіть двофакторку і пошту прив'язав.
Але тепер не можу увійти.
Screenshot_2025-05-09-21-59-51-202_org.telegram.messenger.jpg
"на іншому вашому пристрої" - це як?
А про смс вже писав.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Видалив саму аппку. Встановив наново, те саме...
Не пускає ні в телХ (версія 0.26.9.1730-arm64-v8a), в якому на цей номер телефону (2) вперше і була реєстрація і пару днів працювало. Ні як другий акк в звичайному додатку телеги (версія 11.9.2)(з номером телефону 1), ні на свіжоскачаному з офсайту (версія 11.11.0).

Місто
Одеса
Видалив саму аппку. Встановив наново, те саме...
коли Ви видаляєте додаток, вихід з аккаунту не здійснюється і сесія не завершується, для телеграма вона залишається активною.
Post automatically merged:

після введення номеру телефону знову зразу "На жаль
Забагато спроб, спробуйте пізніше".
схоже ви зі своїми експериментами робили багато спроб по входу до аккаунту. Витримайте не менше доби після останньої спроби і тоді пробуйте зайти в аккаунт.

Останнє редагування:

romrom

телеграмм- romrom777
Місто
Харьков
может, кто подскажет- есть ли такой бот, который отслеживает изменение имени любого телеграмного аккаунта?

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Без оголошення війни абсолютно несподівано перестав працювати drag-n-drop медіафайлів (будь яких, фото, відео) на Windows (5.14.3 x64). Якщо додавати файл через "скрєпочку" біля текстового поля, все додається і відправляється без проблем. Хтось стикався?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Mathias, в мене ТГ вікно зникає, коли тягну файл. Вихожу з ситуації просто: перетягую ТГ на другий монітор, тоді на першому захоплюю файл і тягну на другий монітор. Після уставки вертаю вікно ТГ на перший монітор

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Без оголошення війни абсолютно несподівано перестав працювати drag-n-drop медіафайлів (будь яких, фото, відео) на Windows (5.14.3 x64). Якщо додавати файл через "скрєпочку" біля текстового поля, все додається і відправляється без проблем. Хтось стикався?
Виправилось. У мене на 10ці стоїть PowerToys, він встановив оновлення і просив перезавантажити комп, на що я забив. В результаті якесь із розширень Провідника 99% конфліктувало з драг-н-дропом, бо ребут усе пофіксив.

Зверху