Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
HuaP60 Pro/Freelace2Pro
Список полезных ботов

Як видалики акаунт Тєлєгі? Знайшов лише вилогін з пристрою і автовидалення через місяць.

Перейдіть за посиланням: https://my.telegram.org/auth?to=delete.
Введіть номер телефону, до якого прив’язаний ваш Telegram-акаунт.
Отримайте код підтвердження у додатку.
Оберіть із запропонованих дій “Видалення облікового запису”.
Виберіть причину, через яку ви вирішили видалити обліковий запис.
Натисніть «Видалити мій обліковий запис» і підтвердіть ваше рішення.

Останнє редагування модератором:
Місто
Харьков
А вы с представником не можете в онлайне в email сидеть а не через телеграм как всегда отдельные дежурные фразы и слова (не всегда четко связанные друг с другом:)как оно и делают почти все ) посылать левым мизинцем?
Але ж через Телеграм надійніше й безпечніше пересилати фінансовотчутливу інформацію!
Ага так. Но трішки НЭ так.Screenshot_20260318-141834.pngзрозуміло, надеюсь? путинские КГБисты уже обрабатываютЪ...

fnm

Місто
π-сіty
Місто
Харьков

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Ніколи про них нЭ чув.. Я что то потерял?

Місто
Харьков
И все же, кто нибудь разобрался, как удалить акк в телеге при ПОМОЩИ SMS?
История: есть у меня еще билайновская симка с 2006 года полуполочная. В 2022 ее активно юзал и на нее сделал акк в телеге. Через года полтора выключил и не заходил с этого номера в телегу. Сегодня решил снова сделать регу, ввожу номер, и что вижу:

IMG_20260320_112717.jpg

Останнє редагування модератором:
Місто
Харьков
Valikus, авторизуйтесь у додатку, а потім видалите акаунт. Чому так не хочете зробити?
А еще раз прочитать мое сообщение и подумать в чем проблема, если я заходил в него 3 года назад?
Post automatically merged:

ЯК це зробыты це "авторизуватися"?? Я по суте не хочу его удалять, а хочу в него войти. Но войти не могу, так ка в нем не авторизован и код для авторизации отправлен на...
Сейчас попробую найти где и кто сидит на моём номере

Останнє редагування:
Місто
Одеса
А еще раз прочитать мое сообщение
Перечитав:
кто нибудь разобрался, как удалить акк в телеге
Потім ви пишете це:
Я по суте не хочу его удалять, а хочу в него войти
Це інша ситуація і треба було з цього починати.
Після відправки кода на інший пристрій, додаток вам написав "Не отримали код?". Я вас спитав, що відбувається коли ви тут натискаєте? Це етап відправки коду авторизації через СМС. Так відправляє СМС чи ні?

Місто
Харьков
А это:
В 2022 сделал акк в телеге. Через года полтора выключил и не заходил с этого номера в телегу
Т.е.IMG_20260320_144954.jpgак должен быть удалён по неактивности. А если не удалён, то... Хотя... откуда и КОГДА появилось 24 МЕСЯЦА? Сколько помню, всегда был год максимум хранения без активности.
Post automatically merged:

додаток вам написав "Не отримали код?"
Сейчас в точности отвечу

Місто
Одеса
перший код пішов на інший пристрій, потім ви запитали код через СМС, не отримали, потім запитали дзвінок і його теж не було? А сімка робоча? Знаходиться в Україні? І ще перевірте, аккаунт на вашому старому номері активний?

Останнє редагування:
Зверху