Місто
Київ
Через пару-тройку месяцев забудут также как и Clubhouse..
2016: сторисы забудут так же как и снепчат
2021: рилсы забудут так же как и тик-ток

может и забыли бы, если это была не Мета. А так будут глаза мозолить на самое видное место ставить

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Протягом двох тижнів кількість щоденних активних користувачів застосунку Threads постійно знижувалася. Зараз вона становить 13 млн, що на 70% менше від пікового показника 7 липня. Про це повідомив The Wall Street Journal.
Згідно з даними аналітичної фірми Sensor Tower, середній час, який користувачі проводять в застосунку на iOS та Android, зменшився з 19 хвилин до 4 хвилин на день.
Водночас, щоденна кількість активних користувачів Twitter залишається на рівні близько 200 мільйонів. Як зауважили в аналітичній компанії, середній час активності в мережі становить 30 хвилин на день.

Makabi

מכבי
Місто
Киев
protoss, да и туда даже сейчас ещё активнее стали писать посты и переливать трафик из Инсты, только от этого ничего не поменялось и по сути это ещё одна бесполезная социалка дублирующая Х

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Посидів я там пару місяців - якесь збіговисько зумерів якім всі винні, а вони нікому нічого не винні. Коменти ще більш ядучі. Зніс нафіг і щасливий.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В мене враження, що то якісь боти, бо більшість контенту вражає цікавістю на кшталт "сидів в черзі, в тут хтось проліз першим" "наварила вареників, а свекруха сказала що несмачні"
Парам-парам-пам, піу. :fuu:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В мене враження, що то якісь боти, бо більшість контенту вражає цікавістю на кшталт "сидів в черзі, в тут хтось проліз першим" "наварила вареників, а свекруха сказала що несмачні"
Щось подібне в українському, та навіть і в англомовному, редіті прилітає на пошту.
Хоча, на редіті є корисні і цікаві треди.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
А мені мабуть через статус холостяка - постійно срачі про те, хто має платити на першому побаченні і які всі гомнюки і тарілочниці в тіндері :) І про те як неможливо купити квиток на поїзд.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Щось подібне в українському, та навіть і в англомовному, редіті прилітає на пошту.
Для мене реддіт існує тільки англомовний і тільки в режимі пошуку на специфічні теми (про мотоцикли, компʼютерні ігри наприклад), те що він пропонує на головному екрані дійсно до болі нагадує рівень threads :)
горіх, ну я про теж :) Яка б не була тематика, але рівень контенту такий що щелепу вивертає від нудьги, як бабки на лавці.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
plebis, я вже так втомлююсь від спілкування і читання англійської на роботі, що хочеться якоїсь жуйки українською на диван :) А тут не жуйка а гімно дратуюче.
Доречі що класно - не підсовує російськомовне, на відміну наприклад від роликів на інсті чи ютубі, за це респект.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Доречі що класно - не підсовує російськомовне, на відміну наприклад від роликів на інсті чи ютубі, за це респект.
Мені підсовує, але (чомусь) виключно казахів. Спостерігаю за їхньою боротьбою з антрепризниками, які намагаються привезти концерт тіматі в Астану, і на підбадьорюючі коментарі українців в стилі "можем поділитись досвідом і дронами" :)

Зверху