andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
Причина: укргазбанк -> ugb
Останнє редагування модератором:
Місто
Одесса
Только трезвонить в "удобное" отделение?
Или ходить дважды - сегодня заказать, завтра получить?
Я бы уже на вашем месте зашел в отделение, и хоть что то получил, а остаток на завтра у них заказал.

Місто
Харків
Телефон
Nokia Lumia 929 vzw
При пользовании вкладом PRO ЗАПАС в долларах США эти самые $ в банкомате Украины можно получить или только в кассе? (Подозреваю что только в кассе, но всё же хочется уточнить).
Предварительно надо заказывать желаемую сумму?
Банкоматы Укргазбанка "заправлены" гривной. Если отделение "старое" с традиционным окошком кассы, то возможно какая-то наличность в ней и будет, но если это относительно новое отделение, то наличность там будет только в размере прихода с начала рабочего дня.
Первое: узнать до которого времени необходимо заказывать сумму.
Второе: с сегодня на завтра (с пятницы на понедельник или другой день) заказать.
Третье: узнать в какое приблизительно время инкассация, чтоб не явиться раньше.
И да, с карты не уверен, что точно без %, по-этому ориентируйтесь, что возможно необходимо будет делать снятие через сотрудника банка. Ну а если кто на это же время придёт оформлять тёплый кредит, то процедура может затянуться.
Так что всё честно, но совсем не быстро.

Місто
Одесса
При пользовании вкладом PRO ЗАПАС в долларах США эти самые $ в банкомате Украины можно получить или только в кассе? (Подозреваю что только в кассе, но всё же хочется уточнить).
Предварительно надо заказывать желаемую сумму?
Банкоматы Укргазбанка "заправлены" гривной. Если отделение "старое" с традиционным окошком кассы, то возможно какая-то наличность в ней и будет, но если это относительно новое отделение, то наличность там будет только в размере прихода с начала рабочего дня.
Первое: узнать до которого времени необходимо заказывать сумму.
Второе: с сегодня на завтра (с пятницы на понедельник или другой день) заказать.
Третье: узнать в какое приблизительно время инкассация, чтоб не явиться раньше.
И да, с карты не уверен, что точно без %, по-этому ориентируйтесь, что возможно необходимо будет делать снятие через сотрудника банка. Ну а если кто на это же время придёт оформлять тёплый кредит, то процедура может затянуться.
Так что всё честно, но совсем не быстро.
Хожу в Одессе на Ул.Пушкинскую в главное отделение и там всегда есть валюта. Приходили при мне клиенты давали карту и папосрт и без заказа снимали. Правда до 2000$ если видимо больше заказывает на следующий день.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Забота о клиентах. Пришло в приложении.
Шановний клієнте!
Маємо важливу і, сподіваємося, гарну новину: ми Не змінюватимемо умови тарифних планів з 03.09 на переказ коштів з карток Укргазбанку на картки інших банків. Тобто - комісія складатиме , як і раніше, лише 5 грн.
Хоть тут порадовали.

• Haha
Реакції: idea
Місто
Бровари
Ну що, оформив нові картки prozapas річний. У два походи. Бо, як виявилось, мій рахунок було заблоковано, тому що я 3 роки не оновлював у них даних (брєд якийсь) і без заяви на розблокування нових карток вони не дають. А оскільки зранку по банках я не ходжу... Процедура зайняла 2 дні.
На диво швидко відкрили нові картки, без питань. Дуже здивований новому мобільному застосунку. Здається, усі потрібні функції є. Зміна пін, зміна лімітів, безкоштовні перекази ібан. Схожий на новий п24. Ага, при реєстрації у екобанк після введення паролю треба два рази натискати увійти, з першого не працює (десь я таке вже бачив). Вхід за відбитком пальця, швидко. Авторизації видно від разу і зміна балансу проводиться майже миттєво.
Ще смішно, як цей "еко"банк дає для документів додаткову теку із переробленого паперу, а міг взагалі не давати.
Обслуговування у касі принципово російською. Видно, не для того мама квіточку ростила...
Не зручно, що при внесенні готівки через касу потрібно, окрім картки, ще й надавати паспорт.
Зміна піну через мобільний застосунок пройшла без проблем (хоча нові ще не перевіряв). Хоча консультант попередила, що перед зміною пін треба обов'язково провести операцію зі старим піном. Довелось поповнити картку на 1грн. А тепер думаю, що підвищена ставка буде лише на неї цього місяця нараховуватись. Ех, треба було встигнути відкрити рахунок наприкінці місяця.
0800 у банку постійно зайнятий. Довелось телефонувати на міський. Це для тих, хто каже навіщо у тп дзвінки на міські.

Місто
Бровари
Тарасио, для мене очевидно: тим, що не фашистський. На долари до 1.5%.
Одна справа - юзати їхні кл'и, а інша - дарувати їм свої гроші. Хоч я все одно альфу та форвард не розглядаю як варіанти при виборі банку.

Місто
Бровари
Хтось питав про віртуальні картки у екобанку. Оскільки у рекламі вказано про зняття коштів, то підозрюю, що це т.зв. діджитал картки, а не віртуальні (у старому значенні цього слова).
Реєстрація карток у мастерпас це ще те пекло. Повідомлення з кодами надходять у пуш із запізненням у 3-4 хвилини, а мп, не залежно із таймером у 10хв, не приймає ці коди. Не знаю, хто винен: чи укргаз, чи приват, чи мастер...

Останнє редагування:
Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
idea, чим цікавий екобанк? Краще форвард кокодебет під 15% на залишок
всього на 15т
Post automatically merged:

Ну що, оформив нові картки prozapas річний. У два походи. Бо, як виявилось, мій рахунок було заблоковано, тому що я 3 роки не оновлював у них даних (брєд якийсь) і без заяви на розблокування нових карток вони не дають. А оскільки зранку по банках я не ходжу... Процедура зайняла 2 дні.
На диво швидко відкрили нові картки, без питань. Дуже здивований новому мобільному застосунку. Здається, усі потрібні функції є. Зміна пін, зміна лімітів, безкоштовні перекази ібан. Схожий на новий п24. Ага, при реєстрації у екобанк після введення паролю треба два рази натискати увійти, з першого не працює (десь я таке вже бачив). Вхід за відбитком пальця, швидко. Авторизації видно від разу і зміна балансу проводиться майже миттєво.
Ще смішно, як цей "еко"банк дає для документів додаткову теку із переробленого паперу, а міг взагалі не давати.
Обслуговування у касі принципово російською. Видно, не для того мама квіточку ростила...
Не зручно, що при внесенні готівки через касу потрібно, окрім картки, ще й надавати паспорт.
Зміна піну через мобільний застосунок пройшла без проблем (хоча нові ще не перевіряв). Хоча консультант попередила, що перед зміною пін треба обов'язково провести операцію зі старим піном. Довелось поповнити картку на 1грн. А тепер думаю, що підвищена ставка буде лише на неї цього місяця нараховуватись. Ех, треба було встигнути відкрити рахунок наприкінці місяця.
0800 у банку постійно зайнятий. Довелось телефонувати на міський. Це для тих, хто каже навіщо у тп дзвінки на міські.
а де вони сховали на своєму сайті опис депозиту? Там більше 11?

Останнє редагування:
Місто
Бровари
Мені йшлося про картковий рахунок "прозапас річний". На найменший щоденний залишок протягом місяця нараховується 10% річних. У будь-який момент є доступ до грошей. Кошти поза найменшим залишком - 5% річних, що відповідає ставкам приват-вкладу та мобільних заощаджень.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Мені йшлося про картковий рахунок "прозапас річний". На найменший щоденний залишок протягом місяця нараховується 10% річних. У будь-який момент є доступ до грошей. Кошти поза найменшим залишком - 5% річних, що відповідає ставкам приват-вкладу та мобільних заощаджень.
нормальний варіант, як альтернатива Моні. А обмін валют там доступний, вони відкривають віртуальні картки додаткові? Є якісь додаткові послуги платні, від яких треба відмовитися? Якась абонплата там присутня?

Останнє редагування:
Місто
Бровари
Обмін валют є, курс валют непоганий
, ап нема. Віртуальні картки є, не знаю у якому тарифі.
Вивчайте загальний та конкретний тариф, який оберете.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Віртуальні картки є, не знаю у якому тарифі.
У меня зарплатный вариант (карта Престиж ДРАЙВ) и в приложении есть виртуалка. Может быть в гривне, долларах или в евро. Появилась после последнего обновления ЭкоБанка.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
а если нет движения по счету и ....на счету 0, они в долг не загоняют?

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Яким чином?
про інший банк писали, що картку не закрили, забули про неї, і через пару років накопичився борг за обслуговування. І людина виплачувала, щоб колектори не турбували.
А читаючи відгуки на мінфіні про цей банк, різні думки приходять).

Місто
kyiv, ukraine
слышал, что с 0 за неиспользвание снимут два месяца по 7 грн, и после этих -14грн карта блокируется и больше не чарджиться.
Post automatically merged:

А мне менеджер провел зачисление $ на счет сразу в день открытия карты (03.12) и пообещал, что % на остаток пойдет повышенный, т.к. сумма была на балансе с первого дня открытия счета, хоть и не с первого числа месяца. 1 января узнаю)

Останнє редагування:
Місто
Бровари
слышал, что с 0 за неиспользвание снимут два месяца по 7 грн, и после этих -14грн карта блокируется и больше не чарджиться.
Якщо йдеться про прозапас, то там нема абонплати.
менеджер провел зачисление $ на счет сразу в день открытия карты (03.12) и пообещал, что % на остаток пойдет повышенный
Все правильно пояснила. У вас же однією сумою поповнення. А у мене 1 грн а потім решта - іншим каналом. Якщо ці поповнення будуть розведені на різні дати, а відповідно на різні дати буде різний залишок, то - на гривню буде 10%, а на решту - 5.

Місто
Бровари
Ось і неекобанк пропонує хороший, але тимчасовий кешбек. Пішли шляхом привату.
(Знімок екрану як завжди не завантажується)

Зверху