UNI умер! Да здравствует UNI!!!

Статус
Закрита.

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Вирішив сьогодні піти поміняти свою стару ГТшну(контракт) сімку. Прийшов, як і належиться, на Хрещатик 19А, зробили все доволі шибко, видали мені конвертик з номером і логотипом ГТ.
Прийшов оце додому, розкрив конвертик, а звідти випала сім-карта.... UNI !!:apl: Я був просто в шоці!:)) Вставив в телефон - працює! Що цікаво, баланс висить на сімці, 0,01$ і не змінюється. Натомість, уже є не лише PIN1/PUK1, але й PIN2/PUK2! Ємність телефонної книги: 228 номерів, СМС: 30 повідомлень. Номер СМСЦ: +380390001009, якщо не помиляюсь, то це все-таки не контрактний був СМСЦ, бо в мене ще залишився в телефоні забитий раніше СМСЦ: +380390001008. Так що, якщо в когось є ГТ і хтось не прикупив собі UNI в колекцію, може зробити це зі своєю сім-картою:) Єдине, що вартість - 25грн.:(
P.S. Цікаво, це вони видають з непроданих партій UNI, чи як? STK-меню на карті відсутнє.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Verden, одне незрозуміло - навіщо ти вирішив міняти стару контрактну сімку гт))

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Тем более удивляет,почему не могли сделать миграцию Юни на Би без смены номера и симкарты? 3.14D@R@$Ы

• Like
Реакції: Tsa

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Alex, Вона була дуже затертою, і телефон періодично її не знаходив. Вирішив оновити, сподівався, що ГТшну дадуть..
chelavek, Дивне те, що ГТшних контракт сімок не видають, а видають залишки Юніків. Тим більше, тут були спори проі існування ПАК 2 на Юні. Виходить, як я й припускав, він там таки був, просто його з юзерів ніхто не знав

GSM

Местный нищеброд
Місто
Киев
Тим більше, тут були спори проі існування ПАК 2 на Юні. Виходить, як я й припускав, він там таки був, просто його з юзерів ніхто не знав
Не помню, на счет ПАК2, но ПИН2 на ЮНИ был заблокирован. ПАК2, вроде тоже, но точно не помню. Это было очень давно известно, так как эту информацию можно было получить Воронсканом и аналогичным софтом.

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Интересно, когда старые запасы карточек закончатся - новые полосатыми будут?

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Препогана робота СС ГТ

Моя епопея з заміною сім-карти, мабуть таки не завершилась: сьогодні виявив, що ПІН2/ПАК2 блоковані. Виникло зразу ж питання: якого видавати ПАК2 до сім-карти, на якій він не працює(що цікаво, на Сіменсі С45 колись перевіряв оригінальну сімку Юні - там принаймні був запит ПАК2; тут- зразу пише PIN2/PUK2 not valid) Подзвонив в СС. Мало тгго, що довелоськ ілька разів передзвонювати, так ще й експерт почала мене грузити, мовляв ідіть на Хрещатик, щоб там перевірили сімку. На резонне питання, що воно мені дасть, відповісти не спромоглася. Довлеося їй розкласти по поличкам, що й до чого в цім питанні. Попросила хвилини для консультації. Десь кілька хвилин її не було, а потім вибило. Передзвонюю. Знову бере вона. Я їй кажу: то маубть я з вами спількувався? ВОна каже , що так. Попросила ще хвилину і.... секунд через 30 знов вибило. :mad: При повторних передзвонах або вибивало, або казало, що всі оператори зайняті. Як вам такі розклади?:dash1::dik:

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Re: Препогана робота СС ГТ

Verden,
Ты реально используеш функции пин2/пак2? Если да, то
а)Попробуй **052*PUK2*PIN2*PIN2#
б)Если не помогает - подъедь таки в СЦ и спроси есть ли у них не UNI симки на восстановление. Если есть - восстанови на такую.
в)Если нет тогда пользование этими функциями становится возможным только в сильвере...

Останнє редагування:

Smb.

Заблокирован
Місто
Odessa, 404
Я пару лет назад брал ЮНИ, так там уже изначально ПАК2 был заблокирован. То есть его наличие или отсутствие уже никакой роли не играло - его не было и всё.

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Smb., В тім то й проблема, що в сімках, які видаються при заміні на контракті, видається ПАК2 в комплекті. Просто не розумію: для чого йогов идавати, якщо він заблокований за умовчанням

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)

Verden,
я никогда эти коды не юзал они вам зачем ?

AndyRadist

Заблокирован
Місто
Тула
Телефон
Orbitel 863

в)Если нет тогда пользование этими функциями становится возможным только в сильвере...
Совершенно верно! Симка ведь правильная! прочитайте её и залейте в мультисим вместе с МТС и КС (Лайф правильных не бывает). ПИНы и ПАКи поставите сами так как захотите. Всё в Ваших руках.

Добавлено через 1 минуту
chelavek,
Наверное для того, чтобы ограничивать на СИМке звонки списком фиксированного набора.

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху