у мене воно з'явилось з першого дня, але там якась одна грусть-тоска.Народе, вам вже врубили канал Kinowood?
Обещали.Должны?
ви точно на Віасаті?у мене воно з'явилось з першого дня
Вони ще ті тролі:якусь там балтійську ліцензію на 3 місяці
Нацрада звертає увагу, що відповідно до пункту 37 Закону про медіапослуги Естонської Республіки тимчасова телевізійна або радіоліцензія надається на період до трьох місяців для висвітлення конкретної події. На Epic Drama EU до дня народження кримінального письменника Алана Хантера транслюватиметься спеціальна програма. На Viasat Nature EU транслюватимуться спеціальні програми до Дня матері, Всесвітнього дня океанів і Дня незалежності США. До останнього свята спеціальна програма буде також на Viasat Kino Comedy EU. На Viasat History EU вийде спеціальна програма, пов’язана з кількома історичними подіями (святкування коронації короля Карла ІІІ; 84 роки від початку Другої світової війни і 82 роки від початку операції «Барбаросса»). Також до коронації низку подій підготував і Viasat Kino World EU. Viasat Kino Action EU покаже спецпроєкти до днів народження зірок бойовиків: Арнольда Шварценеггера, Сильвестра Сталлоне і Джейсона Стетхема, Viasat Explore EU — до Дня Канади, Viasat Kino Megahit EU — до днів народження Тома Генкса і Тома Круза, а Viasat Kino EU — до річниці підписання Британського союзного договору.
а де користувались, прямо в ТВ ? Бо я тестив у себе на тюнері VU+, ніби нормально було. Цікаво, що поки вирішували боротися з кардшарінгом і запускали verimatrix і пропонували свої китайські тюнери, то прийшло iptv і куди дуже велика кількість втікла від SAT. Навіть шародавці визнають, що на iptv люди повтікали, багато хто і запустив паралельно IPTV.Ось користуватись САМ модулем Екстри от де була жесть.
Шановні клієнти!
Унаслідок ворожої атаки на супутник Astra, на даний момент спостерігаються тимчасові перебої в прийомі сигналу багатьох каналів, що входять до складу пакетів супутникового телебачення VIASAT. Крім того, фіксується неправомірна заміна контенту на ворожий.
Технічні фахівці вже працюють над усуненням цих проблем. Ми дякуємо за Ваше терпіння та розуміння в цей непростий час.
Слава Україні!