Andrew

Читатель
Місто
Киев
Телефон
Android
Добавить в файл %SystemRoot%\System32\drivers\etc\hosts следующие строки в конце:
Код:
127.0.0.1 ads-d.viber.com
127.0.0.1 ads.viber.com
127.0.0.1 ads.aws.viber.com
127.0.0.1 images.taboola.com
127.0.0.1 api.taboola.com
127.0.0.1 rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-clk.rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-bid.rmp.rakuten.com
сохранить файл, перезапустить Viber.

Причина: SPOILER
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Вайбером, зараз, користуються в основному пенси. Дивує, що айфони, не самих старих моделей, в лідерах.
Ок, ваша точка зору зрозуміла.
Цікавить в чому принципова відсталість Вайберу від умовного Сігнала чи Вацапа? Споживання трафіку +/- те саме, картинка/голос +/- те саме. Звичайно, в когось музичний слух і розрізняє частоту дискретизації, але тут таких мало.
все інше-телеграм
Багато сервісів та магазинів шлють підтвердження чи додаткову інформацію щодо замовлень саме в Вайбер (крім інфи про закладки) при умові, що на телефоні встановлені обидва месенджери.

Місто
Чернигов
Багато сервісів та магазинів шлють підтвердження
Оце єдине, що тримає.
в чому принципова відсталість Вайберу
Не дає сховати номер телефону, задовбує рекламою, немає можливості створити ще один профіль на телефоні (тільки кривий сторонній софт), неможна розкидати контакти по папках, не дає видалити повідомлення без "слідів"(лише платна функція), якість фото, які завантажуються-нижче, ніж в Телеграмі. Вайбер більш повільний. Це те, чим користуюсь. Думаю, що можна добавити ще мінусів.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
allaliu, залежно від системи яку використовують сімейні лікарі. Я міняв номер на новий, то на старий не прийшло повідомлення з кодом як виявилось тому, що не встановлений на той номер вайбер. А от підтвердження на новий номер прийшло саме в вайбер

Місто
Львів
Не дає сховати номер телефону
Я прізвище і морду лиця ніколи не ховаю. )) Це ж добре, завжди знаєш, з якого номеру тобі пишуть/телефонують.
задовбує рекламою
Існує галочка "Отримувати повідомлення" в бізнес чатах, а ще їх групує в одну папку. Відсутня реклама в чатах.
немає можливості створити ще один профіль на телефоні
Навіщо?
не дає видалити повідомлення без "слідів"(лише платна функція)
Хочу, щоб взагалі не можна було видаляти повідомлення. Щоб написане назавжди було залізобетонним пруфом.
якість фото, які завантажуються-нижче, ніж в Телеграмі
650кб вповні норм, ще можна кинути файлом. Аналогічно як в Телеграмі.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Чернигов
Riznychenko , " не ховаю", "не хочу", "навіщо". Не бачу сенсу продовжувати діалог на цю тему. Те, що не треба вам, треба іншому користувачеві, саме тому він обирає Телеграм замість Вайберу.

Місто
Львів
Те, що не треба вам, треба іншому користувачеві, саме тому він обирає Телеграм замість Вайберу.
Це все оціночні судження, які базуються на суб'єктивізмі. Ідентично як відносити до пенсів всіх, кому достатньо набору функцій того ж Вайберу.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
Riznychenko, давайте тоді так: там де є адмістрування повідомлень/акаунтів, там є місце для шахрайства та збір конче важливої інформації про юзера- тільки десь можна умовно відкрито це робити, а десь ні. Це стосується і «телеграму» теж, ГлавБухАрик не дасть збрехати;)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
До речі, Вайбер визнано досить захищеним месенджером, безумовне шифрування, чати не зберігаються ніде, крім пристрою. Ви чули про злам Вайбера у когось? Що спроби є, але їх моментально фіксять. А Телегу як диряве відро мають у всі дири: "проголосуй за племінницю" а потім "привіт, позич стопіцот тищ до завтра"..))) У Вайбера є "кіллер-фіча" - приховані чати, якої нема ні в кого більше. І зараз allaliu скаже "а мені того не треба" - а комусь дуже треба)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Кочевник, я такого особисто не пам'ятаю, але визнаю, що моя думка з досвідом, розвитком послуги/софту може мінятись, і це нормально, ніж залізти в совково-махрову залупу і там сидіти до кінця життя..
Визнаю, що колись шанував і користував Інтер (та Піпл), а також прямі номери, але зараз хочеться тільки хейтити, настільки у них все змінилось і ситуація загалом.
Post automatically merged:

Звичайно, треба. Двофакторна автентифікація -наше все)
А до чого тут двофакторна? Якщо про злам - то у Вайбера воно чогось не ламається засобами соціальної інженерії, від якої вона не допоможе - завтра шахраї придумають, як і двохфакторку у лоха на телеграмі витягти. А думка, що гебня може читати все моє спілкування в телезі, взагалі фактично залишає її щоб читати "труху" та "київ оперативний", не для обговорення чогось.

Останнє редагування:
Місто
Львів
@Riznychenko, давайте тоді так: там де є адмістрування повідомлень/акаунтів, там є місце для шахрайства та збір конче важливої інформації про юзера- тільки десь можна умовно відкрито це робити, а десь ні.
Та до лампочки це все. Найперше, використання месенджеру залежить від кола спілкування та звички. Користувач швидше буде мати на телефоні 6 месенджерів, аніж видалить всі та залишиться на одному.
Схильний вважати, що більшість користувачів використовує месенджери для того, щоб чатитись, перекидати фоточки, зрідка якісь неважливі доки/файли, геомітку та здійснювати відео/аудіо дзвінки. А вломати користувача видати свої фінансові дані можна будь як - хоч дзвінком (служба безпеки Ощаду колонії №30 підтвердить).
Мова йшла про те, чи справді Вайбер анахронізм і немає сучасних функцій? З вимогами месенджеру Вайбер справляється та має право на життя. Хтось звик до смайлів, до розміщення елементів керування, до інтерфейсу і цього досить, щоб на ньому залишатись.
Чи потрібно йому прикручувати параноїдальну анонімність, комерцію, клонування? І перетворити в ще один Телеграм з кидаловом, продажем наркоти, спамом, майданчиком для перекупів, шлюхоботством в коментарях, преміумом, завантаженням файлів по 2 гіга та ще купою непотрібних функцій? Сумнівно.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T

Вкладення

• photo_2025-03-26_11-29-59.jpg
    photo_2025-03-26_11-29-59.jpg
    185 КБ · Перегляди: 54
  • photo_2025-03-26_11-30-00.jpg
    photo_2025-03-26_11-30-00.jpg
    188.3 КБ · Перегляди: 54

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Давно вже не кілер-фіча, у Вацапа є
Це не те - там палевно дуже - зверху вкладка "закриті бесіди" - ага, ну так давай відкрий, під примусом. У Вайбері організовано дуже добре - поки не введеш вірний пароль, взагалі не зрозуміти, що вони там є в принципі. Додаткова стеганографія.
Post automatically merged:

Безліч, в тому числі серед недолугих знайомих
Дивно, у мене такі випадки виключно з телегою. Можливо, ті випадки якось провернули із паралельним підключенням на комп із скануванням куару, нема кого запитати, що робили.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Зверху