Andrew

Читатель
Місто
Киев
Телефон
Android
Добавить в файл %SystemRoot%\System32\drivers\etc\hosts следующие строки в конце:
Код:
127.0.0.1 ads-d.viber.com
127.0.0.1 ads.viber.com
127.0.0.1 ads.aws.viber.com
127.0.0.1 images.taboola.com
127.0.0.1 api.taboola.com
127.0.0.1 rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-clk.rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-bid.rmp.rakuten.com
сохранить файл, перезапустить Viber.

Причина: SPOILER
Останнє редагування модератором:

romrom

@romrom777
Місто
Харьков
«Мій Київстар» подарував підписку вайбер плюс. В кого ще є така пропозиція, чи тільки мені пощастило. Тариф магніт контракт.

мне тоже на контракт пришло, но при попытке активировать исчезло

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
«Мій Київстар» подарував підписку вайбер плюс. В кого ще є така пропозиція, чи тільки мені пощастило. Тариф магніт контракт.

мне тоже на контракт пришло, но при попытке активировать исчезло
Активувалось без проблем 😌

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
На корпоративний прийшло. Активував тиждень тому. Працює.

Місто
Львов
а мне смс приходят на вайбер на самсунге но вижу тогда когда зайду в вайбер. Что не так?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Незабутьте через 3міс відключити підписку, бо зніме гроші з карти
На iPhone є можливість зразу виключити продовження передплати.
Post automatically merged:

Карта прикріпляли банківську?
Завжди підключена.

Вкладення

• IMG_1123.png
    IMG_1123.png
    91.5 КБ · Перегляди: 48
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
В новий версіі проги прибрали можливість вимкнути ці йо...і "бізнес чати". Тепер воно буде перти в телефон та нічого з цим не зробити.

Місто
Київ
В новий версіі проги прибрали можливість вимкнути ці йо...і "бізнес чати". Тепер воно буде перти в телефон та нічого з цим не зробити.
Навіть, якщо відкотити на стару, це лайно все одно приходитиме, незважаючи на зняття галки у старій версії.
Якби було легко зберегти всю переписку у придатному для читання стані, то вже б видалив це...

Morino

Користувач
Місто
Львів
Навіть, якщо відкотити на стару, це лайно все одно приходитиме, незважаючи на зняття галки у старій версії.
Якби було легко зберегти всю переписку у придатному для читання стані, то вже б видалив це...
Та не тільки навіть і це, в той вайбер ще не так легко увійти тепер, деколи нема вхідного дзвінка і роби що хоч

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Да, есть такая подляна.. Но пока есть возможность отключения сообщений у каждого чата отдельно. Хотя, и ту могут со временем убрать..

Зверху