Andrew

Читатель
Місто
Киев
Телефон
Android
Добавить в файл %SystemRoot%\System32\drivers\etc\hosts следующие строки в конце:
Код:
127.0.0.1 ads-d.viber.com
127.0.0.1 ads.viber.com
127.0.0.1 ads.aws.viber.com
127.0.0.1 images.taboola.com
127.0.0.1 api.taboola.com
127.0.0.1 rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-clk.rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-bid.rmp.rakuten.com
сохранить файл, перезапустить Viber.

Причина: SPOILER
Останнє редагування модератором:

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Тобто, зливає переписку та дзвінки номерів +7 до кгб..
Угу, Вацап співпрацює з кдб, тільки тому військові та поліцейські наші через Вацап здебільшого спілкуються, рідше через Сигнал, а через Вайбер - ніфіга, багато хто навіть видалив його.

Гадаю, подальше розблокування Вайберу на росії піде за сценарієм ТГ

Місто
Волинь
GAS, не факт, що японець погодиться на умови фсб. вони viber негласно періодично блочили для днр лнр ще з 2022 року, щоби не зливали через нього військові точки

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
stone, але сервери свої на росії розмістили ще у 2015

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Вацап співпрацює з кдб, тільки тому військові та поліцейські наші через Вацап здебільшого спілкуються,
Ну я знаю що здебільшого це Сигнал, але не в цьому питання - ти уважно читав мій пост, перед тим як дизлайк ляпнути? Я казав, що саме номери країни підорастів зливає, а не наші, чи американські, наприклад. Вацап давно у недонації був популярніше за Вайбер і навіть ТГ, не дивує, що гебня стільки років дозволяла рабам вільно писати "хутін пуйло" і нічого не знала про це...

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Maxxx, без образ, дизлайк - за необґрунтоване припущення щодо співпраці Цукерберга із спецслужбами ерефії, бо визнання Meta екстремістами натякає скоріше на те, що ніфіга вони не зливатимуть.

Ну а мій спіч про наших військових та поліцейських в тому контексті, що якщо б Вацап зливав листування росіян фсбшникам, то це б означало кінець конфіденційності, та й вже б не те що наші, а весь світ від Вацапу відмовився б. До того ж, протокол шифрування вони використовують з Сигналу, код якого надавався на дослідження.

Вацап на росії не заблокували мабуть тільки через те, що там він основний месенджер для всіх. Може й Вайбер зараз з тією ж метою заблокували - щоб, як ч у випадку з ТГ, люди з духу протиріччя на нього посідали.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Вацап використовує той же алгоритм, що розробили для Сигналу, і, на відміну від інших месенджерів, тут листування завжди пошифроване, а не "треба спочатку увімкнуть шифровання"

Місто
Чернигов
У Вайбері не можна відповісти на повідомлення. Не дає писати. Телефон iphone 15 pro. В чому може бути проблема? Оновлений і Вайбер і Айфон до останніх версій.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
У Вайбері не можна відповісти на повідомлення. Не дає писати. Телефон iphone 15 pro. В чому може бути проблема? Оновлений і Вайбер і Айфон до останніх версій.
Може тебе додали в чорний список?)

Місто
Чернигов
Може тебе додали в чорний список?)
Всі контакти?)

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Періодично отримую таке повідомлення, що додається.
Дзвінки з кодом активації при цьому не поступають.
Хтось раз в тиждень пробує увести Viber?

Вкладення

• Screenshot_20241226-221910_Viber.jpg
    Screenshot_20241226-221910_Viber.jpg
    176.1 КБ · Перегляди: 6
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Мені теж періодично таке повідомлення поступає. Дзвінка потім немає.
Натиснув поскаржитися чи повідомити у Viber - відповідь: ми розглянемо це, але не хвилюйтеся, скоріш за все хтось просто помилково набрав ваш номер.

Зверху