*устройствВ чому причина такої неповноцінності цих номерів
Вже з'явились першi партii, але там далеко ще не всi серiiХтось вже купив собі номер який починається 075? Їх в продаж ще не пустили?
Тобто телефон відсилає номер на комутатор з дужками що стоять не там де треба? А якщо поставити сторонній додаток для надсилання повідомлень який не малює дужок?Ну подзвонити вийде, всі цифри набрані, тільки дужки не там. А от з смс буде лажа,
Епіль перевіряє, чи є цей код оператора в його базі мобільних операторів. І якщо немає, то не дозволяє відправити смс. Невже тяжко зрозуміти?Тобто телефон відсилає номер на комутатор з дужками що стоять не там де треба?
Тому що в старій прошивці буде стара база телефонних кодів, без 380-75.Питання, чому на старих прошивках дзвонити можна буде, а смс ні.
Я це розумію, але як тоді він дзвонити буде на ці номери.Тому що в старій прошивці буде стара база телефонних кодів, без 380-75.Питання, чому на старих прошивках дзвонити можна буде, а смс ні.
Бо для дзвінків така перевірка не відбувається. Можливо через те, що смс йдуть через Фейстайм.Я це розумію, але як тоді він дзвонити буде на ці номери.
Перевірку на код ввели вже після появи тих кодів.І чому раніше з кодами 098, 099, ... такого не було. Тоді теж були старі прошивки.
Тоді потрібно перевірити на будь-якому номері 077Якщо у інших операторів проблем не буде, тоді це водафон, якщо так само, тоді Apple.
А беремо варіант - відміна переведення часу. Теж не буде оновлень? Ну це фігня, вибачте. Навіть мікрософт для всіх ОС надсилає у подібних випадках патчі.Ну apple для старих ios випускає деколи оновлення безпеки.Майже так.dzidzio,
Напевно, тому, що в налаштуваннях оператора для iPhone (може приходити окремо від прошивки, на відміну від android), не існувало коду 075, і оператор забив болт на старі прошивки, випустив оновлення тільки для актуальних версій.
От цікаво як буде у інших операторів з цим.
Але це виправляє не оператор, а вендор. Він це і зробив в оновленні 17.6, але ж не всі пристрої можуть його отримати. І це залежить від релізної політики вендора, оператор тут не впливає
Чи вносить він дані по запиту оператора, чи як, без поняття.
Цікаво, що нібито такого раніше не було.
Тобто я можу набрати +х(007)ххххххх і кудись подзвоню, чи мені скаже, що такого номеру не існує?Бо для дзвінків така перевірка не відбувається.
Смс ходе через смс, через фейстайм ходять аудіо і відео дзвінки. А iMessage це не смс.Можливо через те, що смс йдуть через Фейстайм.
Якщо наприклад iphone 6, з актуальною прошивкою 12.5.7, то думаю що 12.5.8 з оновленням через переведення часу, вже не вийде.А беремо варіант - відміна переведення часу. Теж не буде оновлень? Ну це фігня
Ти можеш цей номер набрати, відбудеться спроба з'єднання і мобільна мережа тобі повідомить, що номер невірний.Тобто я можу набрати +х(007)ххххххх і кудись подзвоню, чи мені скаже, що такого номеру не існує?
Если есть возможность пополнить счет в процессе разговора с "котиком" по 222, то лучше так и сделать - у меня сработало. А когда сначала пополнил, а потом позвонил - 15 грн сняло за дневной пакет и, соответственно, номер не сменилсяЯк воно буде при ненарахованому пакету послуг, який пріоритет, зніме денну і далі, чи гроші підуть на послугу заміни номеру?