Оператор сообщал что введены номера в диапазоне 0751-0754, но это касается, в основном, самого нижнего ценового сегмента (100 грн). Более дорогие номера почти не попадаются( А я вводил на сайте около 20 разных "масок"
1) придбати в My Vodafone з потрібним тарифомА як замовити номер 075 з покупкою на есім?
Є там номери і за 500, і за 5 000, і за 15 000Оператор сообщал что введены номера в диапазоне 0751-0754, но это касается, в основном, самого нижнего ценового сегмента (100 грн). Более дорогие номера почти не попадаются( А я вводил на сайте около 20 разных "масок"
Дорогиe номера есть, как и написал lex12005 . Видел несколько номеров по 4000 и по 15000 грн с новым кодом "075".Более дорогие номера почти не попадаются( А я вводил на сайте около 20 разных "масок"
Так и я о том же - я не говорил что дорогих 075 нет совсем. Просто их ооооочень мало. К примеру, ввел определенный номер (цена 3000), а там все коды 050, 066, 095, 099. Но без 075 !Дорогиe номера есть, как и написал lex12005 . Видел несколько номеров по 4000 и по 15000 грн с новым кодом "075".Более дорогие номера почти не попадаются( А я вводил на сайте около 20 разных "масок"
Странно другое – что не все комбинации с новым кодом "075" заявленного диапазона 0751 - 0754 есть в наличии. Интересно, с чем это связано.
Микита Iванович, тут "штiрлиц" i згорiв.
А під час підбору номера не можна вибрати конкретну зону 075, 050, 066, 095, 099?
Це щоб мірятися пенісами/губами.Це шоб було ще більше поличкових сімок?
Доведеться розширити критерії, стати більше перебірливим. Тільки так.А у мене критерій - код 075.
Спробуйте при підборі ввести першу цифру номера1 або 4 , можуть з'явитися номери з кодом 075. У мене так було, я підбирав собі номер у якому були зашифровані мої рік народження і дата, ось мені підібрало 075 1962 ***.Як підібрати номер з кодом 075 на сайті Водафона? Там не передбачено обрати певний код оператора. Лише число яке буде всередині номера (видає номери зі старими кодами). А у мене критерій - код 075.
Куди вже більше, і так занадто перебірливий..стати більше перебірливим
Лише в додатку є можливість на сторінці авторизації - "Купити новий номер" - або esim або фізична сім-карта (попередньо потрібно придбати стартовий пакет Power SIM)Як підібрати номер з кодом 075 на сайті Водафона? Там не передбачено обрати певний код оператора. Лише число яке буде всередині номера (видає номери зі старими кодами). А у мене критерій - код 075.
попередньо потрібно придбати стартовий пакет Power SIM
в додатку продаж реалізований як нове підключення, тому там дійсно потрібен саме PowerSIM (або підмінка eSIM)разве Power SIM подходит для замены номера?