VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:
Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Підкажіть як можна активувати послугу, спочатку відмовили бо телефон сказали не підримує послугу, що дивно, адже на іншому номері на якому активовано в цьому ж телефоні все працює добре, та і телефон новий 14Т Про ( і на сайті так і сказано всі моделі після 2022 року випуску). Після цього вставив сім-карту в телефон який є в списку на іхньому сайті, подав знову заявку, але все одно відхили через те що телефон не сумісний. Як ще можна активувати?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
3g вони повідключали, в 2g сплошні затики, користуйтеся як хочете, але платити не забувайте.. Ще й пограйся як включити то volte, якщо мегаоператор вирішив що окрім 3 виробників їм не треба підтримувати інші телефони. В нормальної країні вже отримали б позов аж бігом :)
В нормальній країні є операторські телефони, які (при певних умовах) дають навіть безкоштовно до контракту. Звісно всі сервіси на цих телефонах працюють. А переліки сумісних телефонів є у багатьох. Також погугли як у США вимикали старі мережі. Так що позовів там теж не буде.

Місто
Івано-франківськ
Так чого просто не активувати незалежно від хто куда літить, та без видумок як вибачте наїб..ти підтримку, щоб вони вони це зробили? Так я отримав послугу, але якої якості?
Послуга ще в стадії тестування.

І як от тільки прочитав, не по темі, але:
Найбільше переживають про витік даних, при отриманні 1000 е-підтримки, ті, хто має китайські телефони.
Ці телефони з одної партії можуть по різному працювати.
Те що в них за 100-150$ напхали сучасних технологій, не показник, що це все буде коректно працювати на обладнанні операторів, яке теж різне.

Не здогадуєтесь, чому яблука в пріоритеті?
Post automatically merged:

Ніхто з операторів в Америці чи Євросоюзі, якщо прийти до них з китайцем, і сказати, що щось погано працює або не працює, бавитись не буде. Хочеш якісну роботу технологій, купляй нормальний телефон.
Інтернет провайдер в Америці гарантує якісний інтернет, при умові, якщо використовувати його роутер, який тобі дають.
Хочеш щось інше, без питань, але й без претензій.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
SerjTD, повзунок включений, послуга не працює "бо гранати не той системи". А про яблуко я образно. Той самий самс чомусь працює, а моя Моторолка ні, і не сама стара і не сама дешева. І не кажіть шо тут оператор не причем.
Чому моя модель на Лайфі працює, а КС розродитись три роки не може (якщо не більше)?

Послуга ще в стадії тестування.
і скільки років ще тестуватись буде? Тьфу, лідер с...

Місто
Івано-франківськ
повзунок включений, послуга не працює "бо гранати не той системи"
Просто пишите в чат, щоб підключили, бо летить за океан, і лишиться без зв'язку. Модель буде - яблуко.
Той самий самс чомусь працює
Бо самс як і яблука.
Все решта - лотерея напевно.
Пікселі теж офіційно не підтримуються, бо офіційно не продаються.
і скільки років тестуватись буде?
Нажаль я не оператор, не можу сказати.
а моя Моторолка ні
В мене теж валяється моторолка g8, вольта була в прошивці з коробки, потім зникла після останнього оновлення робота.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Просто пишите в чат, щоб підключили, бо летить за океан, і лишиться без зв'язку. Модель буде - яблуко.
а нафига воно мені? Нафіга мені лишні рухи? Я плачу не хілу абон плату, маю програму лояльності і прочі блабла плюшки, а користуватись технологією бородатих років (яка закордоном працює роки) не можу. Якщо вона працює, то чого не включають? Виходить шо оператор має якісь підкилимні домовленості з деякими виробниками?

Місто
Івано-франківськ
а нафига воно мені? Нафіга мені лишні рухи? Я плачу не хілу абон плату, маю програму лояльності і прочі блабла плюшки, а користуватись технологією бородатих років (яка закордоном працює роки) не можу. Якщо вона працює, то чого не включають? Виходить шо оператор має якісь підкилимні домовленості з деякими виробниками?
Тоді чемно чекати офіційного запуску, і потім щось хотіти.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
А SerjTD, Слухайте а чого Ви так КС захищаєте? Роботодавець?
Я в цьому пресрелізі не бачу що послуга не запущена.
Roma88, там мабуть проблеми с жлобством, купили сире рішення і вже 4 рік напільником доробити не можуть.

І допоки не куплять у нормального постачальника рішення, доти будуть "тести".

Місто
Львів
lemurka, можливо. Я висловив припущення. Тоді скажіть чому за більше ніж 4 роки як пробують запустити послугу, її так і не змогли повноцінно запустити?
Кількість користувачів VoLTE у мережі Київстар становить понад 5,5 мільйонів на місяць, що складає приблизно 39% від загальної кількості користувачів 4G, яких налічується близько 14 мільйонів.
Чим вам не повноцінний запуск на підтримуючих пристроях? У найближчого конкурента скільки активних користувачів VoLTE?

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
lemurka, мені інший співрозмовник каже що послуга офіційно не запущена.

lemurka, чому з моїм телефоном можна проїхати пів Європи і на ньому працює волте. А нашого "лідера" ні? Я вже не кажу про більш популярні моделі на яких ця послуга так і не працює, в тей саме час навіть у лайфа вона працює без танців з бубном.

Останнє редагування:
Місто
Львів
lemurka, мені інший співрозмовник каже що послуга офіційно не запущена.

lemurka, чому з моїм телефоном можна проїхати пів Європи і на ньому працює волте. А нашого "лідера" ні? Я вже не кажу про більш популярні моделі на яких ця послуга так і не працює, в тей саме час навіть у лайфа вона працює без танців з бубном.

Київстар запустив технологію VoLTE (голос через 4G) у грудні 2020 року.

Популярні бренди смартфонів серед українців у 2020–2023 роках:
• 2020 рік: Samsung, Xiaomi, Huawei, Apple.
• 2021 рік: Samsung, Xiaomi, Huawei, Apple, Redmi.
• 2022 рік: Samsung, Xiaomi, Apple, Redmi, Huawei.
• 2023 рік: Samsung, Xiaomi, Apple, Redmi, Huawei.
Підтримка VoLTE на популярних брендах:
• Samsung: Підтримка VoLTE на моделях 2022 року та новіших.
• Xiaomi: Підтримка VoLTE на моделях 2022 року та новіших.
• Apple: Підтримка VoLTE на моделях з iOS 15 та новіших.
• Huawei: Підтримка VoLTE на моделях 2022 року та новіших.

Доцільність запуску VoLTE на популярних брендах:
1. Широке охоплення користувачів: Запуск VoLTE на найбільш популярних брендах смартфонів забезпечує максимальну кількість абонентів, які можуть скористатися новою технологією.
2. Покращення якості послуг: Підтримка VoLTE на популярних моделях дозволяє користувачам отримувати високу якість голосових дзвінків та одночасно використовувати інтернет, що підвищує задоволеність послугами оператора.
3. Ефективне використання ресурсів: Фокусування на підтримці VoLTE на популярних моделях дозволяє оператору оптимізувати витрати на тестування та впровадження технології, забезпечуючи при цьому максимальну вигоду для більшості абонентів.

Таким чином, запуск VoLTE на популярних брендах смартфонів був доцільним кроком для Київстар, оскільки забезпечив максимальну вигоду для більшості користувачів та підвищив якість наданих послуг.

Запуск технології VoLTE (голос через 4G) на менш популярних брендах смартфонів може бути недоцільним з кількох причин:
1. Обмежена кількість користувачів: Менш популярні бренди мають меншу частку на ринку, що означає, що менша кількість абонентів зможе скористатися новою технологією.
2. Технічні складнощі: Смартфони від менш відомих виробників можуть мати різні версії програмного забезпечення та апаратного забезпечення, що ускладнює тестування та забезпечення стабільної роботи VoLTE.
3. Витрати на підтримку: Підтримка VoLTE на великій кількості моделей, особливо від менш популярних брендів, вимагає додаткових ресурсів для тестування, оновлення програмного забезпечення та вирішення технічних проблем, що може бути економічно невигідно для оператора.
Закінчуйте офтоп

Місто
Чернигов
Телефон
iPhone XR
lemurka, можливо. Я висловив припущення. Тоді скажіть чому за більше ніж 4 роки як пробують запустити послугу, її так і не змогли повноцінно запустити?
Кількість користувачів VoLTE у мережі Київстар становить понад 5,5 мільйонів на місяць, що складає приблизно 39% від загальної кількості користувачів 4G, яких налічується близько 14 мільйонів.
Чим вам не повноцінний запуск на підтримуючих пристроях? У найближчого конкурента скільки активних користувачів VoLTE?
Ця куївстарівська гидота постійно глючить. Нормально користуватись не можливо, то нема дозвону, то гикає як скажена.

Зверху