VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
Хіба мені тільки заради потестити? Мережа не працює нормально, дзвінки втрачаються, це сувора необхідність...
Ну, знаєш... Тобі – не задля потестити. Тобі, певно, треба.
А мені – хіба що з цікавости (а воно, курва, таки цікаво, не заперечую), бо вхідні з того номера форвадяться на прямий київський IT, котрий, в свою чергу, заведений в Циську. Тому для мене – тільки цікавість.

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Хіба мені тільки заради потестити? Мережа не працює нормально, дзвінки втрачаються, це сувора необхідність...
Ну, знаєш... Тобі – не задля потестити. Тобі, певно, треба.
А мені – хіба що з цікавости (а воно, курва, таки цікаво, не заперечую), бо вхідні з того номера форвадяться на прямий київський IT, котрий, в свою чергу, заведений в Циську. Тому для мене – тільки цікавість.
Ой, чи то не задороге рішення? КС->Інтертелеком?

Kid

🇺🇦
Місто
Днепр
Телефон
iPhone
iPhone 7 ios 13.3.1 от прошивки зависит подключение VoLTE?
Или нужно последнюю ось ?

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
Ой, чи то не задороге рішення? КС->Інтертелеком?
Дзвінків маю етва цваймаль ам Таг, тому – до сраки ціна. Цей КС – то скоріше додатковий (аварійний) номер, бльше для пов'язаних із компаниією авторизаційних СМС тощо.

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
по ссилці, в списку вказано
Apple iPhone XS MAX
Apple iPhone XS MAX (A2101)
Apple iPhone XS (A2097)
Навіщо писати тричі, чи вони все-таки хочуть зарубати для американців?

Останнє редагування:
Місто
Киев
Судя по в всему, терминалы активированные через RSIM не пускает в IMS. Но это еще не точно.

Місто
Одеса
iPhone 7 (A1660) чип квалком, iOS 14.4, не r-sim, sms от kyivstar (контракт) пришла, volte в настройках нету и по факту нету.

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
Apple iPhone XS MAX
Apple iPhone XS (A2097)
Да так и есть. Операторские телефоны (Sprint, Verizone) скорей всего работать не будут

kikiwora

 Software Engineer 🇺🇦🇪🇺
Місто
Kyïv
Телефон
Місто
Dnipro
И снова Iphone... Когда они уже с детской песочницы вылезут?
Кол такі як ти порозумнішаюсь, коли до них дойде що є різних людей різні потреби, побажання, та смаки.
Порозумнішати потрібно маркетологам, коли писали пре-реліз. Прохання не мудрувати за зраду, а трішки подумати перед відповідю.

Місто
Киев
Телефон
iPhone 6s, iPhone 12
Apple iPhone XS MAX
Apple iPhone XS (A2097)
Да так и есть. Операторские телефоны (Sprint, Verizone) скорей всего работать не будут
залоченные под оператора айфоны имеют такой же номер как и анлок. есть глобалы, были жсм и сдма.

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
Просто маю серед знаймих декількох "джобістів":) ( "Залізне небо 2" 12:30), і в них американські неверлоки, от і думаю чи будуть мати volte

Останнє редагування:

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
Intelcore, тут думаю є декілька причин. Без вольти Apple не дасть запустити esim на годинниках, на android телефони різних виробників(але могли хоча б одного взяти) ну і думаю аналіз простіше зробити на меншій кількості (так як яблук, та ще й контрактників, набагато менше)

Місто
Dnipro
Intelcore, тут думаю є декілька причин. Без вольти Apple не дасть запустити esim на годинниках, на android телефони різних виробників(але могли хоча б одного взяти) ну і думаю аналіз простіше зробити на меншій кількості (так як яблук, та ще й контрактників, набагато менше)
Видимо потому КС не сертифицирует Google pixel для eSIM, потому что там android. Выходит с поддержкой Android у КС большие проблемы. Они с GOOGLE поссорились :LOL: ?

Зверху