VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Все звичайно досить суб'єктивно, але, як на мене, ця послуга абсолютно не ватра того, щоб парити собі мізки.
тим більше сидіти і напрягати підтримку, можливо комусь реально треба увага підтримки а вони всі зайняті переключанням волте для тих кому нема чим зайнятись. Все одно поки всім не включать, з ким буде volte <-> volte?

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
ця послуга абсолютно не ватра того, щоб парити собі мізки.
Коли тобі парять мізки розмовами по звичайному каналу, а тобі треба щось одночасно шукати в неті з телефону, або роздати на ноут - то дуже й дуже потрібна. Пенсіонерам може й ні.. Мені пофіг на якість розмови, кодеки-шмодикі, головне - щоб не зупинявся інтернет...

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Коли тобі парять мізки розмовами по звичайному каналу, а тобі треба щось одночасно шукати в неті з телефону, або роздати на ноут - то дуже й дуже потрібна. Пенсіонерам може й ні.. Мені пофіг на якість розмови, кодеки-шмодикі, головне - щоб не зупинявся інтернет...
Як це працює якщо у вас volte а у співрозмовника ні? Простіше через телеграми-вайбери набрати і так говорити будучи в мережі. VoLTE рідкий птах поки що.

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A
Як це працює якщо у вас volte а у співрозмовника ні?
а при чем тут собеседник??
речь о том, что если используется волте на стороне А, то одновременно можно использовать интернет доступ через лте на стороне А, и пусть там у собеседника хоть дисковый телефон, хоть телеграф-морзянка...

Місто
Харків
Як це працює якщо у вас volte а у співрозмовника ні? Простіше через телеграми-вайбери набрати і так говорити будучи в мережі. VoLTE рідкий птах поки що.
Ваше представлени о "пониженном качестве звука" если на одной их сторон "плохой GSM канал" касается только качества звука (алгоритм сжатия звука), а не канала передачи от смарфона к вышке.
Не путайте VoLTE с процессом выбора "улучшенного кодирования" голосового звонка (HD Voice).
для HD Voice требуется чтобы на обоих концах было не меньше 3G. а с 4G качество ещё выше (кодек с меньшими потерями но большим битрейтом).

• Like
Реакції: Kid
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Знову подав заявку на підключення.
Нарешті включили мені. Тільки-но з'явився значок. Рік з моєї сторони все підходило, телефон і номер, але видно Хто дзвонив заважає і треба у ручну включати.
Сьогодні прислали смс, що мені включили VoLTE. 🙂

Вкладення

• SmartSelect_20221227-192106_Messages.jpg
    SmartSelect_20221227-192106_Messages.jpg
    62.2 КБ · Перегляди: 118

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Я попросил через чат активировать для своего Xiaomi 12T Pro (контрактное подключение).
Заявку приняли и сказали ожидать до 2-х недель. Долго...

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
То стандартна відповідь. Можуть протягом 2-3 днів включити. У мене так було, а через дві неділі прислати смс, що включили VoLTE.

ego

Місто
Київ
А это говорит о том что в внутри телефона нет рабочего профиля под VoLTE KS, хотя оператор и анонсировал поддержку. Проверьте последние обновления прошивки. Возможно в следующей версии все заработает.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Після включення VoLTE, в розділ з сімками з'явився мій номер телефону. Раніше було пусто, як з номером Лайфселл.

Вкладення

• Screenshot_20221229_182415_Call settings~2.jpg
    Screenshot_20221229_182415_Call settings~2.jpg
    49.9 КБ · Перегляди: 96
  • Like
Реакції: Howl

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
То стандартна відповідь. Можуть протягом 2-3 днів включити. У мене так було, а через дві неділі прислати смс, що включили VoLTE.
Действительно.
VoLTE включился в 18:00 без всяких смс.

• Like
Реакції: Stiv

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128

Місто
Харків/Львів
Телефон
iPhone 16 Pro
Зараз сервіс VoLTE доступний для всіх користувачів Київстар 🤔

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Зараз сервіс VoLTE доступний для всіх користувачів Київстар 🤔
Із зірочкою)
Якщо клієнт використовує 4G і його смартфон підтримує VoLTE, то йому залишається лише очікувати підключення з боку оператора. За фактом активації послуги абоненту приходить спеціальна SMS від Київстар.

Судячи по цій картинці із тієї статті в 1 кварталі 2023 р. все ще не для всіх буде доступне використання із 5 млн. абонентів (які мають повністю готові до використання смартфони).

1672390208753.png1672390299246.png

• Like
Реакції: Zat
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Насправді все не так добре. Поганий цей VoLTE - послуга толком ніфіга не стандартизована і працює на невеличкій кількості девайсів, і навіть щоб на тих, лише деяких девайсах запрацювала - треба щоб зірки зійшлися і багато-багато іншого зійшлося. Не сумісно з "SIM для другого телефону". На колінах треба благати підтримку пошаманити (підключити). А повинно як бути: в смартфон який VoLTE Ready вставив SIM свого оператора - все, працює!

Місто
Zhytomyr
Насправді все не так добре. Поганий цей VoLTE - послуга толком ніфіга не стандартизована і працює на невеличкій кількості девайсів, і навіть щоб на тих, лише деяких девайсах запрацювала - треба щоб зірки зійшлися і багато-багато іншого зійшлося. Не сумісно з "SIM для другого телефону". На колінах треба благати підтримку пошаманити (підключити). А повинно як бути: в смартфон який VoLTE Ready вставив SIM свого оператора - все, працює!
Все будет. Они разгоняются и так неплохо. Раз уж нужен допил в профили со стороны вендоров телефонов, другого ожидать не приходится.
ВФерам даже мечтать не приходится о таком волте(

Зверху