VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Хтось активував volte на гугло пикселях? в сумісних на сайті київстару ії немає..
Якщо зможеш активувати для свого номера (це найскладніше),
саме це і цікавіть :) Комусь вже вдавалося вмовити підтримку? з якими аргументами?
Якщо буде дівчина, запропонуй їй чарівний секс. 😂 А якщо серйозно, то поки що працює схема "завтра їду у США". А 100% гарантія це вставити сім у айфон. Й тоді просити котиків про активацію.

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Хтось активував volte на гугло пикселях? в сумісних на сайті київстару ії немає..
саме це і цікавіть :) Комусь вже вдавалося вмовити підтримку? з якими аргументами?
Можеш в фізичному центрі обслуговування абонентів/магазині Київстар попросити включити "функції інтернет дзвінків", у них є доступ, якщо попадеться адекватний співробітник, то включать;
Через чат-підтримку, як пишуть про поїздку закордон);
Через телефон з офіційною підтримкою та зверненням в чат...

Місто
Запорожье
IhorKrop, идёте в чат кс, вежливо спрашиваете будут ли работать звонки в США, мол номер такой то должен поехать, скажут что будет с волте, спросят активировать ли вам, соглашаетесь, уточнят телефон скажите какой-то типа айфон 12 будет ехать и все. 100% вариант

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Краще скажіть, чи поборов Київстар несумісність Сім для другого смартфону і VoLTE?
Воно ще до війни працювало
Правда мені активували вручну
Post automatically merged:

В мене перестало працювати після того як їх хакнули
Я більш не звертавсь щоб знову увімкнули

Місто
Луцьк
В мене перестало працювати після того як їх хакнули
Я більш не звертавсь щоб знову увімкнули
У моєму випадку, активували автоматично, десь на початку жовтня минулого року, як у всіх вольта зникла після взлому, але з'явилася десь у березні цього року.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
marocks, в мене поки не увімкнулась
Але я й в кс не писав щоб поновили
В мене 45% дзвінків фейстайм 45% вацап
І 10% на телефон,телегу,вайбер і фейсбук месенжер
Тому мені поки не цікаво 😉

Місто
Житомир
Сказав що маю інший телефон iphone 13 pro max. Активували ніби для нього) Все працює

Місто
Снігурівка
Добрий вечір. Все добре працювало на непідтриманому телефонні redmi note 10 pro а з п'ятниці перестало працювати вставляю сімку в смартфон redmi 10a є в списку,то працює без проблем що можна зробити щоб завести volte на redmi note 10 pro

Місто
Київська обл.
Добрий вечір. Все добре працювало на непідтриманому телефонні redmi note 10 pro а з п'ятниці перестало працювати вставляю сімку в смартфон redmi 10a є в списку,то працює без проблем що можна зробити щоб завести volte на redmi note 10 pro
volte у КС официально поддерживаются только телефоны из перечня, который ими же и составлен и redmi note 10 pro туда не входит, так как телефон 2021 года, других причин отказа просто нет, так как данный аппарат поддерживает эту технологию. У КС volte привязано не к телефону, а к сим карте, только оператор поможет здесь

Місто
Снігурівка
Так все ж работало на redmi note10 pro до пятницы сим здесь ни при чём потому что вставляю в redmi 10 а и всё работает
Post automatically merged:

А вот ещё вставляю sim-карту Lifecell и работает vowi-fi и volte на redmi note 10 pro

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Akim
Місто
Київська обл.
На lifecell нет этих странных ограничений, как у КС, а вообще можно подождать. Ежедневно замечаю как volte у Киевстара то исчезает, то через некоторое время вновь возобновляется.

Місто
Полтава
Andryuha, сегодня весь день, такая же история. Особенно, когда электричество отключили, то на БС Kyivstar сразу же В8(900) с шириной канала 5Mgz. 🥺 И никакой VoLTE, почему то.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Головне, щоб в Мій Київстар не пропав VoLTE. А телефон другорядна справа. До того ж формально Київстар правий бо вашого телефону в переліку немає.
Як варіант переходьте на lifecell. Там немає таких обмежень і найкраще працює VoLTE серед українських операторів.

Місто
Снігурівка
Так на іншому телефоні працює volte а вставляю в інший не підтримуваний то не працює а раніше тобто три дня назад все працювало добре а вчора появлялось на півгодини пропало

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
раніше тобто три дня назад все працювало добре а вчора появлялось на півгодини пропало
Лавочка зачинилися. Працюють смартфони лише з переліку. В принципі теоретично так і повинно бути.
Натомість для прикладу: на lifecell чудово працює VoLTE на вельми старому смартфоні якого немає в переліку.

Зверху