Сходив ,стару картку тещі замінили без проблем,а от з моєю проблема,чувак замінив,я вставив її у смарт imsi змінився,але картка не рееструється у мережі,кілька разів спробував,- відмова переносу. Кудись він там дзвонив,потім віддав стару картку ,сказав що офрмив заявку у тех відділ, мовляв якись у них там опупєзний збій у системі ,і багато хто не може замінити номер )) З приводу вольти ні чим не зміг помогти,каже що повинна працювати.
Це ось як раз моя історія, з жовтня/листопада досі чекаю, ця заявка на розгляді.
Після того як накатав листа у тех підтримку,разів зо два передзвонювали,казали що номер на онлайн перевірці,просили для тесту перевести смарт в ЛТЕ Only та здійснити декілька дзвінків на різні номери,та потім відписати у листі куди і у який час дзвонив,потім через деякий час прислали листа,та продублювали дзвінком що треба всеж таки замінити сім, при тому сказали що вольту поки відключили,але якщо перенесення сім буде у помилці,то сказали показати лист з пошти оператору у магазині,щоб він віддав мені болванку додому ,а тех відділ допопможе її замінити.
Сьогодні сходив у магазин,та замінив сімку,заміна прошла чітко,без проблем,тепер IMSI 255 03 . київстарівський.
Буквально через пів години прийшов лист від тех відділу ,що вони бачать що я замінив сім картку,і запитали чи можемо подавати заявку на підключення вольти,я погодився,тепер чекаю повідомлення про підключення.