Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Місто
Полтава
Телефон
Poco M5s
Morino, не зареестровано імс, тому й не працює. Тепер знову рік партіями будуть трубки підключати. Дивись і водафон якраз підтянеться🙂
А як тоді в мкс пише що підключено))
Теж пише, що підключено, але не працює. Ні в мене, ні в дружини

Morino

Користувач
Місто
Львів
Morino, не зареестровано імс, тому й не працює. Тепер знову рік партіями будуть трубки підключати. Дивись і водафон якраз підтянеться🙂
А як тоді в мкс пише що підключено))
Теж пише, що підключено, але не працює. Ні в мене, ні в дружини
Там не тільки ця послуга не робить, ще і хто дзвонив, повідомити мене, повідомити про мене і т.д

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Ihor-Zp, ні. Це я в сенсі - після першого цвітіння сакури наступного року як свисне крабова паличка на Фудзіямі.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Підключаю суперсилу 5Гб в тарифі "Твій новий". І тут вилазить попередження, що VoLTE буде відключена, бо несумісна із суперсилою 5Гб.
:unsure:

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Кочевник, та з такими темпами жодна з послуг буде не сумісна з VoLTE. Та і кому вона потрібна якщо всі оператори відповідають що її нікому не підключають, так як вона в тестовому режимі.
Висновки сам з'являються про профі в команді Київстару.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, ну тому модна користуватися різними суперсилами. Не думаю, що вольта для кісти на першому місці для відновлення

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Кочевник, я пів року писав в чати активувати на номері та оператори дуже проханні. Тому вирішив перенести номер як тільки відкриють MNP на жовтого, там активувати VoLTE та VoWiFi за 5 хвилин.
Напевно Київстар весь бюджет на впровадження VoLTE витратив на ролики, а на профі не вистачило. Тому такі постійні проблеми.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
@Кочевник, я пів року писав в чати активувати на номері та оператори дуже проханні.
Я не парився тим питанням. Спочатку в Note 20 Ultra в VoLTE перейшов lifecell, а десь навесні вже самостійно Київстар почав працювати. Ну й працював до хакінга. Тож відсутність ВОЛЬТи на Київстарі мене не поки мене не бентежить.

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Кочевник, ну в мене не запрацював весною і техпідтримка мене завіряла що ні в кого не працює, а якщо працює то це до 50 терміналів.
Місяць тому також розказували що це тільки тести. По номеру 466 та в чаті.
Тому напевно їхню тестову віртуалку будуть відновлювати і з "0" буде оновлення підтримуваних терміналів. Почнуть з IPhone :ROFLMAO:

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, мене почав вбивати мерзенний звук у фоні, типу колись старі мобілки так на радєйку фонили. Доки була вольта(чи то до хакінга) такого не було!

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Morino, ну в мене яблуко, воно в 2ж hd-voice не вміє. Але загалом більше телефоную по сигналу тепер, або з лайфа

Зверху