Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Я написал, что хочу voLTE и в интернете написано, что нужно обращаться в чат. Спросили с ихнего сайта информация или нет. Вопрос де нахожусь(США) и подключили. Подключал чувак. Переводила на него не Анастасия и Алина. С первого раза.
На який саме пристрій підключили? Він із переліку підтримуваних?

Місто
Киев
Я двох котиків уламував підключити вольту, упороті попались, кажуть що вибірково підключають, ніяки доводи не допомогли

Morino

Користувач
Місто
Львів
Я двох котиків уламував підключити вольту, упороті попались, кажуть що вибірково підключають, ніяки доводи не допомогли
А про США писали?)
Дзвонив їм активувати, кажуть технічно неможливо, дочекайтесь хвилі активації, ну ок, кажу поїду в США, довго щось думали, перепитали чи сім і тел підтримує вольту і таки включили і це все було через одного оператора. Активували на нокію 225😅 якість звуку 👍

Вкладення

• IMG_20240507_204248.jpg
    IMG_20240507_204248.jpg
    231 КБ · Перегляди: 123
Місто
Киев
Телефон
Samsung S24 Ultra
На Galaxy Watch никто не пробовал включать VoLTE? Работает ли?

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
А про США писали?)
Дзвонив їм активувати, кажуть технічно неможливо, дочекайтесь хвилі активації, ну ок, кажу поїду в США, довго щось думали, перепитали чи сім і тел підтримує вольту і таки включили і це все було через одного оператора. Активували на нокію 225😅 якість звуку 👍
Я от не розумію. Проц тут теж Unicos. Правда дещо інший. У мене нокла G22. Та VoLTE працює через гузно. Вихідні все ОК. Але вхідні - при відповіді на дзвінок коллдроп. І що за біда - ХЗ.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Morino, сам телефон то да, но так чтобы вот просто взяло и завелось без бубнов удивительно
Там окрема кнопка в налаштуваннях є, включив і пішло, без всяких перезавантажень сімки і телефона

VadymUA

Заблокований
Місто
Київ
А про США писали?)
Чудово можна буде скоро поступово відключати 2G

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
А про США писали?)
Чудово можна буде скоро поступово відключати 2G
А 3G нехай залишається? :ROFLMAO:

• Like
Реакції: idea

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pr/12/14 5G/POCO F5
VadymUA, та навряд, смс вроді не ходять через вольту, скидає вниз а сигналки шлють смс, тому декелька Мгц мусили б лишити на 2Г

• Like
Реакції: idea

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
SilentBoss,
В Штатах якось відключили, лишились 4g, 5g.
Ха. Цікаво, а в них теж є перелік телефонів, які підтримують VoLTE в їх мережі? Чи все по людські зроблено?
Авжеж, бо ніхто не замовляє з Китаю Xiaomi з філіпинською прошивкою.

Зверху